Skocz do zawartości
IGNORED

Płyty - ostatnio przesluchane

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio kupiłem płytę Scorpions-Face The Head, SHM Cd Uniwersal Music LLC Japan.Moim zdaniem b. dobrze zrealizowana.

Słuchanie wciąga i chce się jeszcze.Pozdrawiam.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Bardzo mało recenzji płyt , nie dziwota że sklepy muzyczne plajtują. Przez półtorej roku zrecenzjować 10 tytułów ????

Cieniutko , bardzo cieniutko- czyżby tak mało dobrej muzyki się ukazywało?

Oceniamy ostatnio zakupione /przesłuchane - polecam Norah Jones Little Broken Hearts , jest nastrój , piękny wokal ,bardzo fajne riffy gitarowe , audiofilskie brzmienie .Ozdoba kolekcji dla wrażliwych dusz

Bardzo mało recenzji płyt , nie dziwota że sklepy muzyczne plajtują. Przez półtorej roku zrecenzjować 10 tytułów ????

Cieniutko , bardzo cieniutko- czyżby tak mało dobrej muzyki się ukazywało?

Oceniamy ostatnio zakupione /przesłuchane - polecam Norah Jones Little Broken Hearts , jest nastrój , piękny wokal ,bardzo fajne riffy gitarowe , audiofilskie brzmienie .Ozdoba kolekcji dla wrażliwych dusz

no sam nie wiem co jest, ja przesluchalem duzo lyt w ostatnim roku tylko trzeba sie skupic i troche czasu i energi poswiecic zeby recenzowac plyty, pewnie wiekszosc cierpi na tzw. lenistwo i nie wypisuje co sluchalo ostatnio, przy filmach jest inna mentalnosc i tam chetnie ludzie sie dziela, przy muzyce nie ma tego...

Wczoraj przesluchana Massive Attack - Megazzine, juz od dawna mialem ja na oku, ale ciagle nie moglem sie zabrac, a strumienie maja ta zalete ze nie majac plyty a majac ochote cos przesluchac nowego wystarczy tylko wpisac w wyszukiwarke zalaczyc usiasc i sluchac... i tak wczoraj zrobilem

no i zaskoczenie (a raczej potwierdzenie opozytywnych opinii) muzyka 5 nagranie 5 - w najblizszym czasie trzeba bedzie uzupelnic plytoteke o ta plyte

chwilowy brak działalności w audio.

no sam nie wiem co jest, ja przesluchalem duzo lyt w ostatnim roku tylko trzeba sie skupic i troche czasu i energi poswiecic zeby recenzowac plyty, pewnie wiekszosc cierpi na tzw. lenistwo i nie wypisuje co sluchalo ostatnio, przy filmach jest inna mentalnosc i tam chetnie ludzie sie dziela, przy muzyce nie ma tego...

Wczoraj przesluchana Massive Attack - Megazzine, juz od dawna mialem ja na oku, ale ciagle nie moglem sie zabrac, a strumienie maja ta zalete ze nie majac plyty a majac ochote cos przesluchac nowego wystarczy tylko wpisac w wyszukiwarke zalaczyc usiasc i sluchac... i tak wczoraj zrobilem

no i zaskoczenie (a raczej potwierdzenie opozytywnych opinii) muzyka 5 nagranie 5 - w najblizszym czasie trzeba bedzie uzupelnic plytoteke o ta plyte

Kiedyś ocenialiśmy w skali 1-10 . Mało jest fachowym recenzji , ale może nie chodzi tutaj akurat tak szczegółowe , detaliczne opisy jak w pismach branżowych. Chodzi o emocje jaką daje nam słuchanie muzyki a nie spieranie się czy drut A czy B gra lepiej, albo jeszcze lepiej - jakiej ekstazy można dostać zawieszając za głośnikiem kawałek koca

Dzisiaj dotarła do mnie płyta Paradise Lost-Tragic Idol, mam wszystkie ich płyty.

Jak na razie tak do końca mnie nie przekonała do siebie, może naprawdę się starzeję?

Pozdrawiam.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Przyszedł transport płyt:)

Peter Gabriel - Live Blood - Panie Piotrusiu apeluję o nowy materiał! Choć doceniam i cenię te symfoniczne popisy, to jednak brakuje mi w nich życia. Świetnie nagrana płyta, ale na dłuższa metę nudna.

Jethro Tull - Thick As A Brick 2 - czuć klimat pierwszego Thick... ale trochę trąci myszką. Mieszane uczucia mam. Z jednej strony fajnie się słucha, a z drugiej strony czegoś brakuje.

Steve Hackett - Darktown - Uwielbiam tę płytę! Od 1999 nie zestarzała się ani trochę, nadal brzmi świetnie i rasowo dołuje:) Bardzo dobrze, że Hackett zdecydował się na wznowienie, bo bardzo trudno było ja kupić z drugiej ręki i ceny bywały absurdalne.

Yello - Baby - Jedna z moich ulubionych płyt tego zespołu. Na obecnej aparaturze słuchałem poraz pierwszy. Mimo tego, że znam ją na pamięć, to słuchałem jak zupełnie nowego materiału. Super realizacja techniczna.

2 x John Campbell: Howlin Mercy i One Believer - Jak nie przepadam za bluesem, to tego gościa słucham z przyjemnością. Właściwie kupiłem w ciemno - po wysłuchaniu dosłownie dwóch utworów.

położyłem w końcu łapy na boxie nevermind nirvany. 4 płyty CD i dvd. płyty zawierają oryginalny album, bsidey, smart sessions, bbc sessions, devonshire mixes i live at paramount. dvd zawiera koncert paramount theatre również. dodatkowo jest też album, 90 stron zdjęć, esejów, skanów okładek...

najciekawsza rzecz do tego nigdy nie opublikowana to devonshire mixes. to oryginalny album zmixowany przez viga, nie przez andy wallacea. nie wiem na czym ludzie słuchają płyt, ale w sieci mozna wyczytać że mixy viga nie zawierają dużo zmian w stosunku do mixu wallacea. mylą się. są to odcienie brzmienia gitary, perkusjii..nie wiem jak można nie zauważyć.

ogólnie niezły box dla ludzi którzy mają chęć mieć wszystko w dobrej jakości a nie w bootlegach. tylko trochę przydrogo

Patti Smith "Banga" - znakomita tegoroczna płyta! Wspaniały głos wokalistki, spokojne utwory, dyskretnie grający zespół, ze znakomitą, wycofaną na drugi plan gitarą. Czapy z głów przed Damą!

Polecam

muzyka łagodzi obyczaje

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.