Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego tak bardzo niektórym zależy na własnych wpisach z tamtego wątku? Przecież sam temat jak i tocząca się tam dyskusja były na żenująco niskim poziomie :) Tak wiem, chodzi tylko o REGULAMIN!

nie niektórym lecz wszystkim świadomym userom

nie "z tamtego wątku" lecz ogólnie - dla poszanowania prawa !!!

Twoje osobiste problemy nikogo nie interesują, widać tego nie ogarniasz

a że poziom dyskusji niski? - za to temat jaki wysublimowany :(( - nadal jesteś zniesmaczony ? - jak i my

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Markam, może dlatego, że usuwanie tego wątku to po prostu lekceważenie tych userów (lekceważenie przez ciebie i moderację), którzy w nim zabrali głos. Bo jeżeli szanujesz rozmówców, to podziękuj im za to, że zabrali głos i odpowiedzieli na Twoje pytanie (jakkolwiek), a nie manipuluj wątkiem, jak ci się podoba. To zachowanie na poziomie gówniarza, a Ty chyba masz już parę latek. Tylko tyle i aż tyle.

A mówią,że prawo jest po to by je łamać!mlb też tak uważa...jak widać a przynajmniej stosuje jak kce.A co to,przecie nikt mu nic nie zrobi a do tego poparcie bendzie miał...autora.(jus ma nawet)

nie niektórym lecz wszystkim świadomym userom

nie "z tamtego wątku" lecz ogólnie - dla poszanowania prawa !!!

Twoje osobiste problemy nikogo nie interesują, widać tego nie ogarniasz

a że poziom dyskusji niski? - za to temat jaki wysublimowany :(( - nadal jesteś zniesmaczony ? - jak i my

No więc mało jest tych świadomych, jak się okazało, bo tylko nieliczni podnieśli krzyk.

Nigdzie nie napisałem, że to są moje osobiste problemy, choć oczywiście tak to mogło wyglądać.

Nie jestem zniesmaczony, jestem usatysfakcjonowany. Osiągnąłem to, co chciałem osiągnąć.

Temat był "wysublimowany", ale doszedł do 100 postów w ciągu jednego wieczora, i jakoś zyskał zainteresowanie pośród tak wybitnego grona, nie obrażając nikogo :)

Markam, może dlatego, że usuwanie tego wątku to po prostu lekceważenie tych userów (lekceważenie przez ciebie i moderację), którzy w nim zabrali głos. Bo jeżeli szanujesz rozmówców, to podziękuj im za to, że zabrali głos i odpowiedzieli na Twoje pytanie (jakkolwiek), a nie manipuluj wątkiem, jak ci się podoba. To zachowanie na poziomie gówniarza, a Ty chyba masz już parę latek. Tylko tyle i aż tyle.

Niniejszym dziękuję wszystkim, którzy zabrali głos, bo w samym wątku nie miałem okazji tego zrobić. Ta manipulacja, jak to określiłeś, była konieczna z przyczyn, których Ty nie zrozumiesz, bo nie znasz wszystkich faktów. Absolutnie nie było moim zamierzeniem, aby kogokolwiek lekceważyć. Gówniarza przemilczę :)

Karolka_M - piszesz odpowiedź po czterech latach ? (09.09.2007 - 12:18 .... 11.08.2011 - 09:04).

Przeca ja wiem, że po 4 latach.. i nie jest to odpowiedź a czysta forma nalewania się z mojego szanownego małżonka.

Skoro z byłą żoną potrafi wyjść po 2 latach nad morze i oficjalnie (wiem 4 lata temu) się z tym obnosi.. to ja oficjalnie informuję Go tu oto..

na forum publicznym, że nie ma wymówek, że cusik Go głowa boli i morze mu szkodzi..

Po prostu stoję na straży sprawidliwości społecznej.. ot co.

:D

Ja kiedyś taki wątek założyłam ( cos było tam też z facetami) .. i co mi z tego wyszło..??

Tupanie nóżką i tyle.

Stare dziady nie są reformowalne i tego powinna nauczyć mnie mama, Pani Katechetka, Pani wychowawczyni, druch zastępowy i wszystkie pseudo przyjaciółki.

No to i ja muszę ...

Katarzyno moja, żono ukochana, wyjdziesz choć raz ze mną po zakupy ?

Puszczasz mnie z torbami w miasto, po zakupy, a jak wracam to pytasz - nie kupiłeś przypadkiem trzeciej lodówki ?

Co prawda Ona nie czyta Forum, ale niech ludzie wiedzą, a co ? :D

A co za różnica z jakim facetem się baba męczy.. Jedno i to samo.. A przecież trzeba z kimś te konie kraść.. a parantulla jest dość zabawny.. czyli ma to przysłowiowe poczucie humoru.

Reszta ujdzie.. hehe

no jak to kto:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

karolka a tak bezineteresownie.... to kto ci sie podoba???

Możesz rozwinąć pytanie?

Bezinteresowanie to mi się podoba Bruce Willis..

Parantulla też mi się podoba BEZINTERESOWNIE..

Nie do końca rozumiem, jak ktoś się może podobać "interesowanie" lub "bezinteresownie".. czy jak to sobie nazywasz.

Albo się ktoś podoba albo nie.

Natomiast nie znam ludzi, którzy są ze sobą dla samego jestestwa. Każdy ma interes w byciu z drugą osobą.

Jedni dla kasy, drudzy dla bzykania, prania, gotowania, a inni aby sobie robić na złość i też czerpać z tego jakieś dziwne korzyści.

troche polecialem.w slupku mulsow z prawej strony byla dziura z karolkom.A ja lubiem lad i porzadek.ale nie da sie go utrzymac dlugo.To bezinteresownie dotyczyło ...mnie.ze chce się dowiedziec ...bezinteresownie.

• Użytkownicy+

Karolka_M, może wkleisz jakieś zdjęcie ? Panowie też by mogli ... więc napinać mięśnie i śmiało ;)

Dyskusja ciekawa, ale bardziej pasuje do "Rozmowy na luzie".

A no tak. witek_z ma rację.. pokazywałam tu kiedyś swoje wdzięki.. i nie ma potrzeby powtarzania tego procederu.

He..he.. modrzew ma rację. Kobieta wbijająca się w męskie forum musi zdawać sobie sprawę z tego, że część ekipy będzie sobie z Niej jaja robić, podpuszczać i takie tam.. Dlatego jestem czujna..

Z Waszego punktu widzenia moja obecność na tym forum jest zbędna, ponieważ poza masą głośników stojących w moim domu, nie mam nic wspólnego ze sprzętem grającym jakiejkolwiek klasy.

Jestem tu z czystej ciekawości.. weszłam po 2-3 latach, tylko dlatego, że zainteresował mnie wątek, który zniknął. Z drugiej strony miło czasem poczytać jak faceci kłócą się jak baby. :D

Z Waszego punktu widzenia moja obecność na tym forum jest zbędna, ponieważ poza masą głośników stojących w moim domu, nie mam nic wspólnego ze sprzętem grającym jakiejkolwiek klasy.

Ja Cię bardzo przepraszam ale nie mogę wytrzymać ze śmiechu ponieważ tak naprawdę każda zdrowa kobieta ma do czynienia ze "sprzętem". :D

Stare dziady nie są reformowalne i tego powinna nauczyć mnie mama, Pani Katechetka, Pani wychowawczyni, druch zastępowy i wszystkie pseudo przyjaciółki.

A kobieta zmienną jest, do chwili, kiedy dostąpi zaszczytu rozróżniania wszelkich smaków, o każdej porze dnia i nocy.

Zaczyna wówczas inaczej myśleć, mniej chaotycznie, jakby stabilniej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.