Skocz do zawartości
IGNORED

POTRZBNE KABELKI DO PIONEERA I PARADIGMA

Reynevan1986

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie cały sprzęt mam juz skompletowany, monitory Paradigma 3v.1, wzmacniacz Pioneera A-400X i solidne podstawki pod monitory. Teraz pozostało mi tylko dokupić kabelki - od wzmacniacza do kolumn i od karty dzwiękowej (Sound Blaster Audigy) do wzmacniacza, nie wiem co wybrać, interesuje mnie najlepszy zakup CENA/JAKOŚĆ, no i jak wiadomo Paradigmy mają dość trudny bas, a pionier też nie najlepiej sobie z tym radzi więc trzeba by było dobrać kabelki właśnie szczególnie pod kontem dobrego kontrolowania basu (?) Czekam na propozycje ;)

Co myślicie o tym kabelku ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zastanawiałem się nad kablem Jamo Flat, jednak przed chwilą rozmawiałem przez telefon z gościem który się na tym dobrze zna i stwierdził że Jamo to firma która się właściwie nie liczy jeśli chodzi o kable, ale za to polecił mi Kabel Monster... no właśnie żebym pamiętał jaki to był ;) w gruncie rzeczy pod wieczór będe widział co to za kabel dokładnie.

jak chcesz kable glosnikowe za okolo 30-40 (bo ja juz nie wiem ile one teraz kosztuja, ja kupilem za 30) za metr, to calkiem dobre sa Real Cable BM 400 T - gdzies na forum jest caly watek chyba o tych kablach. W Pozku mozna je dostac w TopHiFi na Garbarach (ja tam kupilem, wiec sadze ze maja w dalszym ciagu). A interkonektow sam szukam dobrych i tanich. Zobacz w "o mnie" co ja mam, jest tez tam moj mail, mozesz napisac:-) pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.