Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

a co Ty znów z tą kasą, kogo to obchodzi?... w PIT-cie za 2008 rok się wyspowiadasz.! spadaj z tego wątku po prostu! Przeczytaj raz jeszcze (z kimś mądrzejszym) co miał autor wątku na myśli i dostosuj się! To że masz 20 lat nie usprawiedliwia głupoty! Zajmij się najlepiej czymś innym jak inni koledzy.. pij w bramach, maluj pociągi czy co tam zechcesz.. ale od tego wątku wara!

No własnie widać wolno a czy przy zakladaniu wątku ktoś widział napisa zakaz wklejania swoich ogłoszeń, z resztą mają to być znaleziska tak, ja to co wrzuciłem za takowe uważam....

Wara , bo ty tak powiesz, niestety forum jest ogólno dostępne, a ja nie zamierzam rezygnowac z tego co robie i dalej bede kupował coraz to nowe i ciekawsze sprzety słuchał testował i puszczał dalej aż nie znajde i aż nie bedzie mnie stać na coś lepszego, pewnie po studiach wiec jeżeli o to ci chodzi "arekgrabowski" to pare lat męki przed tobą, poza tym troche kultury ....

chyba manioslawa nie rozumiesz podstawowych zasad współżycia między ludźmi; a może jednak dostaniesz bana za nieprzestrzeganie regulaminu (a takowym jest śmiecenie ogłoszeniami w wątkach) i nikt nie będzie musiał się z tobą tu użerać, prostaczku boży o mentalności ulicznego handlarza... ;-p

moje trzy grosze w sprawie,

Po pierwsze brałeś nas pod włos podpytując za ile można go sprzedać po drugie wystawiłeś na allegro i uprawiasz kryptoreklamę na forum. Po trzecie jest zakładka Ogłoszenia i tam powinieneś reklamować swoje znaleziska .... proste nie (?). Po prostu forum wymaga minimum kultury

Masz racje podpytywałem bo nie miałem zielonego pojęcia, nie ma problemu dodałem w dziale ogłoszenia ale po co ten wątek, inni uprawiają podobną polityke tyle ze ja mówie otwarcie ze to moje inni wlepiają linki jak gdyby nigdy nic ze niby super a to ich sprzęt, z resztą nie ma o czym mówić...

jedno jest pocieszajace - reklama wlasnych ogloszen manioslawa trafia w proznie - mam wrazenie,ze czytajacy ten watek juz dawno nie zwracja uwagi na jego aukcje.

a swoja droga admin spi snem zimowym - bo to i przeklenstwa sa juz tutaj regula, a nazwanie kogos "c*p." tez juz bylo...

smutne w przypadku wyzwisk - obrzydliwe w przypadku tolerowania autoreklamy - od czego sa "ogloszenia".....?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy to dobra okazja, bo rozglądam się za wzmacniaczem?

Ukryta Zawartość

manioslawa, właśnie, że jest o czym mówić. jeśli uważasz, że nie ma, znaczy, że robisz z forum targowisko. naprawdę niewiele osób wrzuca tu swoje ogłoszenia i linki, a jeśli wrzucają, szybko są "demaskowani". a ty myślałeś, że będziesz sprytniejszy, podpytując o to, ile taki denon tu850 jest wart... żałosne.

manioslawa, www.google-nie-boli.pl/

jeśli Rzeczpospolita ma w XXI wieku takich studentów, którzy nie umieją podstawowych informacji znaleźć w sieci, to naprawdę strach iść do lekarza, czy kupić nowe mieszkanie... ;-p

>Maniosława

Istnieje na forum taka zakłdka jak Ogłoszenia, tam możesz do woli umieszczac swoje eksperymnty i poszukiwania. Tutaj jest miejsce na bezstronne opinie i kometarze aukcji przewalajacych sie po sieci.

Sam sobie szkodzisz idąc w zaparte, niestety w tym hobby liczy się dobry pijar, a nie twój własny.

Chodzi mi o relację cena/jakość, czytałem dużo dobrego o tym wzmacniaczu na forum, jednak ceny na allegro często są wygórowane. Nie uwazasz ze za bardzo śmiejesz się z własnych żartów krzychu

to może prościej:

Ukryta Zawartość

za to gówno 20zł bym nie dał, tandeta jakich mało.

Ukryta Zawartość

najbardziej znana strona o tunerach na świecie, baranie...

Ukryta Zawartość

Denon TU-850 (1978, $480, photo, audio board, block diagram and specs) search eBay

A large, heavy analog FM-only tuner with 5 gangs and 5 filters, the TU-850 was another Stereophile favorite. It has wide and narrow IF bandwidth settings, manual high blend, manual muting, and "gimmicky power meters that can be hooked to an amp for your visual pleasure" (thanks Jim) and also double as multipath and signal-strength meters. The TU-850 has a thick aluminum front panel and a steel case painted in brown crackle finish and is solidly built, inside and out. It is very selective unmodified and our contributor Tuck found it to be a sensitive and quiet tuner, beating a Kenwood KT-7500 in a side-by-side test of sound quality and selectivity. Our panelist Jim praised the TU-850 in a shootout with other top tuners: "This is a very nice-sounding tuner with a very pleasant midrange and highs with well-controlled sibilance. The only drawback is the bass, which is a touch light or rolled off" when compared to the best. And our contributor Ed B. says that out of his many top tuners, "the TU-850 is the present king; in narrow mode with the high blend selected it's the quietest and best of the bunch, and it's really decent in wide mode even without the blend. The sonics are great on my tube amplified office system, but it's true that that bass isn't as deep as some of the others on the big solid state living room system. This tuner could be killer if the bass delivery could be improved." Our contributor Gary adds, "It sounds great and has no issues. I read of its bass response weakness, but I run a subwoofer on the system it is hooked up to. I think it has great sound. It is really big and heavy, and I like the unusual looks. It is so neatly laid out under the hood as well." Our contributor Giovanni is "fairly happy" with his: "I think the sound quality is not up to the best I've owned so far (Sherwood S-3000V and McIntosh MR 67) and slightly below very good solid state tuners (the MR 77, for instance)." Rarely seen on eBay, the TU-850 can sell for $200 or less ($158 for an "as is" one in 4/04) or as high as $365 in 12/04. Read our panelist David "A"'s Ricochet. There's also a nice writeup of the TU-850 at The Vintage Knob website. [DA][JR]

wysraczy? ;-P

Ukryta Zawartość

Czy ty "przemądrzały baranie " umiesz czytać powiedziałem polskie opinie i polskie ceny to co w stanach kosztuje 200$ u nas może być pięc razy droższe lub tańsze.... czekam Panie przemądrzały, napisze drukowanymi: POLSKIE OPINIE I POLSKIE CENY

manioslawa, 21 Sty 2009, 21:41

>Czy ty "przemądrzały baranie " umiesz czytać powiedziałem polskie opinie i polskie ceny to co w

>stanach kosztuje 200$ u nas może być pięc razy droższe lub tańsze.... czekam Panie przemądrzały,

>napisze drukowanymi: POLSKIE OPINIE I POLSKIE CENY

to sobie, panie student, weź kalkulator i przelicz. bo na palcach będzie trwało długo. oczywiście pomyśl przy tym, ze tu Polska a nie Stany, ćwierćmózgu z licencjatem lub bez.

annawroc, 21 Sty 2009, 21:42

>krzych, 21 Sty 2009, 21:38

>

>>oczywiście mój post powyżej był do manioslawa a nie do annawroc ;-)

>

>za późno, już się obraziłem.

annawroc, cóż mi zostało... uśmiecham się przyjaźnie ;-D

szkoda słów, takiś mądry ja ciągle czekam na tą mase informacji oraz polskie ceny tego sprzętu, ponąc umiesz korzystać z wyszukiwarki , liczylem na rzeke linków a ty mi tu z kalkulatorem wyskakujesz....

manioslawa, chcesz znać polskie ceny na co? na 30-letni tuner? bój sie boga... jest tylko jeden sposób żeby się dowiedzieć, ile on jest wart - wystawić go na allegro od 1 pln bez ceny minimalnej, na nie dłużej na 14 dni. i poczekać do końca aukcji, nie łasząc się na oferty "pod stołem". wtedy się dowiesz, ile wart jest denon tu-850 w Polsce. moim zdaniem nie ma innego sposobu.

p.s. a co ty studiujesz? bo liczyć i myśleć nie umiesz, panie student... ;-p

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.