Skocz do zawartości
IGNORED

Przerywający nagrywanie MiniDisk Sony

szakal_lodz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam MD Sony MDS-JE510. Mam poważny problem z przegrywaniem utworów z CD na MiniDisk. Mam Nada jako cd podłaczam go kablem koaksjalnym do minidisk sonki. Zaczynam nagrywanie i nagle po jakimś czasie zmienia się ustawienie żródła z COX na np. Analog. I oczywiście z nagrywanym utworem szlag bierze. Tak samo się dzieje jak próbowałem przegrywać poprzez analog czy ToSLINK. Prosze o pomoc.

Gość JacekMadera

(Konto usunięte)

Trzeba oddać do serwisu... Jeśli to model który masz "od nowości" warto to uczynić. Jeśli nabyłeś sprzęt na Allegro, to szkoda nerwów - sprzęt ten nie nadaje się już do jakiegokolwiek użytku, poza tym, że można na niego popatrzeć... MiniDyski głównie są (były) używane przez pseudoartystów na dancingach, weselach... i trudno trafić na dobry egzemplarz z drugiej ręki. Z reguły są "zajeżdżone" na śmierć. ;-) Pozdrawiam

Może szwankuje przełącznik wejść? Rozbierz sprzęt, obejrzyj, czy coś się nie urwało. Może się uda przeczyścić styki przełącznika? Dla testów można zewrzeć go na stałe (tzn. zlutować kawałkiem przewodu) w pozycji coax.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.