Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe czy ktoś był tak głupi i kupił w MEDIA MARKcie telewizor myślac że polska dojdzie do ćwierćfinału i za telewizor oddadza mu kasę...

Po dzisiejszym widowisku mam ochotę wy***rdolić DOWÓD OSOBISTY w palenisko i sp***dolić z tej śmiesznej krainy.Już nie moge słuchać jak kochany pan GMOCH(krzywy ryj)mazakiem rysuje k**wa po telewizorku i wszyscy wspominają polską piłkę z przed 20 czy 30 lat.No i gdybanie też jest fajowe

A gdyby to...

A gdyby tamto...

Ide spać bo niedługo przyszły mistrz świata BRAZYLIA będzie grała.

To są piłkarze a nie lalusie jak w polsce.RONALDO BĘDZIe KRÓLEM STRZELCÓw

ps.Mam kolumny za 500 zł DIY

dwa zero z ekwadorem... dlaczego, k**wa jego mac i wp***u, mamy byc posmiewiskiem calej europy i swiata... k**wa... ja sobie na to zasluzylem? ja i wy? k**wa, szukam saperki, zeby sie zakopac. ci ludzie, ktorzy dzisiaj grali, to grali dla kazika? dla kazika???!!! k**wa... dla kazika gorskiego???!!!

PS szmaty jestescie, nie sportowcy, ktorzy mogliby w zyciu zagrac za mniej niz przewidzial listkiewicz.

szmatlawy kraj, szmatlawa reprezentacja, szmatlawe wszystko... sie nie dziwie, ze za chwile w szpitalach pacjentow przed operacjami beda usypiac dozorcy.

ps ciekawe, jak prezydent bedzie zagrzewal naszych do kolejnego dizasteru. bedzie mowil: czojeku, walcz?

Zenada i porazka, czuje sie takze obrazony postawa naszych pilkarzy. To co zaprezentowali to jakas masakra. Myslalem ze ja snie jak zoabczylem jak oni graja. Wywiesilem flage, kupilem czipsy, nawet sie wkurzalem ze moj 29c jest za maly i juz chcialem leciec do sklepu po wiekszy;) Po 2 bramce przelaczylem na film w TVN. Flage zdejme jutro, a reprezentacji proponuje wrocic do domu. Reszty meczow tez nie bede ogladal. Nie obchodzi mnie ich postawa, bo napewno przegraja. Bede kibicowal Ukrainie albo Anglikom. Moje poczucie tozsamosci narodowej wlasnie zostalo zmieszane z blotem przez tych kopaczy bo pilkarze to napewno nie sa.

Zenada i porazka, czuje sie takze obrazony postawa naszych pilkarzy. To co zaprezentowali to jakas masakra. Myslalem ze ja snie jak zoabczylem jak oni graja. Wywiesilem flage, kupilem czipsy, nawet sie wkurzalem ze moj 29c jest za maly i juz chcialem leciec do sklepu po wiekszy;) Po 2 bramce przelaczylem na film w TVN. Flage zdejme jutro, a reprezentacji proponuje wrocic do domu. Reszty meczow tez nie bede ogladal. Nie obchodzi mnie ich postawa, bo napewno przegraja. Bede kibicowal Ukrainie albo Anglikom. Moje poczucie tozsamosci narodowej wlasnie zostalo zmieszane z blotem przez tych kopaczy bo pilkarze to napewno nie sa.

Z wielką przykrością pragnę poinformować, że obstawiłem wygraną Ekwadoru 2:0 nad naszą wspaniałą jedynastką. Ten pesymizm przedmeczowy okraszony niepoprawnym czarnowidztwem pozwoli mi podratować domowe fundusze niestety ...

Już nie mogę doczekać się następnego meczu, który znów będzie niestety źródłem dodatkowego dochodu ...

w zyciu nie czulem sie tak upokorzony... nie zebym cos mial przeciwko chlopakom z eqdr, bo w tej chwili to jestem pelen podziwu - ale zeby k**wa mnie wlasny selekcjoner, czyli polski - tak oszwabil - to jest k**wa skandal. wpychal mi jakies pizdzielstwa o formie reprezentantow, a reprezentanci: zero dwa. ja pier**le... szefie pzpn - pan pewnie uwaza inaczej: to byl dobry mecz, tylko zabraklo nam jeszcze polowy. ja pier**le...

Nie rozumiem po co to cale podniecenie. Od dziesiecioleci wiadomo, ze jako sportowcy jestesmy beznadziejni. Tyle lat nauki i nadal macie nadzieje na co? Na cud? Nie bedzie cudow (najprawdopodobniej). Praktycznym zajeciem podczas kazdego meczu pilkaskiego skupiajacego w kraju miliony naiwnych optymistow i flaszek, jest wyjscie na miasto, ktore w taki wieczor jest przepelnione kobietami. Powodzenia i glowy oraz.....do gory!

Coś się stało??? Pytam, bo akurat piłem i nie wiem. U sąsiada pali się coś na balkonie, ale to chyba nie ta flaga co tam wisiała od dwóch dni???

A i jeszcze - nie słyszałem goooolllllll - hmmm... dziwne - jak byłem mały to zawsze krzyczeli...

A mi jest żal tych kilkunastu tysięcy po raz kolejny naiwnych, którzy tam pojechali. I dla nich mam szacunek. Niemcy przygotowali 4 tys. biletów na ten mecz dla nas, a ich tam było coś ze 20 tys. Jak to zrobili , nikt nie wie. Polak potrafi, szkoda tylko że polski piłkarz ma to w dupie i nie potrafi.

Ale może być teraz w nocy niezły syf, bo w tej chmarze luda jest na pewno kilka setek "trzody", to jak się zrozpaczona ochleje tego niemieckiego browaru, to im to Gelsen...coś tam rozpierdzieli w perzynę.

Dzisiaj oglądałem tylko półfinały w Paryżu. Tak jak przewidywano w niedzielę zobaczymy Federer kontra Nadal.

W temacie polskiego sportu muszę powiedzieć, że nasza juniorka zakwalifikowała się do finału singla kobiet - w tenisie ziemnym oczywiście, więc nie jest najgorzej. Oczywiście przegra i oczywiście nigdy nie pojawi się w dorosłym sporcie, ale trochę można się pocieszyć :)

A ja wam panowie cosik powiem.Jesteśmy najlepsi w jednym...

w robieniu sobie nadzieji...i póżniejszym wymyślaniu powodów dlaczego się nie udało

bo to pewnie dlatego ze ta piłka była niedopompowana

a moze hymn był żle zaspiewany(tak jak 4 lata wstecz)

murawa za zielona

Ale tak naprawde to zawinił JANAS

JA NAS pier**le

Nie rozumiem po co to cale podniecenie. Od dziesiecioleci wiadomo, ze jako sportowcy jestesmy beznadziejni. Tyle lat nauki i nadal macie nadzieje na co? Na cud? Nie bedzie cudow (najprawdopodobniej). Praktycznym zajeciem podczas kazdego meczu pilkaskiego skupiajacego w kraju miliony naiwnych optymistow i flaszek, jest wyjscie na miasto, ktore w taki wieczor jest przepelnione kobietami. Powodzenia i glowy oraz.....do gory!

ja wiem, co mowisz, jazz, bo dwa lata temu bylem w grecji. i pytam cie - jakie kobiety po takim ch*jowym meczu pojda do lozka z polakiem? gdybym byl polka, oddalbym sie kazdemu kolesiowi z ulybka

jakakolwiek kultura sie wykaze libo nie, jedno pozostaje pewne - i tak nie znajdziejcie lepszego stanowiska archeologicznego w montenegro:-)

ps adio, pozdrawiam, do zobaczenia za 3 miesiace. zas weltmajstrszaft jest tylko okazja, zeby wypic wiecej

Zara

z....zaraz... Niemcy to chyba gospodarze tych mistrzostw....Na Koreę też ponoć mieliśmy sposób i wszyscy wiemy jak to się skończyło. Przy czym osobiście uważam, że tamta drużyna miała dużo więcej do powiedzenia niż obecna. Polska nie potrafi wygrać z Anglią, Szwecją ( głębokie urazy psychiczne)...i do obecnego stanu dojdą jeszcze Niemcy. Jestem sceptykiem jeśli chodzi o formę "Reprezentacji"na tych mistrzostwach. Niemcy wyjda z grupy z pewnością, nasi....?????? Chciałbym się mylić i to bardzo. Trzeba miec nadzieję....

Nadal jestem malkontentem panie Grrrreg czy już może zdobędzie się pan na obiektywny realizm( zaręczam, że mniej boli)

Sorry, trochę źle się wgrało ale ałaśnie wróciłem z pubu i jestem nieźle podcięty. Powiem tak : liczyłem ku...............wa na dużo więcej w wykonaniu "Naszych", to co obejrzałem to po prostu 100% kompromitacja i ŻŻŻŻenada na całego. Niech , ktoś mi odpowie na pytanie : Czy Janas jest normalny?

Przecież ten mecz to absurd od a do z , ludzie tak nie można!!!!!!!!!!!!

Walery, to nie UKŁAD tylko SPISEK! Niby jest Prawo i Sprawiedliwość, tak? A gówno prawda. Gdyby było Prawo i Sprawiedliwość to by było 3 do 2 dla naszych - to przecież jasne, że KTOŚ przestawił słupek i poprzeczkę przy dwóch naszych strzałach i sędzia liniowy był od NICH, bo widział spalonego....

Stempur

Ku..........wa a kto wystawia niedołężnego, osamotnionego Zurawia samego w ataku i czeka ku....wa na prezent z okazji mistrzostw świata? Janas chyba, do cholery widział, że jego wymarzony system się nie klei i co zrobił przez cały mecz???????????????????

Nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dawno już nie widziałem większej hautury i żenady! Szkoda było nadziei, złudzeń, marzeń itd.itp.

Ten selekcjoner jest do wy.....lenia, może w końcu zatrudnią człowieka, który będzię potrafił zbudować choć jedno poprawne zdanie we własnym ojczystym języku i oczywiscie sensownie ustawić dróżyne na MŚ....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.