Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Wawie - konstrukcje DYI

pal55

Rekomendowane odpowiedzi

o propos - na razie mamy tylko alephy Hienki... gramofonu Fadeovera na razie nie liczę. Czy mozemy jeszcze liczyc na jakis sprzet - moze Ci, ktorzy zrobili sami kolumny lub zrobili jakies klony, chcieli by nam je pokazać? bo jesli nie to pomysł zdechnie śmiercią tragiczną...

>Leszek i Hienka

Tacy jesteście? No dobra. Pozostanie mi jedynie leczyć wasze pozrywane korzonki. Przydałby się jeszcze laryngolog, bo coś czuję, że krew z uszu będzie lała się strumieniami :)))

Podobnie jak Papamek "odkryłem" ten wątek niedawno - też chętnie wezmę udział w takim spotkaniu. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców (z żalem, że sam nie mam czasu ni wiedzy by coś zbudować).

Ja pisalem wczesniej i teraz potiwerdzam

Moge zabrac DIY AlephX z preampem juz nie DIY Rotel RC03

+ kolumny na Usherach - ledwo skonczone jutro pomiary

Tylko tak jak pisalem bede mial problem z transportem - nie mam cara

a kolumny nie sa male 110 cm i 25 kg sztuka

można się dokooptować? Adrian mi dzisiaj powiedział, że jest takie hasło, to chętnie wziąłbym udział.

Mam do pokazania kolumny na seas mp14coax i vifa p21wo-3908, trójdrożne, BR w podłogę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chętnie bym się dokooptował z kimś kto przywiezie wzmak/cd/vinyl. Jakbyco od siebie mogę wziąść (GS 464 cały czas na chodzie :), reszta to marantz pm 7000 i yama cdx 396 z BB2604)

Mieszkam pod wawą obok konstancina, mam samochód. Kogoś z ursynowa na przykład mógłbym zabrać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

przepraszam - jeszcze, ze sie nie odzywalem - jeszcze nie mam odpowiedzi. mam nadzieje, ze termin bede znal na 100% w najblizszych dniach - tak, jak pisal Pall, celuję na 5. czerwca. tym, którzy mają problemy z trasportem a są z wawy chętnie pomogę. termin potwierdzę na początku tyg.

pozdr i dzieki za odzew.

parmezan

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.