Skocz do zawartości
IGNORED

Ban dla Yaspera. Tak czy nie?!

mciej

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam ze nalezal im sie ban. Wchodzac ta to forum (generalnie Internet) - akceptujemy pewne pisane i nie pisane reguly tu panujace. Ich nieznajmomosc lub celowe nieprzestrzeganie MUSI skutkowac konwekwencjami. Tolerancja tolerancją - ale nie ślepa i głupia. To własnie BEZKARNOSC jest w znacznej większosci dziedzinach naszej egzystencjj powodem obnizania jej jakosci. Co do niemieckich przyslow - bardzo ciekawe i madre, ale ..... . Tak slepa tolerancja w tym kraju i brak reakcji na pewne sprawy juz kiedys okazaly sie zgubne. Wiem ze to ciezkie i moze nie na miejscu porownanie, ale coz....... . Podsumowując : jesli chcemy miec porzadek i zasady to musimy to egekwować. Wielu dazylo do utopii a nikt jej jakos nie zrealizowal.

Xajas-Przeczytałem Twoje wypowiedzi i identyfikuje się z nimi w 100%.

MarcinS-Czegoś tak głupiego już dawno nie czytałem,Twoje spostrzeżenia są bardzo naiwne,fałszywe i nie na miejscu.Tak swoją drogą polecam poczytać historię Europy/dotyczy szczególnie Niemiec/.Twa niewiedza doprowadza do takich wpisów ,nad którymi człowiek się zastanawia :śmiać się czy płakać.Coż głupota występuje wszędzie ,nawet na forum.

Ps.-Dodatkowo polecam również częściej korzystać ze słownika wyrazów obcych,wydatnie pomogłoby to Tobie precyzyjnie wyrażać swoje poglądy.

Nie bede sie upieral przy tym akurat fragmencie mojej wypowiedzi, ale na pewno nie przez zarzucaną mi nieznajmosc historii. Sam mialem watpliwosci czy to na miejscu i pewnie lepiej byloby gdybym tego nie napisal. Zrobilem kilka literowek, fakt - a co do niezrozumianych znaczen wyrazow obcych to prosze o konkrety. Reszte wnioskow jak najbardziej podtrzymuje. Dla mnie naiwnoscia jest wlasnie akceptowanie łamania zasad. Moze nawet czyms wiecej niż naiwnością.

Pozdrawiam

M

ja tu jestem i zawsze będę ostro atakował bezsensowne wypowiedzi pseudoaudiofilów którzy zawsze popisują się swoją zawężoną wiedza i wbrew temu co nie ktorzy mysleli nie jest to jedna i ta sama osoba. lukar zabardzo jestes pod wpływem, zawodzisz jako moderator!!!

jck wyluzuj w koncu...

znowu zaczales mącić? Jezeli nikt nie odpisuje na Twoje posty to oznacza, ze nikt nie sluchal, albo ci ktorzy slyszeli nie czytali posta...

Na zakladce kino domowe nikt nie mowil, ze jest audiofilem i przestan wyjezdzac z porownaniami o poczatkujacych... nikt nie broni sie tobie wypowiadac tylko czyn to z klasa i nie obrazaj innych.

Dorosnij w koncu czlowieku...

Frank chyba troche nadużywasz argumentow językowych... :) Doskonale rozumiem ogólne dążenie do pewnej tolerancji, ale nie widze powodu żeby pozwalać na szerzenie sie zwykłego chamstwa. Pewne rzeczy należy rozróżniać, a w tolerancji tak jak we wszystkim należy mieć umiar.

Poza tym polecałbym wszystkim ktorzy chca zabrać głos w tej dyskusji, aby spróbowali najpierw użyć wyszukiwarki do znalezienia wypowiedzi autora o pseudonimie "Yasper", a dopiero potem dodawali swoje uwagi. Taka lektura powinna uporządkować wasze podejście :)

jesko - daj sobie spokój z tą płytką :) Ja wierzę że on to ma tak samo jak wierzę w krasnoludki........ Nic straconego - zapewne ściągnięte z Kazaa, e-mule, czy innego dc plus plus gdzie są całe albumy zapakowane w zipa..... Potem za pomocą Nero robisz konwert na format płyty CD, ot wszystko na temat...........:)

The odd get even.

• Redaktorzy

>>jck

"lukar zabardzo jestes pod wpływem, zawodzisz jako moderator!!!"

ja zawodze? chyba zartujesz sobie, nie mam zamiaru banowac wszystkich - tu chodzi o wyzywanie sie od pedofilów a nie o klotnie... jakis poziom trzeba trzymac i tego bede pilnowal w miare mozliwosci, jak brakuje argumentow to lepiej nic nie pisac a nie zniżać sie do poziomu rynsztoka

theli28 chyba nie zostaje ci nic innego jak uwiezyc w krasnoludki. ja nikogo nie zmuszam do tej plyty. a w sieci jest i owszem ale niestety w formacie mp3...ja mam "AUDIO"!!!!!!!!!!!!!!!! theli28 radzilbym by ci przeczytac dwa razy to co jest w ""!!

Hmm chyba już to napisałem , ale tym osobom nie obeznanym z tematem, oraz tym ktorych ten temat dziwi, proponuje użycie wyszukiwarki dla znalezienia wszystkich prac tego objawienia . :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.