Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Niemuszę ujawniać ci takich żeczy bo niejesteś naszym klientem i postaram się abyś nigdy niebył !

Siedziba Gdańsk, reszte możesz dowiedzieć się w Neotechu !

Nie pozdrawiam Zyzio

Każda poważna firma podaje takie dane ! Ich brak rodzi przykre konsekwencje.....

Tak to np. wygląda:

Andrzej Witek

ul. Piastowska 26 m 3

80-332 Gdańsk

[email protected]

tel/fax (058) 553 56 10; 606 839 087

NIP: 584-150-58-24

REGON: 220117499

Nie ma problemu ja nikogo nienamawiam !

Ale spodobał mi się Pan w rozmowie !

Prześle panu w poniedzialek za darmo jedną buteleczke tego preparatu, proszę ją wykorzystać na kilku płytach i opisać wrażenia !

Proszę o Pana adres na Priva, po drugie sztywno rozmawia się na Pan - Sławek jestem !

No cóż, wg mnie takie wpisy jak S.G. NEOTECH powinny być usuwane z forum. To forum użytkowników a nie TVshop! No chyba że w sponsorowanych - wtedy nie mam nic do tego.

A to wytlumaczenie "ja tylko odpowiadam na pytania" na oczywiste zarzuty łamania regulaminu to prawie cytat z pewnego wielce zacnego posła ;-)

Pozdrawiam!

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

>S.G. NEOTECH

Przede wszystkim zachecam, do specjalistycznych badan nad jezykiem polskim, jego skladnia, ortografia etc.

Jezeli juz, Firma startuje w Swiat, to przynajmniej jezyk polski powinna opanowac na zblizonym - Swiatowym poziomie !

"Zaklocenia" piszemy przez o z kreska, nie - otwarte !

"Przede wszystkim", czy "nie da sie", piszemy rozdzielnie, nie - lacznie !

Po dwukropku nie stawiamy duzej litery (chyba, ze np. imie wlasne) ! itd. itp.

>zyzio

Zyziu, nie daj sobie zmyc z mjuzgu - mikro-pylkow krytycyzmu, ta darmowa probka ! :)

Pozdrawiam

zaczynam przygodę z serią ES, własnie czekam na X222ES za 214 zł. Tak oglądam klocki sonego, niektóre to piękne cudeńka (chodzi mi na razie o wygląd), szperam sobie informacyjnie po aukcjach i:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to faktycznie te soniaki "chodzą" w tak kosmicznych cenach? czy ktoś tylko "przegiął pałę"?

Ukryta Zawartość

Analfabeci atakuja z magicznym plynem :D

Jak ktos ma problemy z pisownia to powinien najpierw wpisac swoje wypociny do worda, ktory moze nadrobi braki w wyksztalceniu, a nie odrazu katowac rodakow obcym jezykiem :P

>foxbat

Nie bardzo kumam ! :)

Czy ow "chroot", to jakies pojecie sieciowo-programistyczne" ? :)

Jesli tak, to jak sie mozesz domyslac, nie odpowiem Ci merytorycznie, nie wiedzac nawet, co "chroot" znaczy ! :)

Czy "chroot", to taki maly, bialy, z ostrymi zabkami, ktory pilnuje, bym sie nie szwendal poza "Fanclubem" ?

W tym wypadku, tez nie wiem, jak mi sie udalo ! Pewnie sie zagapil (bo obzera sie zoltym serem !) !

Arsen Lupin - po pierwsze więcej czasu spędzam zagranicą niż w Polsce to mnie tłumaczy, ale ty ??? - zobacz jak piszesz dla mnie to ty jesteś jednym wielkim "kretynizmem"

Nie pozdrawiam "Arsen Lupin"

Panowie dosyc tej pyskowki.

Profejonalna nagrywarka Studer. Tylko ta cena...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>S.G. NEOTECH

Jesli rzeczywiscie spedzasz wiecej czasu za granica, to powiedzmy, ze Cie to jakos tlumaczy ! W Porzadku ! :)

Ale wytlumacz prosze, dlaczego jestem dla Ciebie jednym wielkim kretynizmem ? Nie chce sie spierac ! :)

Autentycznie jestem zainteresowany, w czym upatrujesz ten kretynizm ! Jestem otwarty na wszelka krytyke,

tylko pragnalbym poznac jakies - ARGUMENTY ! :) Moze rzeczywiscie Masz racje, ale prosze o szczegoly !

Pozdrawiam

Panowie, przenieście się z yobami na priv, albo na bocznicę, albo dajcie sobie po razie w realu. Babranie się w Waszych przepychankach nie jest fajne, szczególnie że wątek jest fajny i często do niego zaglądam.

:-/

Nie powinno być w dziale "tylko dla dorosłych"?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.