Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

znaczy się, jak jest tłusta.. wtedy jest stabilniejsza?

i leży, niekoniecznie na łóżku, mogła by spaść i sobie krzywdę zrobić ;)

ciągniesz za język, a wiesz o co chodzi ;)

I tu się mylisz, doskonale wiem że Karolka już jest uwieczniona. Nie zmienia to kwestii, że można ponownie zdjęciami się chwalić.

Witek jak zawsze stara się być miły ... taki chce być do przodu.

PS. Zdjęcie z koncertu Marcusa Millera w Gdańsku, wraz z przypadkowo spotkanym kolegą Jackiem - jacm :

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Moze i nadeta niemniej nie tak nadeta i brzydka jak wasc paltonie.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Użytkownicy+

Moze i nadeta niemniej nie tak nadeta i brzydka jak wasc paltonie.

Chętnie więc poznam Twą śliczną facjatę (w odpowiednim wątku, lub na żywo). Chyba to nie ta, którą pamiętam z poprzedniego zadymionego awatara.

Yamnick wrócił :-))) A donosicieli od groma na tym wyzutym z normalności forum, tylko czeka na kolejny trop :-)))

Chyba urlop miał deszczowy, bo agresją zionie :D

U mnie pasek się powiększył, myślę że u ciebie też, a wszystko za sprawą krzysia.

Przy okazji należy mi się zmniejszenie paska o 20 % za sierpień - jakoś o tym psina nie pamiętała :-)

Apeluję więc o zmniejszenie tegoż paska zgodnie z wcześniejszymi wytycznymi moderacji :-)

Przy okazji należy mi się zmniejszenie paska o 20 % za sierpień - jakoś o tym psina nie pamiętała :-)

Apeluję więc o zmniejszenie tegoż paska zgodnie z wcześniejszymi wytycznymi moderacji :-)

Do kogo ta Twoja mowa jest??

Przypomina mi to wiersz daremne żale!!

Wystarczy tylko zauważyć kto jest autorem tego watku....to nie forumowicz a moderator.

zyzio... gdyby nie dzisiejsza laurka to z przyjemnością bym Ci zmniejszył, bo ostatnio rzeczywiście spokojnie było, aż do dzisiaj. A tak, jest to co jest.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

zyzio... gdyby nie dzisiejsza laurka to z przyjemnością bym Ci zmniejszył, bo ostatnio rzeczywiście spokojnie było, aż do dzisiaj. A tak, jest to co jest.

W takim razie pokazujesz po raz kolejny gdzie masz słowo...głęboko w de....zmniejszenie paska miało nastąpić z dniem 31 sierpnia 2001r., dokładnie za każdy miesiąc spokoju - było zmniejszenie w lipcu i zgodnie z tym co pisałeś za sierpień też się należało....a zresztą ja też mam to gdzieś - ukazuje to tylko dowolność - narzędzie jakim się posługujecie....żałosne to i denne...ale w sumie to nic nowego, więc bywaj :-)

P.S. Uczul przy okazji tego swojego pupilka Yamnicka, że psina w jego przypadku przy nicku jakim się posługuje nie jest określeniem obraźliwym i pokazywanie przy tej okazji histerycznej agresji jedynie nadaje mu bardziej babską mentalność w stosunku do tej którą wcześniej pokazywał :-)

Bywajta wiela was tam jest, ugotujta się we własnym sosiku moderatory z bożej łaski :-)

Dodam jeszcze w podsumowaniu: na drugi raz daruj sobie te miłe słówka "z przyjemnością bym Ci zmniejszył", bo cuchną fałszywką przez druty obłudniku :-)

A teraz sobie banuj jak wydedukujesz obraźliwy kontekst powyższego - bo jedyne co wam świetnie wychodzi to doszukiwanie obrazy tam gdzie jej nie ma i banowanie z dziką histeryczną przyjemnością :-)))

W takim razie pokazujesz po raz kolejny gdzie masz słowo...głęboko w de....zmniejszenie paska miało nastąpić z dniem 31 sierpnia 2001r., dokładnie za każdy miesiąc spokoju - było zmniejszenie w lipcu i zgodnie z tym co pisałeś za sierpień też się należało....a zresztą ja też mam to gdzieś - ukazuje tylko dowolność - narzędzie jakim się posługujecie....żałosne to i denne...ale w sumie to nic nowego, więc bywaj :-)

Chwileczkę - a kto powiedział że miało nastąpić z 31 sierpnia? Tak sobie wyliczyłeś - miesiąc spokoju, a później: srruuu... z grubej rury? Zasady są jasne - jeśli minął miesiąc spokoju, to można zgłosić do moderacji i zdejmujemy punkciki. Naszym obowiązkiem bynajmniej nie jest pilnować komu minął miesiąc a komu jeszcze nie. Nie zgłosiłeś, Twoja strata.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Obecny beznadziejny kształt forum to też wasza zasługa....ale oczywiście takich oczywistości w swym zaślepieniu nie dostrzegacie.....

Chwileczkę - a kto powiedział że miało nastąpić z 31 sierpnia? Tak sobie wyliczyłeś - miesiąc spokoju, a później: srruuu... z grubej rury? Zasady są jasne - jeśli minął miesiąc spokoju, to można zgłosić do moderacji i zdejmujemy punkciki. Naszym obowiązkiem bynajmniej nie jest pilnować komu minął miesiąc a komu jeszcze nie. Nie zgłosiłeś, Twoja strata.

Tak, tak masz rację.....jakże by inaczej :-) Moja strata :-)

LOL

Obecny beznadziejny kształt forum to też wasza zasługa....ale oczywiście takich oczywistości w swym zaślepieniu nie dostrzegacie.....

Tak, tak masz rację.....jakże by inaczej :-) Moja strata :-)

LOL

PRZESTAŃ WRESZCIE KOPAĆ SIĘ Z KONIEM.......BARDZO PROSZĘ!!

• Użytkownicy+

Do kogo ta Twoja mowa jest??

Przypomina mi to wiersz daremne żale!!

Wystarczy tylko zauważyć kto jest autorem tego watku....to nie forumowicz a moderator.

Może jeszcze coś dodasz ... Piotrek ?

PRZESTAŃ WRESZCIE KOPAĆ SIĘ Z KONIEM.......BARDZO PROSZĘ!!

Że przepraszam, co?

Swan-Head-Horse--57380.jpg

Może jeszcze coś dodasz ... Piotrek ?

Jestem ciekaw,czy za swoje tzw.fajowe wypowiedzi kiedykolwiek podniósł sie Wam moderatorom poziom tzw.statusu ostrzeżeń...to jest nierealne chiba-co??

Niech mlb się cieszy,że został porównany do konia...chiba to zrozumiał,bo.......mógłbym porównać do muła,bądż osła-nie wykluczam w przyszłości tego!!!

Mam pełną świadomość,że popisy mlb-to.....łabędzi spiew jest))))

• Użytkownicy+

Jestem ciekaw,czy za swoje tzw.fajowe wypowiedzi kiedykolwiek podniósł sie Wam moderatorom poziom tzw.statusu ostrzeżeń...to jest nierealne chiba-co??

A ja jestem ciekaw, czy was tam jest dwóch ? Jeden którego znam i drugi, który robi za "opozycję", żeby być cool na forum ?

A ja jestem ciekaw, czy was tam jest dwóch ? Jeden którego znam i drugi, który robi za "opozycję", żeby być cool na forum ?

Zawsze jeden i ten sam........tylko Panie moderatorze ckni mi się dalsze pogłębianie wiedzy audio-a Wy zieloni po prawdzie jesteście zwolennikami głupstewek i tyle.

Pewnie dlatego Józwa poszedł ze swoim tobołkiem dawno w swiat.....ostał sie ino folwark zwierzęcy i........jakiś tam yamnick na dokładkę!!

Chciałes tak zmienić świat tu i teraz na forum-a wyslałes na banicję wielu-którzy te

forum maja po prostu gdzieś,bo według mnie to jest tak-

nie wiedza i osłuchanie-lecz chęć szczera zrobi z Ciebie moderatora.

nikt tego z Was Panowie tego nie potrafi jeszcze zrozumieć przez tyle czasu.

Naprawianie świata i prostowanie ludzi proponowałbym zacząć od ludzi koloru zielonego.

Idę spać,bo szkoda tu mojego czasu.........straconego.

• Użytkownicy+

Zawsze jeden i ten sam........

A przysiągłbym, że z kim innym rozmawiałem kilka godzin temu przez tel.

Panie moderatorze

Już zapomniałeś, jak się nazywam ???

ckni mi się dalsze pogłębianie wiedzy audio

To świetnie trafiłeś, chociaż pewnie więcej można się od Ciebie nauczyć o audio, niż odwrotnie. Przestaniesz trollować, to nie będzie Ci się cknić, tylko się to stanie.

-a Wy po prawdzie jesteście zwolennikami bzdur!!!

Może rozwiniesz ?

Pewnie dlatego Józwa poszedł ze swoim tobołkiem dawno w swiat.....

Raczej dlatego, że nie ma czasu. Oczywiście, szarpanie się z niektórymi miłośnikami dobrego dźwięku, pewnie też miało wpływ...

ostał sie ino folwark zwierzęcy i........jakiś tam yamnick na dokładkę!!

Miłej nocy, pozdrów p. Ewę.

Zwierzak Robert

Chciałes tak zmienić świat tu i teraz na forum-a wyslałes na banicję wielu-którzy te

forum maja po prostu gdzieś

To źle ?

bo według mnie to jest tak-

nie wiedza i osłuchanie-lecz chęć szczera zrobi z Ciebie moderatora.

Przede wszystkim chęć i zasady, jak np. brak dwulicowości. Wiedza o audio, to jeszcze nie wszystko.

nikt tego z Was Panowie tego nie potrafi jeszcze zrozumieć przez tyle czasu.

Naprawianie świata i prostowanie ludzi proponowałbym zacząć od ludzi koloru zielonego.

A ja proponuję, zacząć od siebie.

Idę spać,bo szkoda tu mojego czasu.........straconego.

Śpij dobrze... kolego.

Mam pełną świadomość,że popisy mlb-to.....łabędzi spiew jest

Blisko, blisko. Ale wiesz, staremu, i to jeszcze audiofilowi, to dokuczać nie wypada... ;)

Hehehe... zyzio, jesteś dłużny mi sprzątanie tej rozlanej kawy!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.