Skocz do zawartości
IGNORED

Audi A4 - najlepsze auto.

Voicekraft2

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym chetnie kupil takie RS3 mimo ze z gejami doczynienia nie mam...

Piotrek szanuje Twoja wizje jedynego slusznego auta z logo smigla ale nie pisz ze RS3 jest gejowskie!!

Wszystkie RS to top grupa pod wzgledem materialow rozwiazan technologicznych i ogolnie przyjetych zalozen w porownaniu

do wersji cywilnych. Mitsu ma swoje EVO, BMW ma wersje M, a Audi ma RS...

Robert, ja myślę, że Piotrowi chodziło o stylistykę. Nic nowego, parę dodatków i wyszło jak wyszło. Bo powiedzmy sobie szczerze - to autko nie wygląda jakoś powalająco.

Rozwiązania techniczne to inna bajka. Linia RS zawsze była pod względem osiągów fajna. Tak jak podobałomi się RS6 to chyba mało które inne auto mi podchodziło.

Powrót po dłuższej przerwie...

A co powiecie o nowej RS3?

Osiagi ma wrecz nie do uwierzenia. 340KM, 0-100 w 4,6sek(tyle samo co R8) i 450Nm przy 1600rpm! Moment wiekszy niz w R8.

Do tego mtm i abt robia tuning na 402KM, 4,3sek do setki, 550Nm i 302km/h (za ok 2000EUR).

Przede wszystkim jest tam skrzynia DSG.

Jak w przypadku każdego szybkiego Audi (może poza R8), pytanie oczywiście brzmi - czy to skręca ?

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Gość spy

(Konto usunięte)

Mialem przyjemnosc jezdzic TTRS z motorem takim samym jak RS3 (rzedowe 5 cyl z doladowaneim)

no i naprawde swietnie lata. Programem mozna ugrac jeszcze sporo (jak w kazdym silniku VW) wiec to bedzie hicior do tuningu na najblizsze lata. Co to tego softu ABT to ja bym takiego sobie nie wgral ale sa gusta i gusciki (nie potrzebnie duzy Nm zabijajacy napedy)

Jak duzy jest turbo lag? W porownaniu do 2.0TFSI - jesli jezdziles? Testowales moze tez launch control? Jak wrazenia?

Jesli mowa o seryjnym TTRS to lag minimalny..mysle ze 2.0TFSI po sofcie na seryjnej K03 zachowuje sie podobnie.

Moj mechanik jezdzil TTRS po modzie Vtecha (wyjebane w kosmos Nm) to mowil ze wogule sie szatan zrobil.

LC nie testowalem :)

Uwazam ze plaskie 500Nm w wiekszosci zakresu obr silnika i mamy katapulte...

Takie peaki z Nm niczemu nie służą ... tylko sprzęgło katują. Przy 0,5l pojemności więcej, turbo powinno wstawać ok 500obr wcześniej.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

• 4 tygodnie później...
Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 8 Lutego 2011 - brak kultury i trolling
Ukryte przez Fr@ntz, 8 Lutego 2011 - brak kultury i trolling

tak dokładnie... nie kupuje się takich aut od Gieńków Zaczarowanych Ołówków...

Prawdziwa przyjemność w odrestaurowywaniu czegoś, o czym masz przekonanie, że jest w oryginalnym stanie i możesz powrócić do pierwotnego stanu :)

Ja to nie jestem taki bogaty jak co niektórzy z tego forum, ostatnio od kolegi pasjonata kupiłem takie cabrio za 18tyś, trochę je doinwestowałem... wspaniała rzecz... tyle przyjemności ile mi to daje latem to nie da się opisać. Auto 87 rok, popsuć się nie ma co... Dziewczyny je równierz uwielbiają :) Pamiętacie te upały w lipcu tego roku? Jak jechałem nad morze w lipcu, to nagrałem filmik aparatem po drodze :) Volume na maksa, jest opcja HD i to jest ten klimat dla którego się żyje :) (kręciłem jedną rączką, a drugą kamerowałem bo byłem sam:)):

e30 dla dresa ze wsi

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.