Skocz do zawartości
IGNORED

Ratunku! - awaria Jolidy!!!

Jerzyk23

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, kto z Was ma tyle zapału żeby w Wielkosobotni wieczór poświęcić mi parę chwil i przylutować przewód (lub przewody) w odczepie/wyjściu głośnikowym mojej Jolidy??? Ja niestety jestem dyletantem i nie mam żadnych przyrządów do tego celu. Inaczej święta upłyną mi miło, ale bez muzyki :-(((

Mieszkam w Warszawie i ochoczo podjadę w dowolną część miasta, jeżeli znajdzie się jakaś chętna dusza.

Liczę na Was!

https://www.audiostereo.pl/topic/7774-ratunku-awaria-jolidy/

mozesz zwrocic sie pomoc do floriana szczesniaka-konstruktora .adres w kazdej gazecie,gdybys nie mial prasy rzymowskiego 20/57 .najpierw zadzwon 8471156 lub 601 342 870.moze posluchasz w swieta.ps florian troche przynudza ale dosc duzo wie ,w koncu zrobil pare wzmacniaczy osobiscie.pozdrawiam macio

Florianem S. to nie jest dobry pomysł.

Zadzwoń pod którekolwiek ogłoszenie o naprawie TV z dojazdem do domu. Faceci mają lutownice i nie będą zdzierać z ciebie forsy wmawiając np. że lutują lutem ze srebrem.

Pozdrawiam

Panowie,

bardzo wszystkim dziękuję za chęć niesienia pomocy niczym dzielna sanitariuszka Lodzia :-)

Chciałem podziekowac Krzyskowi Zabielskiemu, który nie dość, że szybko zgłosił chęć pomocy to jeszcze fantastycznie poradził sobie z reanimacją mojego wzmacniacza. Krzysztof, bardzo dziękuję i mam nadzieję, że jakoś się zrewanżuję :-))) Wszystko działa już jak należy.

Widać nie było pisane żeby wzmacniacz sobie w święta odpoczął :D

• 3 lata później...

w mojej Jolce spaliła się chyba jedna z lamp. Objawami były bardzo mocne żarzenie się jednej lampy i trzaski w głośnikach. Pytanie brzmi, czy takie są objawy wypalania się lampy czy cały wzmacniacz szlag trafił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.