Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę napisać dokładnie to co Ty. Tez mogę założyć, ze nic o mnie nie wiesz i pewnie bedzie to blizsze prawdy, bo nie jestem znana osobą, nigdy też nie spotkałem żadnej osoby z tego forum bezpośrednio. Natomiast założenie, ze nic o Tobie nie wiem wcale nie musi być słuszne. Ale nie ma to wiekszego znaczenia, przynajmniej dla mnie.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Odpowiem w przyjęty tutaj i bardzo akceptowany sposób:

Czy masz jakies osobiste doświadczenia z rózowymi podomkami?

Czy trzeba mieć jakiekolwiek osobiste doświadczenie?

Zarówno ty jak i pół setki innych użytkowników nie musicie przecież mieć jakiegokolwiek kontaktu z danym klockiem aby twierdzić, iż jest on do bani.

Wystarczy odpowiednia półka cenowa albo niszowy producent albo nietypowy design albo osoba piszącego (np Mr E.) aby pastwić się do woli.

Łatwo być teoretykiem, prawda?

rochu

Nie przesadzasz?Będziesz wojne prowadził z pół setką userów?A swoją drogą to ten facet teraz się każe tytułować Mr.?Dobrze,że nie Książe.

Modrzew

Mów mi wuju!!

ps.znam adresy aptek w ktorym sprzedają nawet bilobil-forte w wielgachnym opakowaniu))

Rochu, teraz podpadłes na całego. To nie zaden Mr E. Przecie on Królem jest. Nie wiedziałeś o tym? To Król Słoneczko we własnej osobie. Tylko on wie jak zjawiskowomoże sprzęt grać, tylko on dostapił zasczytu posiadania wygrzewarki do kabli. On wyznacza kierunki i trendy (a moze nawet tryndy)!

P.S.

Tak przy okazji. w zakładce stereo jest wątek "2 Wzmacniacze <-> 1 para głośników" - głośniki to pewnie Sophie ale kto jest drugim wzmacniaczem? Czy sa jakieś kandydatury?

Hochsztaplerem nade wszystko.

Wybaczyłbym mu wszystkie bzdury które napisał.

Ale on zrobił rzecz niewybaczalną, zaczął przekonywać ludzi (i jak widać przekonał) że CAŁY temat audio to jedno kłamstwo i tylko on, senicz ma jedyną, słuszną receptę na dobry dźwięk. I to za psie pieniądze.

Czyli dał nadzieję, której nie udało się ani jemu ani nikomu innemu potem zrealizować.

jeśli tak to widzisz to możesz mnie także nazwać j.w.

moim zdaniem również jest, że "CAŁY temat audio to jedno kłamstwo" które żeruje na nieświadomości użytkowników i pazerności branży

przykładem może być manufakturka pt. NVA - puste pudełko za "psie pieniądze" gra muzykę, bez kabli, kondycjonerów i podobnej otoczki

tylko dla tego nie mam do dziś NVA bo potrafię podobnie zrealizować sobie ten temat na lampce czyli bzdurą jest, że nie udało się nikomu zrealizować tego co seniczowi krążyło po czerepie

jeśli się nic nie robi to się nigdy nic nie zrobi

nie ma obowiązku by wszyscy coś klecili po domach ale nie ma też obowiązku by wszyscy nie mający pojęcia o audio od strony technicznej głosili maksymy "nie zapłacisz nie posłuchasz" - to jest właśnie pierwsze oszustwo w audio napędzające histerię zwaną audiofilią i hi-endem

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość rochu

(Konto usunięte)

moim zdaniem również jest, że "CAŁY temat audio to jedno kłamstwo" które żeruje na nieświadomości użytkowników i pazerności branży (...)

Zastanawiam się dlaczego jeszcze ciebie nie ma na forum trójwymiarowego.

bum1234,

Proszę zrób to.

Załóż swoje własne forum.

Sfinansuję ci pierwsze dwa lata działania.

Wyślij mi tylko proformę i konto gdzie należy wpłacić.

To do buma jest-

-nie bierz tej kasy,bo to pewnie som brudne piniendze))

Brudne czy wyprane, niech sobie je właściciel spożytkuje tylko jeszcze nie wiem na co ...

Coś co mogłoby mu ulżyć w cierpieniach, ale nie wiem jakie są jego upodobania, bo przecież taki tajemniczy jest ...

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Czy ktoś z moderacji mógłby zdjąć mi bana z mojego wątku http://www.audiostereo.pl/reforma-alfabetu_45625.html ?

Na próbę sam siebie zbanowałem i po zablokowaniu straciłem dostęp do wątku i nie mogę sam siebie odbanować.

Dzięki za odblokowanie. Uważam, że banowanie samego siebie w swoim wątku powinno być niemożliwe lub założyciel tematu po zbanowaniu w nim siebie nie powinien tracić dostępu do tego wątku by mógł sam zdjąć bana.

Mi sie łaptop przyjarał jak były przepięcia i taż w wątku mnie i rafaela zbanowało.Napisałem do paltona ale sie obraził i nie odblokował.Taki jezd...moderator teraz jeden.Bede musiał chyba do Yamnicka..porządniejszy chyba...choć nerfowy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.