Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Można, jeśli oryginalny autor wątku nie jest już w nim aktywny. Wyślij zgłoszenie do moderacji, podaj powód - moderator to sprawdzi i podejmie decyzję czy ta osoba rzeczywiście trolluje czy tylko wygłasza opinie z którymi osoba zgłaszająca się nie zgadza.

Nie wierzę.

Albo nie czytałeś od początku o co pyta Epi albo...nie, to niemożliwe.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Albo nie czytałeś od początku o co pyta Epi albo...nie, to niemożliwe.

Rzeczywiście nie czytałem - jedynie zobaczyłem to pytanie Epi pozostawione bez sensownej odpowiedzi, A w czym problem?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Rzeczywiście nie czytałem - jedynie zobaczyłem to pytanie Epi pozostawione bez sensownej odpowiedzi, A w czym problem?

Na pewno odpowiadałeś na to pytanie?

W jednym z moich watków został zbanowany użytkownik, a nikogo o to nie prosiłem tym bardziej że nie był niekulturalny i nikogo nie obrażał. Jeżeli tylko autor może wystąpić do moda o bana to chcę poznać tego ślepego moda...A jeśli każdy może chcę być tego pewien bo jestem tu za świerzy aby to wiedzieć;)

Pozdrawiam

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Na pewno odpowiadałeś na to pytanie?

Nie, nie na to, na poprzednie. A co to za wątek i kto został zbanowany? Poproszę na PW, przyjrzę się - może wytłumaczenie będzie w zgłoszeniach do moderacji.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Mam denona dcd-3000 by piotrek608 który pracuje jako dac ,mam arcama rDaca ,mam Buffalo lampizowanegom przez Ł.FIKUSA i owego Stelmacha dac 04 i powiem tak -Stelmach gra u mnie najsłabiej z tej trójki ,więc będziesz miał już jakiś obraz co do droższych przetworników [te które posiadam należą do tanich oczywiście]

marantz 8003 sacd ,calyx 24/192 dac+calyx power supply [wersja signature by GFmod], burson audio Ha-160[full GFmod], harmonix hs-101 GP ic,audiolot alf-2200 ,furutech 3ts762 35[g] i 25[g]x2 ,furutech 3ts20 35[g] i 25[g] x2 ,furutech fx alpha Ag coaxial ,grado rs2i ,sennheiser hd600,akg k701,

Mam denona dcd-3000 by piotrek608 który pracuje jako dac ,mam arcama rDaca ,mam Buffalo lampizowanegom przez Ł.FIKUSA i owego Stelmacha dac 04 i powiem tak -Stelmach gra u mnie najsłabiej z tej trójki ,więc będziesz miał już jakiś obraz co do droższych przetworników [te które posiadam należą do tanich oczywiście]

Dziękuję za odpowiedź, a tak króciutko w jakich aspektach objawia się ta słabość np w porównaniu do rDAC'a?

rDac w porównaniu do Stelmacha 04 gra dużo gładszym i poukładanym dzwiękiem ,jednocześnie z większą ilością detali [oczywiście wszystko to w moim systemie słuchawkowym -nie mam innej możliwości niestety].W odpowiedzi na drugie pytanie ,to ciężko jednoznacznie stwierdzić ,gdyż każdy ma swoje zalety i wady.Najbardziej uniwersalny jest chyba denon -dcd3000 poniewaz w każdym rodzaju muzyki której słucham gra przyzwoicie [od jazzu po death metal],na ten przykład rDacowi brakuje dynamiki i kontroli dolnych rejestrów przy słuchaniu Opeth czy Dream Theater np [brakuje tej energii] a buffalo jest lekko rozjaśniony ,momentalnie nawet szklisty chociaz prezentuje najwięcej tzw audiofilskiego powietrza i jest bardzo rozdzielczy,w jego prezentacji najbardziej brakuje mi masy [może męczyc przy długim odsłuchu]

oczywiście są to moje subiektywne odczucia i tylko w odniesieniu do mojego systemu

marantz 8003 sacd ,calyx 24/192 dac+calyx power supply [wersja signature by GFmod], burson audio Ha-160[full GFmod], harmonix hs-101 GP ic,audiolot alf-2200 ,furutech 3ts762 35[g] i 25[g]x2 ,furutech 3ts20 35[g] i 25[g] x2 ,furutech fx alpha Ag coaxial ,grado rs2i ,sennheiser hd600,akg k701,

Widzę,że 13-sta strona,więc trzeba

z moderacji zrobić dużego balona!!

Po co robić?Melb sam z siebie próbuje zrobić i to mu wychodzi...wystarczy.

Czyta,banuje,nie wie na co odpowiada,nie rozumie lub udaje...trzeba więcej?

U mnie chodzi z puszkami....wlasnie na 300B lub 6c33c.....i się drogi Panie sprawdza takie połączenie.

Prosze uzasadnij dlaczego Twiom zdaniem-jak sugerujesz to nieprawidłowe jest połączenie?

Według mnie jest wszystko ok.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

modrzew47, nic na to nie mogę poradzić, że aż tak destrukcyjnie wpływają na mnie Twoje wpisy. Może spróbuj myśleć trochę bardziej pozytywnie? Ciekawe czy by pomogło.

A wczoraj zwyczajnie miałem u siebie gościa i stąd zajrzałem na forum tylko na chwilę.

Ukryta Zawartość

To pewnie ze względu na jakiś ciekawy AUDIO...PLAN:)

Ukryta Zawartość

Nad wszystkim czuwa gospodarz domu. Nie da on krzywdy zrobić nikomu. Zawsze pomoże o każdej porze. O, mój Boże!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

A miał być kabaret.. Widocznie społeczeństwo oczekuje dziś od nas czegoś innego. Nie będzie kabaretu, będzie chór!

• Użytkownicy+

Nad wszystkim czuwa gospodarz domu. Nie da on krzywdy zrobić nikomu. Zawsze pomoże o każdej porze. O, mój Boże!

Fox, zapomniałeś jeszce o :

łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje ...........................

foxbat, uprasza się o utrzymanie ekranu mojego monitora w czystości!

Fox, zapomniałeś jeszce o :

łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje ...........................

Niech żyje! niech żyje. a niech se żyje, a co mi tam:))

rotfl.gif

E tam Stary. Od lat piejesz z zachwytu nad MIT-ami... Aż tu nagle... bum, rewolucja, ogłoszenie: sprzedaje MIT-y. I tu rodzi się pytanie, lub nawet więcej pytań:

- czy: MIT-y jednak do dupy są i coś lepszego jest

- czy: MIT-y genialne są ino trza sięgnąć absolutu, czyli serii Oracle (osobiście próbowałem i... było dobrze ale nie zjawiskowo)

- jednak Acrolink.......? Cardas........?

Pozdrawiam Stempur

Stary, a tak poza tym, to triode zasadniczo nic nie napisał, tylko zacytowal Twoje ogłoszenie. No to ja nie rozumiem:

- albo, jak sam napisałeś triode nie ma pojęcia co pisze, ale jak Ciebie cytuje to...

- Ty nie masz pojęcia co piszesz?

Jestem trzeźwy jak deska, proszę o wyjassnienie

Pozdrawiam Stempur

Napisano wczoraj, 23:13

Użytkownik jar1 dnia 11.02.2011 - 22:59 napisał

Jeśli swoją decyzję podejmuje się zgodnie z własnym sumieniem i przekonaniem, to nie ma się czego wstydzić. Sędziowie nie są anonimowi - inaczej to są sądy kapturowe. Czyli bezprawie a nie niewidzialna ręka sprawiedliwości.

MLB

Okay, mogę spróbować przy najbliższej okazji - zobaczymy co z tego wyjdzie.

Więc czekamy.

Pogaduchy jak i inne wątki można oglądać bez hasła. Rzeczywiście niewiele wiesz.

Nie dało mi i sprawdziłem.

I jakoś nie jestem zdziwiony tym że znowu mijasz się z prawdą.

Wykasuj sobie lepiej Swój login i hasło (których nie posiadasz) z przeglądarki bo inaczej znowu się przyłapiesz na tym że czytasz pogaduchy na AH.

ps. zauważ że nie napisałem "łżesz"

Wykasuj sobie lepiej Swój login i hasło (których nie posiadasz) z przeglądarki bo inaczej znowu się przyłapiesz na tym że czytasz pogaduchy na AH.

ps. zauważ że nie napisałem "łżesz"

A przecież mogłeś!!

Czy sądzisz że będę tu pisał jakie dziury bezpieczeństwa pozostawił admin tamtego forum? Niech sobie sam poszuka, przecież uważa się za takiego mądrego.

Zaręczam że na tą chwilę da się i jest to banalnie proste.

nokaut techniczny,

jest malo zawodnikow na swiecie ktorzy przegrali tylko 2 razy w karierze

A taki sympatyczny, slodki misiek z Rosji :))

Ma swietny "Image" chyba dlatego go tak lubie.

• Użytkownicy+

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) aż się trollować samemu chce ;)))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) aż się trollować samemu chce ;)))

Na co czekasz?Trolluj.

Czy może to nakłanianie?

A potem ban!

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.