Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny polskiej firmy BMN

mikson

Rekomendowane odpowiedzi

Do dziadek (coś tam jeszcze)! Właśnie przez takie osoby jak Ty stronię do wszelkich forów. Zrobiłem ten jeden wyjątek i już żałuję. Jaka sprzedaż spada, jakie lobby, o czym Ty piszesz? Co do "Te wyjaśnienia mnie nie przekonują", to ja Tobie niczego nie muszę wyjaśniać i nikogo tłumaczyć. Kupiłem kolumny, są bardzo dobre więc o tym napisałem. Powstała wątpliwość co do stosowanych głośników, to przedstawiam sytuację. Proponuję szklankę wody, to podobno pomaga. Bez odbioru.

Do Staszek_s. We wpisie chodziło mi o to, że jak na mój gust w m2 wysokie czasem są trochę zbyta agresywne, w fx1 tego nie ma. Pozdrawiam.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

3ameternall - na forum zapanowała teoria spiskowa. Niektórym odwala. Od mojego pierwszego postu w tym watku minęło 11 miechów, a i tak przez bmiarę zostałem uznany za lobbystę :)

Pisz dalej i nie oglądaj sie na czubków.

• 3 miesiące później...

jestem posiadaczem F1 od 1,5 tygodnia wczesniej mialem Dynaudio Dm 2/7 i kolumny BMN przebijaja jakoscia dynki prawie w kazdym calu basu jest troche mniej niz w dyniach ale to przez to ze posiadam na razie slabe posrebrzane kable,dobra kontrola, srednica w F1 jest taka jaka chcialem dla mnie bomba super wokale w dyniach byla jakby troche wycofana wysokie tez niczego sobie nie kluja brzmienie ogolnie bardzo dobre zrownaowazone co do wykonania sa to dla mnie najlepiej wygladajace monitory na rynku dlatego polecam je kazdemu

• 3 lata później...

A ktoś zaglądał do środka?

A po co ma ktoś zaglądać do środka?.W tamtym tygodniu byłem w konstruktora kolumn i jestem pod wrażeniem....spędziłem dużo czasu na odsłuchu wersji podstawkowej za około 1800 zł.Jakie wrażenia ?w tym przedziale cenowym i wyżej kolumny bezkonkurencyjne.Takie jest moje zdanie.

De gustibus non est disputandum

• 1 rok później...

Tak sobie poczytałem z ciekawości ten wątek i mimo niedociągnięć w wykonaniu,to chyba dźwiękiem nadrabiają te BMN-y.Sporo czasu minęło i myślę,że i jakość wykonania poprawili.

Tak sobie poczytałem z ciekawości ten wątek i mimo niedociągnięć w wykonaniu,to chyba dźwiękiem nadrabiają te BMN-y.Sporo czasu minęło i myślę,że i jakość wykonania poprawili.

O jakich niedociągnięciach piszesz?

O tej sesji rozbieranej.

Szczerze to mało mnie to interesi.Liczy się tylko dźwięk

Pewnie chodzi ci o te stare zdjęcie monitorów za tysiąc złotych. Jak za tą cenę i tak siedzą tam dobre elementy, zresztą ktoś już to napisał.

?👈

Pewnie chodzi ci o te stare zdjęcie monitorów za tysiąc złotych. Jak za tą cenę i tak siedzą tam dobre elementy, zresztą ktoś już to napisał.

Tak, za 2400 zł.

17a7c7915802ef56045878ca667e211a.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

9dc5a59a9b18ed1d0cb55537a5c11e0e.jpg0ece23c95ec3b7138740d3322fe95879.jpg4c333a77e771ab2024e5bbe20c1a2d4d.jpgf93cd113f994e025167dd892fc7db2b6.jpg

To było dość dawno więc chyba na dzień dzisiejszy wygląda to inaczej.

Jakoś chętnych do zamieszczenia zdjęć wnętrza S3 brak.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czytałem wszystkie wątki o BMN na tym forum, stoję przed wyborem kolum do SIMAUDIO MOON CD 1 i AVM EVOLUTION A1.

Pisałem już wstępnie z Panem Bogdanem o S3 w pianoblack, ale ciągle się waham. Słuchałem B&W cm9 i zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie. Zależy mi na szczegółach, scenie i dobrze prowadzonym basie. S3 to połowa ceny Bowersów, za resztę starczy na dobrego DACa.

Nie wiecie, czy można sobie zamówić S3 z portalami np WBT?

Czytałem wszystkie wątki o BMN na tym forum, stoję przed wyborem kolum do SIMAUDIO MOON CD 1 i AVM EVOLUTION A1.

Pisałem już wstępnie z Panem Bogdanem o S3 w pianoblack, ale ciągle się waham. Słuchałem B&W cm9 i zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie. Zależy mi na szczegółach, scenie i dobrze prowadzonym basie. S3 to połowa ceny Bowersów, za resztę starczy na dobrego DACa.

Nie wiecie, czy można sobie zamówić S3 z portalami np WBT?

Załatw portale WBT ustal szczegóły z p.Bogdanem.Myślę,że można się dogadać.Skoro będzie tak duża różnica w dźwięku to chyba warto?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.