Skocz do zawartości
IGNORED

Kable sieciowe z PL - szukam producentow

soso

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Dwie godne zaufania firmy, z prawdziwymi adresami itp. to Power Audio Labs i NEEL. I ci i ci robą zarówno kondycjonery, jak i kable, przy czym o ile się orientuję najlepsze opinie mają na krzyż: kondycjonery PAL i kable NEELa. Nie dam rady teraz poszukać adresów, może ktoś ma pod ręką?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozwolę sobie podać swój, ponieważ nie mam najmniejszych kompleksów odnośnie innych firm polskich, a niedługo i zachramanicznych:))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 4 miesiące później...

Witam!

Właśnie maiałem na odsłuchach sieciówkę PJ Audio, najniższy model "A". Sprawa kontrowersyjna i szokująca. Podłączyłem ją do cd i co...? Muzyka lepsza. Zastanawiam się nad poszczególnymi aspektami, porównuję przełączam... Różnice w dynamice, szybkości, dokładności, barwie itp. na granicy percepcji(mojej oczywiście). A jednak... Muzyki słucha się ZDECYDOWANIE przyjemniej! Ogólny przekaz jest dużo bardziej wciągający i naturalny(klarowny). Nie za bardzo to rozumiem ale naprawdę WARTO!!! Model "a", 2m kosztuje u mnie 234zł.

• 3 tygodnie później...

Nie mogę znaleźć strony PJ Audio, a pamiętam, że kiedyś na niej byłem. Ktoś wie i zechce pomóc?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.