Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Część złośliwych wpisów z ostatnich dni, została usunięta na prośbę autorów.

I bez prosby tez, jak wczoraj, plus 3pkt od ciebie.

rafal735r

Ponieważ zbanowałeś mnie w swoim autorskim wątku: "Audio-Extaza, handlarz Allegro", ale nie poprzestałeś na tym - tylko jeszcze złośliwie odpisujesz "niemowie" - więc odpowiadam tu:

W przeciwieństwie do Ciebie swój szajs trzymam nie w pod, a na nad telewizorem i nie wystawiam go na Allegro.

No juz dobrze, dobrze. Dam ci plusa za ta riposte zebys sie lepiej poczul.

?👈

• Użytkownicy+

Nie każdy ma "enigmę" by rozszyfrować powyższy wpis informacyjny, szanowny Robercie.

Chłopacy doszli do wniosku, że się zagalopowali. Doszli do porozumienia i poprosili o usunięcie złośliwych względem siebie wpisów. To naprawdę rzadkość, tym bardziej się cieszę, że tak pozytywnie się sprawy potoczyły.

A jednak można...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

No juz dobrze, dobrze. Dam ci plusa za ta riposte zebys sie lepiej poczul.

Akurat w tym przypadku jest mi to zupełnie nie potrzebne. Natomiast może przydać się komuś, kto wciska ludziom kit - dosłownie i w przenośni.

Masza? - dostałeś paranormalnego bana od paranormalnego autora

za normalny wpis w kontekście normalnie debilnych głosów?

powinniśmy podziękować za nobilitację

:D

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

ban banem ale co to za ban gdy nie wiadomo za co, bo corpus delicti dostał własności paranormalnych i wyparował :)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Dzis kupilem Lomze zamiast Lecha. Nie idzie mi. Do tego mila malolata z niezlym tylkiem nabila mi kaucje za butelki gdzie butelki sa bezzwrotne. Ale wybaczam jej za ten niezly tylek.

Ciekawe czy wybór był podyktowany chęcia dokładniejszego obejrzenia tyłeczka, a łomża stała np na podłodze.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W każdym temacie ogromne znaczenie do dupy przywiązujesz. Wychowywały cie, jak Jana - obecnie bez Marii - Rokitę, wyłącznie dupy (kobiety), czy jesteś waginosceptykiem? Przekroczyłeś sześćdziesiatkę - musk juz dawno ci uleciał. Zrup se lepij kolonoskopiem - widać, że niejeden ... (słowo modne ostatnio, dyrektorsko-teatralne, polityczno-palikotowskie i dziennikarsko-ziemkiewiczowskie) w tobie siedział, że jesteś taki mondri.

Ciekawa tendencja- Stare konie, wychowane w twardej szkole PRL, gdy nie uznawano wynalazków typu dysortografia, rajcują się jak bardzo źle po polsku napiszą.

tak mało pozostało rzeczy zabranianych

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ciekawa tendencja- Stare konie, wychowane w twardej szkole PRL, gdy nie uznawano wynalazków typu dysortografia, rajcują się jak bardzo źle po polsku napiszą.

A co się dziwisz , zeszytów nie było , długopisów nie było , kredy nie było , internetu nie było , prezydenta Bul - Komorowskiego również nie było !

Nadto , sądząc po wpisach panowie Muls i DziadekWłodek piszą tak dla jaj i w niczym to nie umniejsza ich inteligencji i elokwencji .

Piotr

Bo Prezydent Komorowski wtedy siedział w PRL-owskim pierdlu, kolego. Kreda, długopisy i zeszyty były w papiernikach. A internetu, fakt, nie było. Co bardziej krewcy wypisywali swoje bzdury na drzwiach szaletów długopisem Zenith. Dziś mają fora, gdzie jest więcej możliwości dzielenia się ze światem własną głupotą.

Bo Prezydent Komorowski wtedy siedział w PRL-owskim pierdlu,

Ale szkołę podstawową chyba nie kończył w "pierdlu" ?

Kreda, długopisy i zeszyty były w papiernikach

W moich sklepach papierniczych nie było zeszytów , srajtaśmy również .

Piotr

Daj mu spokój.

Przecież ja bardzo lubię naszych prezydentów , tj. Wałęsę , Kwaśniewskiego i Komorowskiego (kolejność chronologiczna , co by nikt mi nie zarzucił , że najbardziej lubię prezydenta Wałęsę ) , a to , że mają wpadki , to normalne , są tylko ludźmi .

A ty gdzie kończyłeś?

Po polsku twoje pytanie powinno brzmieć: a szkoły podstawowej chyba nie kończył w "pierdlu"?

Na pewno nie chodziliśmy do tej samej szkoły !

Bo Prezydent Komorowski wtedy siedział w PRL-owskim pierdlu, kolego.

A propos , "bo", "albo" i "ponieważ" , to spójniki czyli wyrazy , które mają za zadanie łączenie dwóch zdań w jedno , a nie za tworzenie odrębnego zdania.NIGDY NIE TWORZYMY ZDANIA OD SPÓJNIKA JEST TO BŁĄD JĘZYKOWY

Piotr

Na pewno nie chodziliśmy do tej samej NIGDY NIE TWORZYMY ZDANIA OD SPÓJNIKA JEST TO BŁĄD JĘZYKOWY

Kolego, do szkoły!

Odpowiedziałem na twój post, kontekst był oczywisty: prezydenta nie było wtedy... Bo... Polecam:

"Można zacząć od "ale", można od "i", od "więc" i od wielu innych wyrazów, o które czasem pytają nasi korespondenci. Wyrazy te na początku zdania są nawiązaniem do wcześnieszego tekstu, więc ich sensowne użycie zakłada, że wcześniejszy tekst istnieje. Jeśli kioskarzowi powie Pan „Dzień dobry. Ale ja poproszę zapałki”, to funkcja owego ale nie będzie jasna. Gdyby jednak kioskarz podał Panu gazetę zamiast zapałek, to Pańskie „Ale ja poproszę zapałki” byłoby jak najbardziej stosowne.

— Mirosław Bańko, PWN".

Użytkownik SzuB dnia 28.03.2013 - 01:18 napisał

Bo Prezydent Komorowski wtedy siedział w PRL-owskim pierdlu,-Twoje słowa

Kolego, do szkoły! Odpowiedziałem na twój post, kontekst był oczywisty: Ale szkołę podstawową chyba nie kończył w "pierdlu" ?

Piotr

Dobra, pogadam z tobą na ten temat, jak będzie z kim. Na razie widzę uparciucha, który nie wie, z czym polemizuje (i jak).

Dlaczego tak uważam? BO/PONIEWAŻ znam się ma tym. ALBO mam więcej wiedzy.

Dobranoc.

A co się dziwisz , zeszytów nie było , długopisów nie było , kredy nie było , internetu nie było , prezydenta Bul - Komorowskiego również nie było !- moje słowa

Bo Prezydent Komorowski wtedy siedział w PRL-owskim pierdlu, kolego - pańskie słowa , panie Szub

Ale szkołę podstawową chyba nie kończył w "pierdlu" ?- moje słowa , gdzie wykazałem słabość pańskiej tezy .

Chciał mnie pan kopnąć i nie udało się , następnie przyczepił się pan do poprawności mojej pisowni i też się nie udało !

Panie Szub , proszę się częściej uśmiechnąć do ludzi , dobre słowo nic nie kosztuje i można sobie zjednać sympatię bliźnich , dobranoc .

Piotr

<br />Ciekawa tendencja- Stare konie, wychowane w twardej szkole PRL, gdy nie uznawano wynalazków typu dysortografia, rajcują się jak bardzo źle po polsku napiszą. <br />
dziwne ze ci piszacy poprawnie, tak sie rajcuja dysoortografia innych.Radze siedziec i cieszyc sie umiejetnosciami manualnymi..jak innych nie ma.Jezyk ma w dupie takich madrali i tworzy sie SAM .Madrale jedynie za nim ..nadazaja.I badaja i robia profesory.Ogonek a sprawa polska to stary argument ...bezradnych.

Pamietam zdanie pewnego klasyka, gomulka mu bylo.Zapytany co sadzi o jaazmenach odpowiedzial, ze najpierw powinni sie nauczyc...grac.

ze nie wspomne o kubistach i kubizmie.Taaki Picasoooooo......

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.