Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki naprawdę dobry i solidny DAC?

nygus

Rekomendowane odpowiedzi

Tak dla zainteresowanych wczoraj dostałem odpowiedź z Anedio i za ok 3 tyg będzie możliwość zakupu z wysyłką do Europy. Nie znam jeszcze ceny ale obiecali powiadomić mnie o najbliższym terminie kiedy zakup będzie możliwy.

Chyba zrobię sobie prezent;). Ktoś słyszał tego DACA w akcji tzn. wcześniej były zachwyty Benchamarkiem a w moim odczuciu ten DAC gra zbyt dokładnie , analitycznie i jakość tak "cyfrowo". Mam nadzieję, że ten Anedio na Sabre nie będzie podążał tą ścieżką.

A ten WYred gra szczegółem czy bardziej masą?

Świetne nowiny, Wyred na pewno gra szczegółem, lekkością, Anedio raczej tak samo (też na ESS Sabre) i strzelam, że gładziej ze względu na ten "unikatowy" mechanizm redukcji jittera. Daj znać, jak będziesz go miał :)

pozdr,

Marcin

a jeszcze takie cos znalazłem, podobno daje radę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Trochę OT co taki duży wysyp Pacific Microsonics HDCD Model 2 na audiogonie, czyżby się sypały z czasem, może jest inna przyczyna może "następca" Berkeley Audio Design Alpha DAC nie jest taki zły ?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Ja, zainteresował bym się magnetofonem cyfrowym DAT DTC-60ES,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (może służyć jako DAC). Właśnie słucham nagrania dokonanego z WAV (PC) --> BDP-770 (WIFI, SPDI/F OUT) --> DTC-60ES (SPDI/F IN, RCA OUT) --> TC-K730ES (RCA IN). Energia!!!

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.