Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz sieciowy Dune HD Max

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie co powiecie na ten odtwarzacz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , kupiłem Panasonica 310 ale niestety jest problem z odczytem AVCHD na płytach DVD DL+,problem z napisami, czy ktoś używał ten odtwarzacz,chodzi mi przede wszystkim żeby nie miał mankamentów jakie ma Panasonic 310.Jak ma się u niego z jakością dźwięku i obrazu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/81116-odtwarzacz-sieciowy-dune-hd-max/
  • 3 tygodnie później...

Witaj możesz kupić Dune HD Max. Odtwarza wszystkie formaty video jak i dzwieku.Odtwarzam nawt materiał z kamery 3D oczywiście na telewizorze Panasonic TX-V50VT20EA. W kieszeni mam dysk 2TB

a na USB 1TBJest znakomity.

• 3 tygodnie później...

Odtwarzacz pierwsza liga,ma tylko mankament ma problem z odtwarzaniem AVCHD na płytach DL+,płytę czyta dobrze,niestety po chwili obraz się zacina i robi się stop klatka,czy jest na to rada? Czy można to załatwić softem?

Witam

Ja uzywam dune smart d1 w sumie ta sama technologia co max tylko mniejsze pudelko;-) wg mnie dune robi najlepsze playerki w swoim przedziale cenowym. Mam juz go kilka miesiecy i ani jednej zwiechy i czyta jak narazie wszystko. Robia dobre FW wiec pewnie poprawia ten problem z glosem. Wczesniej mialem novatron ntr82 za te sama kaske Tragedia. Co chwila problemy i zwiechy. Fw po 2 latach dalej jest niedopracowane, to samo tyczy sie popcorn c200...

A co do jakosci dzwieku to nie rzuca na kolana ale i tak jest lepszy niz w novatronie. Di filmow czy czasami jakiegos flaca moze byc. Ja jade bez dac' a i moze byc.

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.