Skocz do zawartości
IGNORED

Dwa pytania.....

kopi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

JAk w temacie:

1. Co sądzicie o kolumnach Tonsil Maestro 130 S (podkreślam S)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2. Czy ktoś może mi zrobić kolumny w tej cenie ale troszke lepsze???? ewent. troche drozsze :) -> PIOTREQ???? jakie są u niego ceny -??

czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi - pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/7992-dwa-pytania/

Kopi - o tych kolumnach może powiedzieć coś człowiek o nicku "ahfc" - ale w dziale DIY.

Z tego co ja wiem juz na ich temat sa to eksportowe wersje Tonsila i Maestro S wg mnie powinny mieć i inne głośniki - takie jak w wątku 6283 pt. aplikacja GDN 18/60. Jednak był juz poruszany temat Maestro TL120, które różniły się zewnętrznie tylko tym, że miały wylot bass reflexu z tyłu (no i pewnie inną zwrotnicę), a głośniki były jak w zwykłych Maestro czyli GDN 13/40/10.

Nie odpowiem Ci wprost czy warto wydać 1100zł. (jak przypuszczam na nowe). Na pewno maja wysoka wartośc "materiałową" - zwłaszcza jesli sa na głosnikach GDN 18/60. Naprawdę trudno będzie zrobic coś tej wielkosci i na zblizonych przetwornikach za taka cenę.

pozdr

https://www.audiostereo.pl/topic/7992-dwa-pytania/#findComment-115354

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.