Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz Marantz PM7003

Lucyfer_666

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam wzmacniacz Marantz Pm 7003 i glosniki Klipsch F1 ale do nich mam juz kable.

Teraz zostaje kwestia wzmacniacza, komputera, Tv HD oraz playstation 3.

Jakie kabelki do tego bede potrzebowal zeby to ladnie wszytsko hulalo? Jakies lepsze chinchce do wzmacniacza? jesli tak to poleccie mi cos.

Muze mam na kompie i chce to tak popodlaczac wszystko zeby ladnie gralo.

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/76907-wzmacniacz-marantz-pm7003/

Musisz kupić porządne czincze z przewodem o czystości miedzi 66.6666%

.

Ten kto doświatczył wybitnego zestawu w paskudnym pomieszczeniu i budżeciaka pod akustyką idealną odnajdzie spokój ducha...

Porządne tzn jakie? kolego nic mi nie pomogłes taką odpowiedzią. Ja naprawde jestem świeży w temacie.....podajcie jakiś link to będę wiedział o co chodzi.

Ale naprawde zeby cena mnie nie zabila :( Wydalem 3300pln na sprzet i naprawde fundusz sie skurczyl.

Kup na allegro jeden z następujących interkonektów :

Sonic Link Red - 50 zł

Cambridge Audio Pearl - 50 zł

Klotz La Grange - 40 zł

Resztą kabli nie zawracaj sobie głowy - kup najtańsze takich firm jak Profigold, Klotz, Sommer.

Mozna dorwac audionova phobos (Polska firma) jako uzywke za ca. 100zl. Sam mam glosnikowy audionovy i uważam ze produkują solidne kabelki!

Sorki, nie doczytalem ze chinch-chinch nie bedzie potrzebny...

Mil jak mi przyjda glosniki w poniedzialek to ci powiem jak to gra hehe mialy byc dzis ale jakis poslizg znowu!! No nic tzreba czekac jeszcze.

Dzieki za odpowiedzi...zaraz poszukam kabelkow.

Do glosnikow mam z Klotza

Ale chwila chwila.

Justas32 podales mi tam 3 rozne kable z czego dwa sa glosnikowe...ja juz mam do glosnikow kabelki z Klotza. Teraz potrzebuej jakies ktorymi podepne wzmak do tv czyli przyda sie ten Camridge Audio Pearl jesli sie nie myle. Ale jeszcze zostaje kwestia kompa i Plasytation 3. Czyli musze kupic 3 szt. tych kabli? Czy poprostu wystarczy jedna sztuka? Podpinam wzmak do TV tym kablem Camridge Audio Pearl.....konsola jest podpieta HDMI do TV i komp Tez HDMI do TV i tyle? powinno wszytsko chulac na glosnikach?

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.