Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Solution Pulsar

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryte

Ciekawe bardzo ładne małe podłogówki. Zastanawia mnie jednak dlaczego projektant nie pomyślał nad przednim bas refleksem. No bo skoro małe do i raczej do małych pomieszczeń a tam jak wiadomo trzeba sporo się nagimnastykować żeby sensownie coś ustawić z tylnym bas refleksem nawet jeśli mamy takie małe podłogówki. Szkoda.

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Gość Audio_Newby

(Konto usunięte)
Ukryte

Rzeczywiście bardzo ładne. Gabarytowo do mieszkania w bloku. Zgadzam się z przedmówcą szkoda, że bas reflex z tyłu. Tak mimo małych gabarytów będzie trzeba je wyciągnąć bardziej na pokój. Podoba mi się wykończenie fornirem. Wyglądają tak.... drzewnie ;)

• Moderatorzy
Ukryte

a mnie w większości testów kolumn brakuje informacji na ilu m2 będą grały najlepiej,

jak ktoś prosi o pomoc w zakupie kolumn , to zawsze pada pytanie o metraż,

szkoda, że producenci i testerzy nie podają takich informacji

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Redaktorzy
Ukryte

Trzeba przyznac ze robia ladne kolumny a do tego kapitalnie graja o czym moglem sie przekonac na AS 2009.

Ps.Takie Pulsary smialo moglbym przygarnac do muzyki jakiej slucham :)

robix

Hi

Na AS 2009 Audio Solution debiutowało Quasarusami, które później miałem przyjemność recenzować (link), Pulsary pojawiły się dopiero na AS 2010 i z tego co pamiętam jeśli w ogóle grały to bardzo krótko.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.