Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Ruskich u Nas w agencjach nie ma (przynajmniej nie towarzyskich) tylko dziewczeta z Ukrainy.

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

A u nas ci Rumunek i Bułgarek dostatek...w tej kwestii.Fotele sobie przy drogach rozstawiają,widać nogi od stania bolą.

Kurde, ale one są od leżenia, tak czy nie? Od stania to jest wtedy co innego.

a kto normalny leży w krzakach, chyba zeby go mrowki pogryzły

Mamel jest normalny i leży, co z avatara widać. Wprawdzie nie w krzakach, ino na poboczu, ale krzaki były tuż za skrajem kadru.

Mokracja znów w akcji w wątku nomen omen wzmacniaczowym w hi-end - wpisy antymokracjowe nikną z prędkością światła ....

Drogi Bumie kochany

mi wcięło me wpisy

w temacie nirvany!!

Drogi Bumie kochany

mi wcięło me wpisy

w temacie nirvany!!

Ja też dziś napisałem cuś o sunącym subarakiem, ino w innym wontku i też wcięło. Wynika z tego, że wycina automatycznie. Pojawia się np. słowo: Subaru, szwagier, śfagier, mokro, mokry, mokrość, nirvana, nirvanka, nirvaneczka, jacht, yacht, jachting, itp. i jus samo wycina. Taka automatyczna wycinarka. Cud techniki. Nowoczesność w domu i zagrodzie.

Ide spać, wyśpie sie i jutro cuś na niom umysle.

Dlaczego dostałem bana w wątku najciekawsze tranzystorowe końcówki mocy od 20 do 50 tys.

Nawet nie mogę zajrzeć do watku-czy to jest zgodne z prawem?Panie Skrzypczak prosze reagować na fakty!!!

Co za idiota mnie zbanował? Dlaczego boicie sie prawdy?

Czy moderacja chroni interesy Elbika i dlaczego i czy tak bezinteresownie?

Który moderator liże z wielką namietnością dupę Elbikowi....czy to ma uzasadnienie moralne?

Proszę tez o wyjaśnienie skąd u tego Pana niebieski napis branżą??....handel obwożny lub wymienny -to zgoda!!

Jest tu kupa tchórzy którzy przyjechali do stolycy na świniakach a teraz wielkie ałdiofile som.

To zakrawa na kpiny i z tym trzeba do administracji...zgłosić.Jestem ciekaw ilu padnie ofiarą takich wątków,gdzie tylko opinie będa na ach i och...jedyne.Przecież to istna komuna jezd i tylko żenada z tego forum się robi.Prosze napisać jaki punkt regulaminu został naruszony!!!

Ale przecie to nie spółdzielnia pracy.

To portal jakiejś spółki. Być może lubiana przez Kolegów osoba jest jakimś udziałowcem albo istnieje jakaś wspólnota interesów...?

Ale przecie to nie spółdzielnia pracy.

To portal jakiejś spółki. Być może lubiana przez Kolegów osoba jest jakimś udziałowcem albo istnieje jakaś wspólnota interesów...?

Zaczyna na to wyglądać!

Tylko,że w spółkach też obowiązuje prawo i regulamin.

Dlaczego dostałem bana w wątku najciekawsze tranzystorowe końcówki mocy od 20 do 50 tys.

Nawet nie mogę zajrzeć do watku-czy to jest zgodne z prawem?Panie Skrzypczak prosze reagować na fakty!!!

Co za idiota mnie zbanował? Dlaczego boicie sie prawdy?

Czy moderacja chroni interesy Elbika i dlaczego i czy tak bezinteresownie?

Który moderator liże z wielką namietnością dupę Elbikowi....czy to ma uzasadnienie moralne?

Proszę tez o wyjaśnienie skąd u tego Pana niebieski napis branżą??....handel obwożny lub wymienny -to zgoda!!

Jest tu kupa tchórzy którzy przyjechali do stolycy na świniakach a teraz wielkie ałdiofile som.

a Wam wciąż się wydaje, że to jest forum "społecznościowe"?

nie przejmuj się Pietrek, mnie globtroter1 dał bana już na jesieni

a pisałem tutaj wczoraj wieczorem - "po co włazicie miedzy dupki" - ale też znikło więc powtarzam

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Mnie też dał na jesieni,na starym silniku jeszcze bo nie zgodziłem się co do porównania z końcówkami właśnie...tam za inne zdanie banujom.

Taka komunistyczna pamięc jeszcze...kto nie z nami to "trup".

Gość rydz

(Konto usunięte)

Już widzę jak po tamtej stronie julają ze śmiechu,czytając te wpisy pełne oburzenia, może o to chodzi?

Znikajace wpisy watki, banowanko, fajna zabawa, polewka itd.

Grupa trzymająca władzę ma sie dobrze:))

BRANŻA zawładnie forum, po co pisać i doradzać, oni wiedzą co najlepsze i komu co sprzedać.

Ale,ale jest jeszcze klub do którego trzeba wstąpić,może o to chodzi?:))

Zniknie? czy nie zniknie? może bedzie bananek?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.