Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie II w SAPR

sapr

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

romekp - przy takiej czułości to tylko B&W, bo na kolorze będzie kaszana. Max co używałem to Fuji Superia 800 a z B&W T-MaX 3200 Kodaka. IMHO 400 powinno wystarczyć a jak jeszcze weźmiesz palnik to już zupełny luz

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

eee, robiłem na Fuji 1600, popychałem na 3200 (naświetlanie +1/2EV) i było o.k. Ziarno owszem, spore, ale chociaż kolorki ładne. Do Internetu aż za dobrze :-) Nie lubię zdjęć z lampą, w dodatku nie mam zewnętrznej. A na Ratuszowej ciemno... Tym razem B&W odpada ;-) Ale na wszelki wypadek "idiotten" nie zapomnij ;-)

• Redaktorzy

romekp - dopiero teraz na spokojnie poczytałem sobie wątek 2171 i noc mam z głowy! Takie srzynki! Zamiast kupować głupoty zaczynam ciułać na ten KIT.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

pal, nie chce mi sie ;-) zamiast tego siedze i słucham.... i słucham... mam cały barok do wysłuchania, jeszcze kilka nocek mi zejdzie ;-)

no to jak, już wiesz, czym będę was dziś katował? P)

• Redaktorzy

Z Warszawy właściwej wyjazd tunelem z kafelków, most, prosto do dworca W-wa Wileńska, i w tym miejscu w lewo. Jakieś 500 m - Instytut Tele i Radiotechniki, czy jakoś podobnie. To tam.

W lewo pzy tzw 4 śpiących prosto i dojedziecie do rozjazdu w lewo i prawo.Budynek na wprost rozjazdu-jeśli mnie pamięć wzrokowa nie myli ;o)-to jest instytut radiotechniki(?) i wnim znajduje się sklep"przy Ratuszowej" Do zobaczenia ;o)

• Redaktorzy

Co do muzy to wezmę ze sobą KODO "The best of Tataku" , testówkę niemieckiego Audio (nagrana trąba powietrzna z Twistera i T-Rex z Jurasica), oraz Lorską "przed masteringiem".

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Aha - mam prośbę - czy ktoś mógłby wykonać kopię płytki p.t. Diaspora Soul, łażę po tych Traficach i Empikach i nie mogę znaleźć - w taraficu cały czas jest jedna tylko nikt nie wie gdzie;-)

Ewentualnie jeżeli może ktoś zabrać ze sobą to przytacham kompa - no trudno;-)

Obiecuje że kupię orginał;-)

• Redaktorzy

No i po odsłuchu. Na razie wiem jedno: nowy Amplifikator mie zdziwił. Mam nadzieję, że lada chwila pojawią się fotki.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

A i proszę. Same fotki, bez opisów:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.