Skocz do zawartości
IGNORED

Jaką plazmę wybrać do 3500zl?

Kriso81

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę zakupić plazmę max do 3500 zł, jeśli chodzi o wielkość to nie mniej niż 42 i nie więcej niż 50, myślałem o Panasonic TX-P42V20E czy to dobry wybór czy jest coś lepszego w tej cenie jeśli chodzi o jakość obrazu, bo wole mieć 42" i ładny obraz niż 50" i gorszy, JAKOŚĆ OBRAZU PRZEDE WSZYSTKIM!!! co polecacie?

Chcę zakupić plazmę max do 3500 zł, jeśli chodzi o wielkość to nie mniej niż 42 i nie więcej niż 50, myślałem o Panasonic TX-P42V20E czy to dobry wybór czy jest coś lepszego w tej cenie jeśli chodzi o jakość obrazu, bo wole mieć 42" i ładny obraz niż 50" i gorszy, JAKOŚĆ OBRAZU PRZEDE WSZYSTKIM!!! co polecacie?

powinny być promocje bo nowe modele panasa wchodza

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

powinny być promocje bo nowe modele panasa wchodza

Ukryta Zawartość

dzięki za info a coś więcej który wybrać czy może jakiś Samsung, LG?

i do grania też by się przydał, jakiś model ktoś kiedyś pisał ze w grach akcji podczas szybkiego ruchu pojawiają się jakieś plamy zielone czy taki efekt jest w każdym panasonicu?

Ukryta Zawartość

Proponuję Ci obejrzenie tv Samsung PS50B850,posiadam go, jestem zadowolony, obraz żyleta, świetny kontrast, troszkę przerasta Twój budżet:) ale poczytać i zobaczyć warto.

telewizora będę używał raz na tydzień jak będę chciał obejrzeć jakiś film, koncert, nie oglądam żadnej telewizji bo mnie krewa zalewa przez wiadomości z "rządu", reklamy itp. więc wolę wydać max do 3500

Nie ma nic lpeszego od Plazm Panasa seri G i V nie szukaj w cienkich zle odprowadzajacych powietrze Samsungach. Jak mozna budowac cienkie plazmy paranoja!! LG mozna brac pod uwage firma na prawde goni czolowke ale ciagle goni. Na dzien dzisijeszy G lub V i nie ma co szukac wiecej

Nie ma nic lpeszego od Plazm Panasa seri G i V nie szukaj w cienkich zle odprowadzajacych powietrze Samsungach. Jak mozna budowac cienkie plazmy paranoja!! LG mozna brac pod uwage firma na prawde goni czolowke ale ciagle goni. Na dzien dzisijeszy G lub V i nie ma co szukac wiecej

dzięki za odpowiedź a czy seria np G30 jest dużo słabsza jakością obrazu od V20 i czy G30 odtwarza już MKV?

poczekaj jeszcze trochę to się dowiesz, GT30 już testowali i wypada lepiej od poprzednika, więc prawdopodobnie G30 również będzie bliższy jakości V20 od G20

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Detale papierkowe a oko jest okiem. Ale jeszcze nie powiem czy jest lepszy gorszy czy jaki w stosunku do 20tek Poloze je kolo siebie wlacze nasza analogowa piekna telewizje naziemna pozniej jakis material HD. Co do roznic pomiedzy V a G. v ma wbudowany tuner satelitarny czy cos takiego i lepsza matryce. Jest duza roznica w cenie wiec pewnie wolal bym wybrac wiekszy ale z serii G a teraz pewnie 20tki beda wyprzedawac w sklepach dla idiotow skner i euro i mixach itd :P

Od jakiegoś czasu cena serii VT spada bardzo szybko i to jest związane z wejściem na rynek nowych modeli.

Teraz jest najlepszy moment żeby kupić wysoki model panasa i cieszyć się pięknym obrazem. Miałem serie G20, a teraz mam VT i różnica jest, przez dwa tygodnie przyzwyczajałem się do czerni VT, reszta bardzo podobnie, choć kontrast tez na plus VT. Ale seria G to bardzo dobry tv. Osobiście gdybym wybierał między V20, a G30 to kupiłbym VT20 bez żadnego namysłu ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.