Skocz do zawartości
IGNORED

Sklepy internetowe z płytami

lolo

Rekomendowane odpowiedzi

Eeee tam. To taka ściema ta promocja.

Zarejestrowałem się wczoraj i widzę, że niepotrzebnie tylko zgodziłem się na przetwarzanie danych. Dałem się nabrać.

A płyty kosztujące pierwotnie 29,99pln, czy 24,99pln (polskie marne edycje), to obecnie za darmo bym się zastanawiał. Bo po co gromadzić kiepściznę ? Dla sztuki ?

Niech zrobią -40% od dobrych wydań :)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Eeee tam. To taka ściema ta promocja.

Zarejestrowałem się wczoraj i widzę, że niepotrzebnie tylko zgodziłem się na przetwarzanie danych. Dałem się nabrać.

A płyty kosztujące pierwotnie 29,99pln, czy 24,99pln (polskie marne edycje), to obecnie za darmo bym się zastanawiał. Bo po co gromadzić kiepściznę ? Dla sztuki ?

Niech zrobią -40% od dobrych wydań :)

Wkleiłem link po to, byś mógł zobaczyć, jakie tytuły są w promocji i wtedy zdecydować, czy warto, czy nie. A polskich wydań to tam akurat było tylko parę. Za to masa pierwszych, nie remasterowanych, edycji i to taniej niż na Amazon Marketplace. Nie ma co narzekać.

• 2 tygodnie później...

Może i nie było jakiś szczególnych rewelacji ale trzeba przyznać że 12-14 zł za płytę to cena jaka powinna pojawiać się zdecydowanie częściej. Szlag mnie trafia jak widzę po 20-30 zł płyty wydane 20-30 lat temu. Dawno już na nich zarobiły wytwórnie i dystrybutorzy. utrzymywanie tych cen jest właśnie złodziejstwem i wodą na młyn piractwa.

Wybrałem z tej promocji ok 40 płyt - ostatecznie ograniczyłem się do 25 ;-). Wydałem kilkaset złotych - ostatecznie zadowolone obie strony.

Niestety te same płyty kosztują dziś już 21-23 zł - przy tej cenie nawet na nie nie spojrzę.

Pozostaje tylko słuchać i słuchać

;-)

Czego i wam życzę.

Pzdr

• 5 miesięcy później...

Witam

Na szczególne wyróżnienie zasługuje tutaj fan.pl, wg mnie najlepszy w kraju sklep z muzyką, najczęściej właśnie tam robię zakupy, polecam również takt24.pl, Rock-Serwis oraz Mystic.pl.

Odradzam zaś szczególnie zakupy w MusicCorner, wciskają argentyńskie licencje Icarus zamiast regularnych wydań, dodatkowo czas realizacji zamówień to niezła klapa.

czas realizacji zamówień to niezła klapa.

"Czas realizacji zamówień to niezła klapa" to synonim takt24. Tacy ludzie nie powinny zajmować się handlem płytami. Brak odpowiedzi na @, oczekiwanie tygodniami, potem się okazuje, ze towaru nie ma i nie będzie.

Mystic, jak najbardziej ok.

A co do wydań, to jeśli komuś zależy, to trzeba się upewnić za każdym razem. Bo różne cuda wychodzą.

Takt24 pozytywnie mnie zaskoczył właśnie już kilka razy, wcześniej ponoć było słabiej z terminową realizacją zamówień, szczególnie przed zmianą nazwy. MusicCorner zaś realizowali zamówienie prawie trzy miesiące gdzie powinno być skompletowane max w miesiąc.

Płyta którą mi wcisnęli jest powszechnie wszędzie dostępna w oryginalnej europejskiej wersji, więc nawet na myśl mi nie przyszło żeby się upewniać ale widocznie oni stosują takie chwyty i wciskają klientom tańsze zamienniki, później głupio się tłumacząc, że nastąpiła pomyłka a winni ponieśli konsekwencje, co z tego jak do mnie trafił bubel. Radzę omijać szerokim łukiem.

• 3 lata później...

Witam

Dawno tu nikt nie zaglądał. Mam pytanie kupował tu ktoś z kolegów?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam

Dawno tu nikt nie zaglądał. Mam pytanie kupował tu ktoś z kolegów?

Ukryta Zawartość

Jak kupisz to napisz.

Ukryta Zawartość

De gustibus non est disputandum

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.