Skocz do zawartości
IGNORED

PIONEER VSX-405RDS MK II - czy warto?

8zbych8

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam zamiar kupić sobie jakiś wzmacniacz do 50W na kanał; niestety nie dysponuje dużymi środkami co ogranicza mnie w kwestii jakości dźwięku. I tu pojawia się pytanie - czy warto wydać 400zł na wzmacniacz PIONEER VSX-405RDS MK II ,a jeśli nie to co kupić do 400zł. Proszę o opinie na temat pracy danego wzmacniacza, jeżeli takowy ktoś posiada.

(To mój pierwszy wątek- proszę o wyrozumiałość w razie jakichkolwiek błędów :] )

https://www.audiostereo.pl/topic/79933-pioneer-vsx-405rds-mk-ii-czy-warto/

Poszukujesz amplitunera teraz sie zastanów czy chcesz stereofonicznego czy wielokanałowego,co chcesz słuchać jak tylko stereo i radia to kup jakąs Yamahe,jak wielokanałowo to musisz sie liczyc juz z większym wydatkiem bo same kolumny to juz najtaniej jakies Kody,czy Tagi 1000 pln.

Kolumny mam frontowe, głośniki do centrala, tylko sound around mi brakuje tak że na amplituner zostaje mi się jakieś 400zł z hakiem i koniecznie musi to być amplituner wielokanałowy. Myślę że, amplituner ONKYO TX-DS595 to dobry wybór i zastanawiam się nad ostateczna decyzją.

Kolumny mam frontowe, głośniki do centrala, tylko sound around mi brakuje tak że na amplituner zostaje mi się jakieś 400zł z hakiem i koniecznie musi to być amplituner wielokanałowy. Myślę że, amplituner ONKYO TX-DS595 to dobry wybór i zastanawiam się nad ostateczna decyzją.

Tak to dobry amplituner o ile mniej niz 500 pln,lepszy od 575.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.