Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer Samochodowy

Bassfreak

Rekomendowane odpowiedzi

witam ,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jak podłączyć takiego suba ? mój wzmacniacz to HARMAN KARDON PM-650 VXI

z góry dzięki za odpowiedź ^^

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

szukam sam nie wiem czego :P

https://www.audiostereo.pl/topic/72380-subwoofer-samochodowy/

Chyba ma straszne fale stojące w pokoju :D . Czasami tak jest, mam 2 wielkie 15 calowe głosniki w 15m2 pokoju i basu praktycznie nie słychać, jakbyś słuchał monitorów.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

to dlaczego takie skrzynia grają zaje***** w samochodzie ? przecież w samochodzie jest BARDZO mało miejsce a jest taki bas że łooooo :D

Właśnie dlatego, malutka powierzchnia do nagłośnienia. Subwoofer do samochodu nie nadaje się do domu bo jest po prostu za wolny, ma moc, zejście ale nie dynamike i "wykop".

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

to dlaczego takie skrzynia grają zaje***** w samochodzie ? przecież w samochodzie jest BARDZO mało miejsce a jest taki bas że łooooo :D

no wlasnie w samochodzie a Ty chyba z tym wzmacniaczem sie do samochodu nie wybierasz :)

do domu tylko subwofer aktywny jesli juz musi byc :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ten był by dobry ? tak do 600 zł i jeżeli to sub aktywny to bez problemu można do mojego wzmka podpiąć ? pokój mam 11m2

Ukryta Zawartość

Jaką masz reszte sprzętu ?

HARMAN KARDON PM-650 VXI + Wharfedale Diamond 8.4 , ale jak zdecyduję się na suba to sprzedam podłogówki i kupię jakieś monitory na biurko :P

I basu nul ? Może faktycznie popracuj nad akustyką, jakieś basstrapy itp.

Ja tu żadnego niskiego basu nie słysze w tych utworach (AKG K530) ot takie 60Hz będzie.

no dobra:

,
,

Ukryta Zawartość

od 2:05

mogę jeszcze długo wymieniać :P

Ukryta Zawartość

Tu masz porządny bas ;)

No jak to, wymiana na filmiki, tak po muodźeżowemu.

• Redaktorzy

Temat zamykam, ale zostawiam ku przestrodze jakby komuś jeszcze kiedyś równie karkołomny pomysł wpadł do głowy

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.