Skocz do zawartości
IGNORED

Jak brzmią Paradigm Monitor 9 v.1: v.2

norwidos

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś słyszał jak grają w.w. kolumny. Zdradzę, że mam pokój 27m2 czyli ani dużo ani mało. Słyszałem opinie, że wystarczyłyby Monitor 7 ale miałem Monitor 3 i miały kiepski buczący bas(a mówiono mi, że trójki basują lepiej niż 7ki)-pomiszczenie ma dobrą akustykę. Jestem zmuszony używać do słuchania muzyki amplitunera Denon avr.3802. Na razie mam Tannoy M5. Brakuje mi uderzenia i wyższego basu. Słucham głównie rocka i bluesa. Kolumny o które pytam mają służyć także jako przody do kina dom. Czy są kolumny w podobnej cenie na rynku wtórnym które spełniałyby moje najważniejsze wymaganie czyli świetne oddanie rytmu i mocy perkusji? Lubię słuchać dość głośno i nie cierpię kompresji ale także wyostrzonego dźwięku. Mam subwoefer paradigm ps.1200 choć nie planuję go używać do słuchania muzyki bo jest tłustym żółwiem zaznaczam jednak, że nie planuję kupna drugiej skrzyni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.