Skocz do zawartości
IGNORED

Cenzura na forum?

triode

Rekomendowane odpowiedzi

Piszesz nie na temat -więc wypad.Nawet jeżeli gram z b-box to mój wybór i tobie nic do tego!

Jeszcze nie jestes moderatorem,a już mnie wyrzucasz-a może jesteś takim samozwańczym i na dodatek jeszcze niemądrym.

Gdydys mnie zobaczył w realu,to nim byś powiedział słowo wypad,miałbys pewnie pełne galoty.

Nie rozumiesz,że nie dam się sprowokować,nie zniżę sie do poziomu post wyżej.Gdybym założył ten wątek gdzie indziej już dawno byłby zamknięty.A tak przynajmniej wyszło na jaw kilka ciekawych spraw.

Pierwsza sprawa to masz problem i to z samym sobą-nie masz komu dac kwiatka w Walentynki...to ucałuj Józwę))

Napisz o tym co wyszło na jaw-bo pierdzielisz jak potłuczony....a ten Twój poziom to w audio jest jaki?....zaprezentuj swój zestaw dla ogółu.

Nie rozumiesz,że nie dam się sprowokować,nie zniżę sie do poziomu post wyżej.Gdybym założył ten wątek gdzie indziej już dawno byłby zamknięty.A tak przynajmniej wyszło na jaw kilka ciekawych spraw.

Pierwsza sprawa to masz problem i to z samym sobą-nie masz komu dac kwiatka w Walentynki...to ucałuj Józwę))

Napisz o tym co wyszło na jaw-bo pierdzielisz jak potłuczony....a ten Twój poziom to w audio jest jaki?....zaprezentuj swój zestaw dla ogółu.

Myślisz,że nieważna płeć ważne uczucie??)

No, musiałem Cię jakoś rozruszać ;)

I chyba się udało :)

PS. Ten Twój CD Mc jest naprawdę dobry. Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie tym, co zagrał.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Nie bądź teraz taki świętoszek.

W wątku o kablach na Hi-endzie całkiem ładnie się popisałe

rochu

Położyłeś już uszka po sobie?Bo ja nie.Nie wiem czego chce właściciel...często tak bywa,że właściciel o wielu sprawach nie wie.

Nazywaj to jak chcesz.

Po prostu przestało mi zależeć.

Nie bądź teraz taki świętoszek.W wątku o kablach na Hi-endzie całkiem ładnie się popisałeNazywaj to jak chcesz.Po prostu przestało mi zależeć.

Przeszło mi,bez urazy.Nie zdawałem sobie sprawy ``who is who`` na tym forum.Jak obejrzałem koncert P.McCartneya na BBC hd zdałem sobie sprawę ,że szkoda zdrowia.

Na uspokojenie złych emocji(szkoda,że chłopaki juz nie zaśpiewają);

Zdaje mi się, że do Panów Szanownych nie dociera fakt zasadniczy.

To forum ma właściciela, który usiłuje coś z ze swoją własnością zrobić.

Nie będę ukrywał, że pogodzenie się z tą rzeczywistością dla mnie było długie i bolesne.

Do dzisiaj z resztą czasy radosnego bezhołowia na dawnym Lukarze wspominam z wielkim rozrzewnieniem.

Niemniej czasy się zmieniły.

Obecną sytuację na audiostereo.pl przyrównałbym do zamieszkania w hotelu, gdzie o ile chce się pozostać, trzeba zachować zasady narzucone przez właściciela.

Można się z tym godzić lub nie.

Zawsze można się przespać na ławce na dworcu.

co rochu cenzurke wprowadzic niewygodnych oponenetow blokowac w wybranych watkach, to ze Ty bys tak chcial nie znaczy ze kazdy tak chce, ja chce pelnej wolnosci wypowiedzi i blokowania tylko w przypadku naruszenia regulaminu, czy Tobie sie to podoba czy nie, nie interesuje mnie forum w ktorym beda pisac osobniki pokroju Twopjego i pupile, i jesli im sie cos nie spodoba to beda pisac do pupilow zeby zablokowac watek jak i oponentow niezgodnych z wizja tej smiesznej grupy (zazwyczaj nieprawdziwa niestety)

Moderacja się zdrzemnęła!Proszę o zablokowanie możliwości pisania w moim wątku usera Stary Audiofil-powód-chamstwo,głupota,napastliwe treści.

ale jest problem, on nalezy do pupilow forum, wiec mimo pisania nie na temat i niezgodnie z regulaminem niemal w wiekszosci watkow dziala preznie

dlatego podkreslam, forum ma byc wolne a z uzytkownikami piszacymi niezgodnie z regulaminem nalezy odpowienio sie zajmowac (I PODKRESLAM tylko z takimi uzytkownikami!!!) PISANIE NIEZGODNIE Z WIZJA PUPILA FORUM ale zgodnie z regulaminem JEST ABSOLUTNIE PRAWIDLOWE!!!

chwilowy brak działalności w audio.

Gość rochu

(Konto usunięte)

(...) ja chce pelnej wolnosci wypowiedzi i blokowania tylko w przypadku naruszenia regulaminu, czy Tobie sie to podoba czy nie, nie interesuje mnie forum w ktorym beda pisac osobniki pokroju Twopjego i pupile, i jesli im sie cos nie spodoba to beda pisac do pupilow zeby zablokowac watek jak i oponentow niezgodnych z wizja tej smiesznej grupy (zazwyczaj nieprawdziwa niestety)

Jak chcesz takiego forum to forum onetu albo gazeta.pl będzie dla ciebie w sam raz.

Nieczęsto tam zaglądam ale jestem pewny, że znalazłbyś tam wiele osób podobnych sobie.

Miałbyś tam wolności i okazji do wylewania własnych frustracji ile tylko dusza zapragnie.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 13 Lutego 2011 - Wpis obraźliwy.
Ukryte przez palton, 13 Lutego 2011 - Wpis obraźliwy.

Jak chcesz takiego forum to forum onetu albo gazeta.pl będzie dla ciebie w sam raz.

Nieczęsto tam zaglądam ale jestem pewny, że znalazłbyś tam wiele osób podobnych sobie.

Miałbyś tam wolności i okazji do wylewania własnych frustracji ile tylko dusza zapragnie.

no dla Ciebie to forum stalina byloby idealne, bylbys jego pupilkiem i byscie szerzyli ciemnote, na audiostereo Ci to nie przejdzie tak latwo...

Gość rochu

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez palton, 13 Lutego 2011 - Wpis nie na temat.
Ukryte przez palton, 13 Lutego 2011 - Wpis nie na temat.

no dla Ciebie to forum stalina byloby idealne, bylbys jego pupilkiem i byscie szerzyli ciemnote, na audiostereo Ci to nie przejdzie tak latwo...

Widzisz, dla mnie jest całkowicie jasne, że nie jesteś w jakikolwiek sposób zainteresowany tematyką tego forum.

Podejrzewam także że wcale nie szukasz żadnego DAC-a, jak o tym piszesz.

Jedyne co ciebie interesuje to aby jątrzyć coraz więcej waśni na tym forum.

Daj spokój to pokazówka dla maluczkich jest,piszcie nabijajcie statystyki,ale od ELITY-wara.Zgoda,przy otwartej kurtynie wyrównamy rachunki,oko za oko,ząb za ząb,słowo za słowo.

Bualahahahaha. I oto wschodząca gwiazda światłości na forum się objawiła :)

triode,ty się wyspałeś?Czy byłeś na spotkaniu ze starym audiofilem...bo coś o zębach ględzisz,o wyrównywaniu rachunków..to nie to forum.

Zmieniłem swoje nastawienie po prostu,z ambiwalentnego na wrogie- do osób,nie miejsca.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Daj spokój to pokazówka dla maluczkich jest,piszcie nabijajcie statystyki,ale od ELITY-wara.Zgoda,przy otwartej kurtynie wyrównamy rachunki,oko za oko,ząb za ząb,słowo za słowo.

http://www.spes.org.pl/?module=tresc&id=422

Może tam ci pomogą?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może tam ci pomogą?

Nie szukam zwady,ani nie uprawiam prywatnych wycieczek-ale jak chcesz to i na twoim poziomie możemy pogadać.Wiesz jakie statystyki ma ten wątek?Więc coś chyba jest na rzeczy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość rochu

(Konto usunięte)

Nie szukam zwady,ani nie uprawiam prywatnych wycieczek-ale jak chcesz to i na twoim poziomie możemy pogadać.Wiesz jakie statystyki ma ten wątek?Więc coś chyba jest na rzeczy.

Nie bądź taki święty, to że wymoderowano kilka twoich wypowiedzi nie wymazuje ludziom z pamięci jak potrafisz zachować się wobec innych.

A co do statystyk.

Cóż.. Każdy watek założony celowo jako okazja do napie... ma zwykle sporą publikę.

triode,ty się wyspałeś?Czy byłeś na spotkaniu ze starym audiofilem...bo coś o zębach ględzisz,o wyrównywaniu rachunków..to nie to forum.

Teraz zmiana avatara u Pana triode........stał się rekinem forumowym))

Nie bądź taki święty, to że wymoderowano kilka twoich wypowiedzi nie wymazuje ludziom z pamięci jak potrafisz zachować się wobec innych.

A co do statystyk.

Cóż.. Każdy watek założony celowo jako okazja do napie... ma zwykle sporą publikę.

Wiesz co nas odróżnia-w odróżnieniu od ciebie jak się pomylę to mówię -przepraszam,nie idę w zaparte.

Teraz zmiana avatara u Pana triode........stał się rekinem forumowym))

Nie szukam zwady z tobą,jesteś normalnym,życzliwym facetem-dopóki trzymasz język na wodzy.Żebyś dobrze zrozumiał-nie pozwolę się obrażać bez końca,co było to poszło!

Bualahahahaha. I oto wschodząca gwiazda światłości na forum się objawiła :)

kolezko ja to pisalem do rocha i on wie o co chodzi wiec gdybys mogl zajac sie soba i swoimi problemami to bedzie ok, nawet mnie nie znasz i chcesz mnie oceniac, jak dzieci

antymalkontent,

co to za padalec jest na twoim avatarze?

Sansui AU-Alpha907DR, czy ja wiem czy to taki padalec, moglbys sie zdziwic porownujac ze swoim...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.