Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

O wartości człowieka nie decyduje co słyszał i co posiada. Ale miedzy innymi decyduje jego zachowanie. A ty zachowujesz się jak imbecyl. Sam się więc oceń Altec.

I pamiętaj - cały czas pracujesz tu na opinię swoich przyjaciół. reklamuj ich dalej - będą wniebowzięci.

To może ostudzi emocje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Już widzę te kolejki do przyjaciół po sprzęt. Zamiast reklamacji można np w morde dostać. Albo zostać obrzuconym stekiem wyzwisk:) motywacja do kupna, że hej.

Acha, Altek - akurat o "o mnie jest nieaktualne" i z pewnych względów na razie nie uzupełniam tego - więc nie zawierzaj tak swoim zdolnościom detektywistycznym bystrzaku:)

a na którym to zdjeciu mnie widziałeś?:)) moja kobieta co innego mówi. kolezanki też. Być może masz inny gust i podobają Ci się blondyni:P

jak tam - Jacek i Reni? nie boją się nie wystawiać faktur?:))

Dobrze, kończe tą żenująca rozmowę. Zważywszy, że głupim szczeście dopisuje może się zdażyć, że podstępem zciągniesz mnie na swój mierny poziom i pobijesz doświadczeniem. Wolę uniknąć tej hańby. A teraz lece - musze w Urzędzie Skarbowym jeszcze coś załatwić:P będę tam goraco myślał o Legnicy:P

spotkamy się na najbliszym spotkaniu, na jakims odsluchu. Pokwapie sie przyjechac i pogadamy jak prawdziwi meszczyzni, o ile potrafisz.i na tym sie skonczy spór na forum skonczylem

masz już zaproszenie na jakiś odsłuch bystrzaku? opowiedz co mi zrobisz. Opowiedz mi jak wygląda męska rozmowa:)

acha, weź kolege jacka jak go już skarbówka wypóści bo mam 1,90 wzrostu:)

chłopaki na osiedlu oglądają na video jak się wywożą na filmach klasy "c" i im to strasznie imponuje:)

Altek, chcesz jeszcze zareklamowac jakieś produkty swoich przyjaciół? napewno asortyment macie szeroki:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) seb cos dla ciebie

Ukryta Zawartość

a teraz poważnie - czysz nie piękne zabawki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

to nie reklama - ot tak, gdyby ktoś chciał wiedzieć skąd wzięła sie(chyba) nazwa firmy NAD :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Altec, Seba78 nie wiem co wy sie czepiacie Jacka z Legnicy i Renaty dla mnie to jedni z najbardziej porzadnych allegrowiczy...podam przykład..z miesiac temu Jacek wystawił na Allegro wzmaka Sony TA-F690ES mysle sobie tak:"pare razy cos tam u nich licytowalem to napisze do goscia niech po cichu mi go upchnie w opcjii kup teraz" >>>dostałem odpowiedź bardzo kulturalna ale jednak stanowcza ze nie ma mowy o przegieciach..Na allegro malo jest tak uczciwych i na serio myslacych ludzi.

Dodam ze takiego wzmaka mam, a drugiego chcialem kupic aby schowac go w piwnicy i miec jako zestaw zapasowych czesci.

Obecnie juz wiem ze nie nalezy kombinowac tylko uczciwie licytowac.Czego i wam zycze.

Piotrek608

cześć Piotrek

jak już Pisałem, Reni miała porządną opinię - popatrz na moje wypowiedzi. Ale jakbyś ten wątek dokładnie prześledził to zobaczył byś, że Altec bardzo często reklamuje to ich aukcje to raz a po dwa reaguje agresją na każde słowa krytyki czy wogóle komentarza. casami ta agresja była niczym spowodowana. Wielu forumowiczów było obrażanych przez Przyjaciela Jacka i Renaty. Szczerze to dziwie się, że powalają sobie na takiego adwokata który to własnie im psuje opinię. Ja osobiście nie będe robił z nimi interesów widząc jakiego bulteliera spuszczają na swoich potencjalnych klientów (lub pozwalają aby spóścił się sam)

Dobra Pamięć do szczególów niestety nie pozwala zapomnieć o takim chamstwie.

W świetle tych faktów oceń Piotrze jeszcze raz tą sprawę:)

Koleś pisze, że wspaniałe brzmienie - ale jednocześnie daje do zrozumienia, że go nie słuchał:)

dobrze chociaż, że trzyma się regulaminu który jasno zabrania sprzedawać rzeczy uszkodzonych lub o nieznanym stanie w innej rubryce niż uszkodzone! Plagą są aukcje gdzie sprzedający twierdzi, że nie wie czy sprawny więc sprzedaje jako uszkodzony dając do zrozumienia, że pewnie jest sprawny ale nie miał jak tego sprawdzić (naiwny klient może nawet w tą sugestię uwierzyć)

Ukryta Zawartość

tego dotyczył mój poprzedni wpis

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.