Skocz do zawartości
IGNORED

Clone ACCPHASE E-550

Rekomendowane odpowiedzi

Hi , I have the manuals of m 8000, m 6000 , p 7100 , c 2810. I want to change them with someone who have different models (any others). For free. no tax.:))Contact me on pvt.

I really need the p5000 and c2410. Instead, all I have now are m6000, m8000, p7100, e550, c2810, ps1210,a65,dp67 :((. Who can help me with that , in pvt?

Edytowane przez dinupatriciu

Witam.

Planuję zamówić brakujące trany do e550 z BDENT. Ma ktoś z Was z nimi jakieś doświadczenia którymi mógłby się podzielić?

Brałem u nich jakieś 5x. Solidna, sprawdzona firma. Jest to firma córka, oficjalnego dystrybutora Sankena, Toshiby i chyba Renesasa firmy TenFour Ltd. Sprawdzałem u samych producentów bo zamówienie wtedy było na dosyć sporą kwotę. Kiedyś mieli tylko kuriera, obecnie mogą wysłać także Express Mailem lub Global Guarantee(taki lepszy priorytet 35$). Mailowo można się też dogadać (przynajmniej mi się kiedyś udało) by wysłali zwykłym poleconym (12$)

ale wtedy trzeba im telefonicznie podać nr karty kredytowej. Chyba, że ktoś się nie boi mailem...

System gra dobrze, albo nie....

Chętni na P-7100:

1. Bogdan - 1 komplet

2. Wieslawa - 1 komplet

3. Jaskiniowiec - 1 komplet Ale wersja pozłacana w całości .

4. mate_ous - 1 komplet (o ile płytki nie będą kosztować 2000zł, jak to szacuje Kolega Jaskiniowiec

5. Yasioo - 1 komplet

6. Piotr_1 - 2 komplety

7. jazzby - 1 komplet

8. omirp - 1 komplet

9. Rick - 1 komplet

10. Robertus - 1 komplet

11. BlackKnight - 1 komplet

12. Amnes - 1 komplet

13. minek6 - 1 komplet

14.slawek.xm - 1 komplet

15. rafals - 1 komplet

16. nowy18 - 1 komplet

17. Waldi_06 - 1 komplet

Panowe, spórzcie proszę do serwisówki i napiszcie jak jest zrobione wyjście słuchawkowe.

Na rezystorach czy jest oddzielny moduł?

Edytowane przez jurek

jurek'

Panowe, spórzcie proszę do serwisówki i napiszcie jak jest zrobione wyjście słuchawkowe.

Oddzielny wzm słuchawkowy wpięty za pre na njm4580D

jurek'

Oddzielny wzm słuchawkowy wpięty za pre na njm4580D

Tzn. słuchawkowiec jest na opampie?

Bias 60 mV ustawiamy na końcówce ,która została włączona czy po np 30 minutach grania?Pozdrawiam

Po 15 minutach cichego grania.

Edytowane przez jurek

Bias 60 mV ustawiamy na końcówce ,która została włączona czy po np 30 minutach grania?Pozdrawiam

Bias ustawiaj nawet po godzinie pracy wzmacniacz z muzyka lub bez .Poczekaj aż radiatory nabiorą temperatury .jak po 15 min wyregulujesz to i tak bias się zmieni .(spadnie ) Edytowane przez tomek0104

Rozumiem.Z tym ,że po dwóch godzinach grania spada do 31 mV a radiatory mają około 50 stopni jak zrobię 60 mV to zagotują się.Zauważyłem,że w momencie włączenia bias jest w granicy 80mV po jakimś czasie spada oczywiście.

Gdzie mogę kupić 2sj618/2SK3497 sklep

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) brak odzewu.Mogę prosić o namiary na inne sklepy.Może ktoś ma na stanie chętnie odkupię.Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

możesz kupić w BDENT.com - mają pewne oryginały. Jednak te mosfety, lepiej brać w grupowych zamówieniach, aby było z czego poparować, chyba, że masz pewność że trafiają do Ciebie z jednej taśmy.

Z Kashinoki są czasami problemy z kontaktem, ale to sporo zależy od tego z jakiego maila im wysyłasz. Poza tym napisz lepiej maksymalnie prosto bez zbędnych pytań, bo mają problemy z angielskim.

możesz kupić w BDENT.com - mają pewne oryginały. Jednak te mosfety, lepiej brać w grupowych zamówieniach, aby było z czego poparować, chyba, że masz pewność że trafiają do Ciebie z jednej taśmy.

jakos nie moge znalezc :) - tam nie kupisz tych tranow.

pzdr

dd

Kiedyś na 100% były (ale sprawdzałem jakoś we wrześniu...). Ja kupiłem w group buy'u na diyaudio.com gdzie od razu można było kupic pogrupowane w sety...

• Pokaż nowe odpowiedzi