Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

moll

masz rację:)

nieźle jestem nakręcony na ten buk że już nawet byle czym się interesuje:)

A może przypadkiem coś fajnego wypatrzyłem? Chodzi mi o porównanie do Tannoy M3 które kupiłbym od ręki a tak muszę błądzić bo już sam nie wiem czy Tannoy M3 w pokoju 26m2 nie będą za małe?

norwidos myślę że do spokojnej muzyki wystarczą, ja mam tannoy m5 w 25 m i myślę że o wiele mniejsze też by sobie poradziły ,są koloru czarnego tak jak i reszta sprzętu i uważam że jest to kolor uniwersalny pasujący wszędzie, tylko trochę na nim kurz widać ;) co wiąże się z częstym okurzaniem.

M5 ma mój ojciec w salonie około 50m2 i gra całkiem nieźle a te same kolumny miałem długo w moim pokoju i nie byłem do końca zadowolony a teraz używam Tannoy M2 i jest lepiej ( to dopiero dziwne) tylko dodałem drugi subwoofer ( wszystko w o mnie) więc ciężko znaleźć zależność. M3 powinny chyba grać jak M2 tylko z głębszym basem? Mam wrażenie że te M5 grały mi słabo bo pokoik niby 26m2 a tylko 2m wysokości więc mogły się dusić.Konkludując nadal poluję na M3 albo M2 w odpowiednim kolorze:) albo coś porównywalnego w tej cenie. Tylko nikt bukowych nie sprzedaje:(((

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

CO SADZICIE?? WARTO TAKIEGOW ZMAKA ZA TA CENE ŁYKNAC?:P COS STRASZNIE NISKA :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tesh tak mysle :) tylko obawiam sie z etan wzmak pochodzi rok nie wiecej a jakosc grana moze byc beznadzijna;( Bo 600W za 350zł?!?!? NOWY! Hm//???? Co o tym myslicie?? Na ogoł ma mi to w pokuju grac:) 5 na 5 :) Wziołem takie mocne tzn chce wziasc bo przeciez nie kupie osobnego sprzetu na jakas impreske zebyz abierac;/ a tak bedzie uniwersalny :) Hm?:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) faktycznie okazja.ten model ostatnio poszedl za 71zl. coś mi sie wydaje,ze to nawet ten sam egzemplaz,bo tez brak anteny,a poza tym tamten znalazł nabywcę właśnie we Wrześni choć allegrowicz pod inna nazwa go nabyl.niezla przebitka

Ukryta Zawartość

-> annawroc

Tak, to się nazywa "kupić tanio, sprzedać drogo", praktyka często stosowana na Allegro, szczególnie w kategorii sprzęt audio ;-) Ciekawe tylko, czy znajdzie się chętny na tego Marantza...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) CD Technics SL-P2000 chyba jeden z najlepszych modeli tej firmy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i znalazl sie jeleń 1550 za tego Technicsa :)

Ukryta Zawartość

"Piekło dla sąsiadów 450 watt"

Ukryta Zawartość

pewnie nie tylko dla sąsiadow ;-))

Ukryta Zawartość

nie allegro ale tez aukcje:)

ile takie kolumienki bede warte?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ten Technics akurat był zacny, był na wyprzedaży 2 lata temu w "Opalu" - centrum 3 stawy w Katowicach właśnie za 1500 zł i grał przyjemnie i ciepło :) Za używke nie była to dobra cena ale też nie rażąco wygórowana, w przeciwieństwie do kompletu SU A 909/C 909 o czym było powyżej ;-)

Hmn .. Przedwzmacniacz MCINTOSH C 32

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dwa gramofony MICRO SEIKI MB-14

Jeden w drewnie drugi czarny ale mają inne ramiona ?,ten czarny ma ramie wygiete w S ,a brązowy proste.Którym się warto zainteresować?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

" W pokoju 12m² ciśnienie akustyczne już przy niewielkiej głośności powoduje bardzo przyjemne wrażenia z odsłuchu, a to głównie dzięki wysokiej efektywności głośnika 93dB. Wspomne jeszcze o możliwościach (dla ludzi nielubiących swoich sąsiadów), otóż przy mocniejszym poziomie głośności u mnie w bloku poruszył 3-cią z rzędu sciane nośną, razem z drzwiami wejściowymi do klatki....pomijam przychodzącą sąsiadke z góry, której spadły rzeczy z półki. To jest prawda i mogę to udowodnić przy odbiorze! "

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Ten Technics to była bardzo dobra rzecz, ostatnie podrygi Technicsa jako producenta sprzętu wyższej klasy, za te pieniądze to w mojej opinii dobry zakup. Przy czym prawdopodobnie niezawodny, jak to wysoki wyrób dużego koncernu. Przypuszczam że drogą upgrade stopnia wyjściowego i być może zasilacza można go podciągnąć jeszcze wyżej. W dodatku ma XLR.

Kable do wszystkiego:))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.