Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny Universum QSL 360

nevon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam okazję kupić kolumny podłogowe Universum QSL 360. Kolumny mają moc 340 RMS / 600 Max przy 4-8 Ohmów. Czy ktoś może wydać opinię o tych kolumnach? Jak sprawują się i czy warto je kupić? Z góry dziękuje za pomoc.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/76321-kolumny-universum-qsl-360/

Pewnie warto, pytanie tylko za jaka cene... Nie wiem jak to gra, ale jak gra tak jak wyglada to nie chcialbym tego za darmo.

Chodziło mi o bardziej konkretne wypowiedzi kogoś kto wie jak to gra albo przynajmniej słyszał coś o tych kolumnach, a nie opinia czy chciałbyś to za darmo czy nie, bo to jest dla mnie akurat nie istotne. Cena za jaką mogę kupić te kolumny jest na prawdę niska ale po co kupować coś co nie nadaje się do niczego. Piecyk który będzie zasilał te kolumny to Grundig Fine Arts A-9000.

Cena za jaką mogę kupić te kolumny jest na prawdę niska ale po co kupować coś co nie nadaje się do niczego.

Sam sobie odpowiedziałeś:) Nie muszę słuchać tych kolumn, wystarczy spojrzeć jak zbudowany jest głośnik wysokotonowy, aby stwierdzić, że nic dobrego z tego nie wróży... No i ta ilość nisko-średniotonowców też może coś podpowiedzieć.

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.