Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Strzał w dziesiątkę. Właściwie to dopiero przymierzam się do zakupu - 12V 250Ah. Będę zasilał.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

jar1, owszem, ale po przeczytaniu tamtego wątku Twoja sugestia była jak najbardziej słuszna. Takie ironiczne dyskusje można prowadzić w innych działach, a nie zaśmiecać DIY gdzie ludzie starają się zrobić coś samodzielnie zamiast wysyłać własne ego na bezproduktywne forumowe potyczki. Jestem na tym punkcie szczególnie wrażliwy, bo DIY jest mi bliskie i znam jego wartość.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

A tu można łgać do woli jak czyni to Mlb :-) 0 honoru Waszmościu.

O honorze możemy porozmawiać gdy opanujesz sztukę konwersacji. Daj znać.

nie, no pewnie :) zawsze mozna wymoderowac oponentow :D

To niepraktyczne rozwiązanie, bo z kim wówczas rozmawiać? Z oponentami zawsze warto rozmawiać, o ile to potrafią.

No cóż. Zostawmy to tak jak jest.

A na rozluźnienie i to nawet w temacie bateryjki polecam rzucić wszystkim okiem na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :-D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

A na rozluźnienie i to nawet w temacie bateryjki polecam rzucić wszystkim okiem na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :-D

Zajrzałem. Sugerujesz przeniesienie go do działu DIY? Niepotrzebnie znowu zaczynacie rozkręcać rozmowę o bateryjce 9V - właśnie to jest trolling o który mam pretensję.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Akurat rozmowa o bateryjce ma tam znaczenie. Autor zaproponował takie rozwiązanie i należy je wyjaśnić.

Mlb: Nie traktuj wszystkich jak trolli.

Forum jest dobrem ogólnym. Wchodzą tu użytkownicy Internetu. Forum ze względu na swój zasięg pełni rolę poznawcza i dydaktyczną. Jeżeli pojawiają się ciekawe ale kontrowersyjne koncepcje należy je zbadać.

Czy Moderacja rozumie przesłanie Forum?!

Proszę pilnować złych zachowań a nie wolnej dyskusji.

Akurat rozmowa o bateryjce ma tam znaczenie. Autor zaproponował takie rozwiązanie i należy je wyjaśnić.

Mlb: Nie traktuj wszystkich jak trolli.

Trollem-juniorem często staje się mimowolnie każdy z nas, dodając w wątku wpisy nie dotyczące głównego tematu. Pojedyncze przypadki nie są tak groźne, ale są osoby które to uwielbiają. To już wyższy stopień zaawansowania, czyli troll-senior, zwany też popularnie trollem pospolitym. O takich bytach właśnie traktuje regulamin. We wskazanym wątku powinienem wyciąć wpisy 11-14, ale poczekam, może zdrowy rozsądek jednak zwycięży.

" Forum ze względu na swój zasięg pełni rolę poznawcza i dydaktyczną. Jeżeli pojawiają się ciekawe ale kontrowersyjne koncepcje należy je zbadać.

Czy Moderacja rozumie przesłanie Forum?! Proszę pilnować złych zachowań a nie wolnej dyskusji."

Trollem-juniorem często staje się mimowolnie każdy z nas, dodając w wątku wpisy nie dotyczące głównego tematu. Pojedyncze przypadki nie są tak groźne, ale są osoby które to uwielbiają. To już wyższy stopień zaawansowania, czyli troll-senior, zwany też popularnie trollem pospolitym. O takich bytach właśnie traktuje regulamin. We wskazanym wątku powinienem wyciąć wpisy 11-14, ale poczekam, może zdrowy rozsądek jednak zwycięży.

cały ten wpis znamiennie wykazuje zrozumienie własnej roli przez moderacje

niestety Panowie, mamy pecha, nie ma co liczyć na zdrowy rozsądek

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

na dodatek nie można wierzyć w bezstronność i czystość intencji moderatora uprawiającego agitacje polityczną, tak mlb - agitację - powtarzanie frazesów co 5 min nie jest wyrażaniem poglądów

A na dodatek deszcz pada.

a to - to właśnie tępiony wyżej przez moderacje trolling

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Zajrzałem. Sugerujesz przeniesienie go do działu DIY? Niepotrzebnie znowu zaczynacie rozkręcać rozmowę o bateryjce 9V - właśnie to jest trolling o który mam pretensję.

Nie wiem po co do mnie piszesz skoro podobno ze mną nie dyskutujesz. To nie był wpis do ciebie. I na tym poprzestańmy z wymianą zdań między sobą. Nie mam interesu w tym aby rozmawiać z łgarzami.

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

Proszę pilnować złych zachowań a nie wolnej dyskusji.

Jeśli rzeczywiście ten temat Cię interesuje, to załóż normalny wątek w tym celu. Śmiem twierdzić, że wolicie jednak skupiać się na śmichcach chichach z innych ludzi, zakładając a priori ich głupotę, którą macie chorobliwą misję obnażać. I akurat samo to mi nie przeszkadza, tylko nie wpieprzajcie się do każdego wątku ze swoim problemem udowadniania światu, że ludzie są głupi.

a to - to właśnie tępiony wyżej przez moderacje trolling

Uzasadnij. Jaki to właściwie mamy temat wątku?

na dodatek nie można wierzyć w bezstronność i czystość intencji moderatora uprawiającego agitacje polityczną, tak mlb - agitację - powtarzanie frazesów co 5 min nie jest wyrażaniem poglądów

Forum ma na celu dyskusję, nie deklaracje programowe. Gdybym chciał jedynie wyrażać poglądy, założyłbym sobie bloga i czekał na oklaski.

Śmiem twierdzić, że wolicie jednak skupiać się na śmichcach chichach z innych ludzi, zakładając a priori ich głupotę, którą macie chorobliwą misję obnażać. I akurat samo to mi nie przeszkadza, tylko nie wpieprzajcie się do każdego wątku ze swoim problemem udowadniania światu, że ludzie są głupi.

Jestem tego samego zdania co jar1. Bynajmniej, wcale nie uważam że pomysł z bateryjką jest idiotyczny - wręcz przeciwnie, ma swoje fizyczne uzasadnienie. Nie wtrącam się do dyskusji, zobaczę czy dyskutanci do niego dotrą.

We właściwym wątku.

Myślę, że wątek „Ground Control” w zakładce „Stereo” jest właściwy do rozmów o bateryjce. W ta stronę poszła tam dyskusja.

Może Mlb przedstaw tam swoją wiedzę na ten temat.

Jar1: Ty to masz jakieś uprzedzenia.

To wal od razu...z byka.Po co czekać?

" Forum ze względu na swój zasięg pełni rolę poznawcza i dydaktyczną. Jeżeli pojawiają się ciekawe ale kontrowersyjne koncepcje należy je zbadać.

Czy Moderacja rozumie przesłanie Forum?! Proszę pilnować złych zachowań a nie wolnej dyskusji."

cały ten wpis znamiennie wykazuje zrozumienie własnej roli przez moderacje

niestety Panowie, mamy pecha, nie ma co liczyć na zdrowy rozsądek

mamel,co tobie?Zdrowego rozsądku oczekujesz od moderacji?Oni mają klapki...na ocach,widzą tylko to co mogą.

To wal od razu...z byka.Po co czekać?

mamel,co tobie?Zdrowego rozsądku oczekujesz od moderacji?Oni mają klapki...na ocach,widzą tylko to co mogą.

Rozklapkowana/odklapkowana moderacyja jak by wyglądała? Czy byłaby nadal jaśnie oświecona, zieloną falą opromieniona? Pytam hipotetycznie, na luzie, ma się rozumieć.

kupcie sobie po batonie, dziś czterdziestu męczenników

No, widać to było dzisiaj, widać... tych męczenników. Czterdziestu co najmniej.

Myślę, że wątek „Ground Control” w zakładce „Stereo” jest właściwy do rozmów o bateryjce. W ta stronę poszła tam dyskusja.

Może Mlb przedstaw tam swoją wiedzę na ten temat.

Dziękuję - i o to właśnie chodziło. Co do mojej wiedzy - pozwól że na razie nic nie będę pisał. Nieśmiały jestem.

A czasami, ale tylko czasami, właścicielowi 15 letniego Civica z pierdzącym wydechem wydaje się że ma najnowsze Porsche.

;)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

A czasami, ale tylko czasami, właścicielowi 15 letniego Civica z pierdzącym wydechem wydaje się że ma najnowsze Porsche.

;)

Elberoth

Proponuje nie pisać o czymś o czym nie masz bladego pojęcia.

Pisząc teksty jak powyżej przypominasz dresa w BMW.

Elberoth

Proponuje nie pisać o czymś o czym nie masz bladego pojęcia.

Pisząc teksty jak powyżej przypominasz dresa w BMW.

Na końcu zdania znajdował się emotikon ';)' aby nawet najmniej spostrzegawcze osoby wyczuły w tym zdaniu żart.

SB nie jest nowością, jest na rynku od wielu lat, przetrenowany został przez tysiące osób i konkluzja jest jednoznaczna - NIE JEST to hi-endowy transport. Nawet na forum SQ nikt tego nie podważa.

A że niektórym wydaje się że tak jest ... no to już zupełnie insza inszość. Tym chłopakom w 100 letnich uturbionych, sycząco-pierdzących Civicach ze sprężarką wielkości wiadra ppoż też tak się wydaje ;)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Na końcu zdania znajdował się emotikon ';)' aby nawet najmniej spostrzegawcze osoby wyczuły w tym zdaniu żart.

SB nie jest nowością, jest na rynku od wielu lat, przetrenowany został przez tysiące osób i konkluzja jest jednoznaczna - NIE JEST to hi-endowy transport. Nawet na forum SQ nikt tego nie podważa.

A że niektórym wydaje się że tak jest ... no to już zupełnie insza inszość. Tym chłopakom w 100 letnich uturbionych, sycząco-pierdzących Civicach ze sprężarką wielkości wiadra ppoż też tak się wydaje ;)

Po prostu nie wiedzą, że mają gówniane samochody i dlatego dłubanymi Swiftami i Feliciami Pick-Up objeżdżają lanserów w Subarakach:)

Mam znajomego, który na KJS-ie objechał trochę poprawionym Trabantem pana w Mitsubishi 3000GT:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.