Skocz do zawartości
IGNORED

HK Avi100 jakie kolumny

jareczek1980

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

posiadam wzmacniacz HK AVI 100 (wiem, że kino ale bedzie grało w stereo), do tego cd HK 710, całość gra w pokoju 25m2, szukam do tego używanych monitorów do 700zł. Muzyka to Pink floyd, the cure, YES, King Crimson, jazz, czyli wysokie i średnie tony, choć nie ukrywam, że lubię też bas. Jak pewnie wszyscy zastanawiam się nad tannoyami m2 lub 2.5, mission m32 lub 72 (nie bardzo wiem jaka jest róznica), AE evo 1 lub neo 1 (tez nie wiem czy jest jakaś róznica), wharfedale 8.1,8.2, 9.1,9.2, 9.3 lub nowe jbl es 30. Oczywiście w grę też wchodzą inne i tu liczę na Waszą pomoc. Będę wdzięczny za wszelką pomoc

https://www.audiostereo.pl/topic/80361-hk-avi100-jakie-kolumny/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.