Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa dni temu marcinek piksał w usuniętym wątku że to wszystko już sprzedał o godzinie 8 rano za 3700zł. Teraz sprzedaje ponownie, i to taniej. Czyżby tamten nabywca istniał tylko w wyobraźni marcinka?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3550-100007200 1240051866_thumb.gif

post-3550-100007201 1240051866_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i cos od geja mcgyvera:

tałem fotę. Odszczekuję że marcinek retuszował fotę. On nie retuszował foty. On retuszował subwoofer. Oto efekt w całej okazałości, przyjrzyjcie się uważnie. Klasa sama w sobie:

Jak zwykle niewygodnych fotek marcinek "zapomniał" dodać do wpisu. Naprawiam to. Pooglądajcie sobie jak marcinek wykonał frezy:

Ukryta Zawartość

post-3550-100007191 1240052336_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cytat z mcgyvera: Odszczekuję że marcinek retuszował fotę. On nie retuszował foty. On retuszował subwoofer. Oto efekt w całej okazałości, przyjrzyjcie się uważnie. Klasa sama w sobie:

oto wszem i w oboec bryka mcgyvera- niedawno odbadł mu wyech jak sam pisał - dobrze ze nie jelito :-) ale co tam ten kolor- taki róz gejowski :-))))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobra teraz powaznie-jaka guma do zucia wypełniałeś pękniecia w fornirze bo tez mam takie i nie wiem co bedzie lepsze Turbo(dobrze klei) czy Mamba(lepsza paleta barw)..nie chce zaczynać nowego watku wiec sory za offtop...

a co do uzycia gum do zucia to zapytaj mcgyvera- on je wkłada pod lampy do odtwarzaczy zeby wyytrzymały trudy wysyłki do klienta zanim kondenstaory wybuchną , bo czgos tam sobie nie policzył ale i tak zwali na klienta ze ten mial popsuty odtwarzacz :-)

Jak zwykle nie odrobiłeś lekcji marcinku. Moje auto wygląda tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

masz racje mcgyver - tamten z allegro miał mniej zjedzone progi, a tak swoją droga czy jest na tym forum oczywiście oprócz ciebie jakaś kobieta? bo mi to zaczyna przypominąc jakiś zakonno więzienny rytuał :-) generalnie smiesznie jest

jak ty wpisałeś sie tu jako mcgyver ( nie wątpie że jeszcze masz z 5 klonów albo z 50 ) 14000 razy to ja nie mam pytań - jeszcze pod nickiem debila nieudacznika z amerykanskiego filmu dla 3 latków :-)

marcin9999, 18 Kwi 2009, 15:28

>ale kiście się panowie we własnym sosie - to zaczyna przypominać - nie forum dyskusyjne tylko jakąś

>grupę AA :-)

W wiekszosci Twoich ostatnich wpisow rowniez nie wykazales klasy i taktu. Przykro ale...

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Wspomniany McGyver nie użył w stosunku do ciebie żadnego plugawego wyzwiska. McGyver zwrócił tylko uwagę na żenująco niską jakość wykonania frezów w kolumnach które reklamujesz na forum, za co ty niewybrednie go wyzywasz już od kilku dni.

cytat" żenująco niską jakość wykonania frezów w kolumnach które reklamujesz na forum" - czego cieżko nie uznać za inwektywę - bo po pierwsze jak juz to dawno powtarzałem nie bede robił zdjec tylko po to zeby pokazac ci ze to nie frez nie jest okrągły tylko widać kawąłki uszczelki pod głośnikiem a drugie - celowo dobierasz słowa w sposób prowokacyjny - ale nie wszyscy sa tacy głupi jak ty "madry" więc otrzymujesz wiadro pomyj za każdym razem. Ciekawe czy byłbyś taki pewny siebie będąc u mnie i patrząc na te kolumny. i czy dalej używałbyś takiego języka.

A czy to dobrze że uszczelka wystaje i ją widać? No i którędy owa uszczelka wystaje skoro twierdzisz że frezy są pasowne?

A skoro tak doskonale potrafisz robić frezy to dlaczego nie zrobiłeś ich równie doskonale w subwooferze pokazanym na poniższych fotach? A wreszcie, czy odpowiesz na powyższe pytania, czy jak zwykle można się spodziewać od ciebie jedynie kolejnej serii inwektyw?

Ukryta Zawartość

post-3550-100007175 1240064166_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a widzieałeś ze wątek w diy był usuniety - jednak szukałeś dymu jeszcze raz tutaj - wiec dobrze mcgyver- rozpierdzielajmy największy wątek na forum - ale ja się pod tym nie podpisuje - masz 41 lat i możesz dalej szukac dymu i wypisaywać dyrdymały o frezach które znowu byś odszczekał ale rób to na privie - bo obrażasz tych, których to w ogólen ie interesuje. ja mam cię w gdzieś , tylko się nie wpierdalaj w nie swoje sprawy. bo jak ty reklamujesz jakiś badziew a potem robisz go na lewo 20 sztuk i opychas zna forum to jest dobrze.

nie pierdziel teraz bo do frezów to sie czepiałeś na monitorach - a tutaj jak ci sie te frezy nie podobają to sobie je jeszcze wklej 500 razy. Gorzej jak ktos na AS cie spotka i po piwku powie ze frez pod twój oczodół mu sie nie podoba. nie mówie o sobie ale jak takie rzeczy wypisujesz to ktoś cie moze nie polubic. ja w kazdym razie As nie odwiedzam bo to jedna wielka kakofonia i i tak ciezko tam coś ciekawego usłyszeć.

Zapytaj moderatora dlaczego usunął wątek.

Zapytaj moderatora kto robi dym

Zapytaj forumowiczów co sądzą o wykonanych przez ciebie frezach które widać na wcześniej załączonych fotach.

Zapytaj forumowiczów co sądzą o mojej "sękatej" okleinie oraz o jakości wykonania frezów w moich kolumnach przedstawionych na fotach wklejonych poniżej:

Ukryta Zawartość

post-3550-100007172 1240064686_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.