Skocz do zawartości
IGNORED

Migracja Do Systemu Słuchawkowego...

Monk

Rekomendowane odpowiedzi

Zyzio, rozmawiajmy o faktach, a nie o recenzjach. ;) Poza tym, chyba nikt na razie nie pisał nic o cenach?

Jak to nie - w domyśle jest wzmak za 10 kzł + źródło za ok. 30 kzł, no i okablowanie - jak w pysk 50 kzł :D A mięska i tak nie będzie na HD 800 ;D Przecież taki Lehmann za 3 kzł to popierdółka do nich !

Ale zostawmy już te nieszczęsne HD800 bo to najgorszy bubel ostatnich czasów za sprawą odpustowego wykończenia z cieniutkim lakierem na kosmicznym plastiku...:D

Wolę dźwięk z CAL niż z HD800 , co dla niektórych będzie herezją.

Co by sobie inni nie pomysleli, ze te CAl az takie wspaniale (chociaz sa dobre, sam je posiadam), to powiem, ze osobiscie wole od wspomnianych Creativow ot chociazby PX100 Sennheisera, czy tez stare dt531 Beyerdynamica. Natomiast HD800 nawet na zwyklym kablu sa o klase lepsze od starszych braci hd600 i 650. Nalezy bowiem rozroznic 'lubienie' czy tez gusta innych od obiektywnych przewag danych nausznikow na drugimi, to sa czasami dwa rozne swiaty.

Lubię jak Karajan napierdala z filharmonikami, czy to źle ? ;)    

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

@pastwa, jaki sprzęt, takie wolenie. To co napisałeś to oczywista prawda, chociaż dla mnie CAL mają tę przewagę nad PX100, że tych ostatnich ja już nie jestem w stanie słuchać. Poza tym CAL potrafią dobrze zagrać, ale D7000 raczej nie zagrażają, ani tym bardziej HD800.

Jak to nie - w domyśle jest wzmak za 10 kzł + źródło za ok. 30 kzł, no i okablowanie - jak w pysk 50 kzł :D A mięska i tak nie będzie na HD 800 ;D Przecież taki Lehmann za 3 kzł to popierdółka do nich !

Ale zostawmy już te nieszczęsne HD800 bo to najgorszy bubel ostatnich czasów za sprawą odpustowego wykończenia z cieniutkim lakierem na kosmicznym plastiku...:D

I co z tego, że w domyśle jest taki set? Czy to nie na korzyść? Zyzio głupoty piszesz, a klawiatura wszystko przyjmie.

Sprzedałeś swoje hd800?

zyzio

Nie sprzedaleś?

:) bez komentarza.

A napierdal... z finezją- takie cechy też maja owe słuchawki. No ale... Kolega zyzio i tak nie pojmie, dopóki nie usłyszy:)

Rafaell sprzedałem z małą stratą. Kupione w dobrym okresie.

A napierdal... z finezją- takie cechy też maja owe słuchawki. No ale... Kolega zyzio i tak nie pojmie, dopóki nie usłyszy:)

Cały czas to słyszy na innych słuchawkach :D

To zyzio dales sie wpuscic w maliny jak niedoswiadczony audiofil z tym HD800...Po cos je kupowal? Nie slyszales na poczatku, ze sa kiepskie?

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

>To było na początku dystrybucji - zwabili mnie niska ceną :((

I brakiem towaru na półce :)

Pamiętam jak długo czekałeś

>Słyszałem kiedyś u Niemca przerobiony system z AKG1000 i to zagrało.

U Polaka też słyszałem ,kapitalna sprawa; tylko że w sam wzmacniacz utopiono ponad 12kzł :(

Do AKG K-1000 bez dobrej elektroniki nawet nie podchodź.

>Czy ktoś słuchał tych chinolskich elektrostatów 6LH coś tam

Nie pytaj; kup posłuchaj i szybko bez straty sprzedaj to jest TEN CZAS ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.