Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

ROCHU

To był watek bardzo anemiczny-

dzięki Tobie stał sie komiczny

Gutek w nim wyrażnie psy wiesza,

wpisem nr 593 w wątku accuphase

sam bardzo mocno się ośmiesza!!

Arek 67 prawde w wątku wykłada,

wpisem nr 579 prawdę opowiada))

Doszedłem do szybkiego wniosku-

nie ma co sie w mocno napinać,bo

daje ogłoszenie-kupuję belkina!!

Gość rochu

(Konto usunięte)

STARY AUDIOFILU

Odpowiem ci ja Tobie

krótko i w dwie słowie.

Belkin kabel dobry i widok ma nadobny

niezawodnie zawsze daje dźwięk podobny.

W klockach nie słyszysz już różnicy

więc po co płacić po próżnicy?

Widzę, że poeci wzajemnie polizali się po dupskach :D

Rozumiem, ze taki Reson jest bardziej nobilitujący od Belkina ? :D, ba, to kabel dla dojrzałego audiofila z petem w gębie, na nim to nawet krząknięcie faceta z początkowym stadium raka płuc wychwycisz...., nie to co Belkin - na nim każdy kaszel to taki sam kaszel :D a zresztą, po ch.. się tym przejmować.... pierdolnięta gównażeria niech spier...za kanapę... i nie wpier... się wszędzie, bo swoją świeżością jeno swąd tytoniu osłabia... :D

Jak literacko ma być to niech i będzie ;-)))

Zyzio

Twoje wulgaryzmy....... to po prostu idiotyzmy......a teraz idż pochrząkaj za swojom kanapom zresztom-pasi?))

ps.dupa jest od srania

Znowu się schlałeś stary ochlaptusie ? ;-) Byś lepiej coś o starciu Belkin vs Reson sklecił mądrego :D

• Użytkownicy+

Widzę, że poeci wzajemnie polizali się po dupskach :D

Rozumiem, ze taki Reson jest bardziej nobilitujący od Belkina ? :D, ba, to kabel dla dojrzałego audiofila z petem w gębie, na nim to nawet krząknięcie faceta z początkowym stadium raka płuc wychwycisz...., nie to co Belkin - na nim każdy kaszel to taki sam kaszel :D a zresztą, po ch.. się tym przejmować.... pierdolnięta gównażeria niech spier...za kanapę... i nie wpier... się wszędzie, bo swoją świeżością jeno swąd tytoniu osłabia... :D

Jak literacko ma być to niech i będzie ;-)))

Zyzio, na zdjęciu to nie Parantulla ?

Zyzio, na zdjęciu to nie Parantulla ?

Belkin lepszy jest niestety,

niż reson, ło rety.

Gość rochu

(Konto usunięte)

...

Wykorzystałeś w swoim wpisie zdjęcie, którego jestem autorem, nie mając zgody na to.

Bądź łaskaw je usunąć, zanim podejmę bardziej drastyczne kroki.

PS

Odpowiednie przeprosiny także byłyby na miejscu.

Bez jaj, przecież to zdjecie jest w temacie " Zdjęcia Forumowiczów - poznajmy się" Co to za różnica(z prawnego punktu widzenia) jeśli ktoś powieli je w innym temacie tego samego medium?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wykorzystałeś w swoim wpisie zdjęcie, którego jestem autorem, nie mając zgody na to.

Bądź łaskaw je usunąć, zanim podejmę bardziej drastyczne kroki.

PS

Odpowiednie przeprosiny także byłyby na miejscu.

Bardzo cię rochu przepraszam, proszę też moderację o usunięcie zdjęcia które zamieściłeś osobiście w temacie obok ;-)

Celowo cię sprowokowałem, wiedziałem że wyskoczysz z prawem autorskim, co potwierdziło mnie w domysłach na temat twojej osoby...oczywiście dodało to miałkości całemu obrazowi, no ale trudno ;-)

Pozdrawiam cię serdecznie i oczekuję tych drastycznych kroków, jeśli powyższe cię nie usatysfakcjonuje :-)

Bez jaj, przecież to zdjecie jest w temacie " Zdjęcia Forumowiczów - poznajmy się" Co to za różnica(z prawnego punktu widzenia) jeśli ktoś powieli je w innym temacie tego samego medium?

Belkin lepszy jest niestety,

niż reson, ło rety.

Nie ło rety, jeno nobilitacji brak i w tym cały krak ;-)

Zyzio, a ile dobry prawnik mógłby z Ciebie wyciągnąc?:)

Niewiele, bo sam jestem prawnikiem, tyle że raczej nie nudnym i ludzkim - z szerszym spojrzeniem całościowym ;-), pieniactwo jest mi obce osobiście :-)

E tam, jak widzę ten cały syf wokół siebie to raczej teraz bym poszedł inną drogą ;-)

Tu masz rację,bo Twoje wpisy nobilituję Cię jako ładowacza-sortowacza nieczystości stałych.

Poza tym masz zaciecie takie niemalże jak wyrafinowany.......prawowity sołtys.))

Tu masz rację,bo Twoje wpisy nobilituję Cię jako ładowacza-sortowacza nieczystości stałych.

Poza tym masz zaciecie takie niemalże jak wyrafinowany.......prawowity sołtys.))

Ciekawe spostrzeżenie, tyle tylko że o tobie mógłbym to samo napisać :-)

Koledzy prawnicy. A bardziej jesteście w zgodzie z literą czy duchem...?...

Powiem górnolotnie - w zgodzie z samym sobą przy uwzględnieniu litery, mając na uwadze ducha :-)

ta sensacja to niby znów thiele u gutekbull ? ile lat można o tym pisać

Plotkujecie jak stare baby. Gutek nic nie pisał ani o Thielach, ani o Macach.

Jedna kuma coś chlapnęła, druga podchwyciła dodając coś od siebie i powstało wiadomo co. Taka sama prawda jak o porównaniach u Gutka na Belkinach i jakimś samodziale.

ta sensacja to niby znów thiele u gutekbull ? ile lat można o tym pisać

Nie, to nie to, zupełnie inna sprawa, ale nie mogę zdradzić o co chodzi, znacznie grubszy temat ;-).

Poza tym w tych rozmowach na luzie co poniektórzy niemiłosiernie się spinają :-)))

normalnie jak stare baby :)

Goń stare baby fox, goń ;-)

Nie bawcie się w posła Maciarewicza.

Pokażcie kwity, niech wszyscy się dowiedzą.

Nie ma sensu, zadławiłbyś się spalinami i nakazał moderacji usunięcie wpisów :-) W końcu nawet rozmowy na luzie są moderowane dzięki personom twojego pokroju :D

Oszczędzę ci więc nieprzyjemnych wzruszeń ;-)

ehhhh... znow czuje sie jakis wyluzowany.... a to smierdzi banem....

...albo i banałem. Jeszcze lepszy jest banan - nie powoduje wrzodów. Na bank.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Plastik raczej ciężkostrawny jest.

Ban.gif

Ale gdybyś chciał się w bana zaopatrzyć, mam ciekawą propozycję:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.