Skocz do zawartości
IGNORED

Infinity Kappa 8.2 - jaki wzmacniacz...

cyber-spider

Rekomendowane odpowiedzi

rotela rb981 czy 991 ? i jaki to budzet ?

Mowa byla o rotel rb 981 tak jak powyżej napisałem.

Zakupiony za okolo 1800zl w przeliczeniu na pln.

może da sie kupic taniej. Roznie bywa z tymi cenami w pl...

ok

kolega Lukasz pisal o RB991 i mowil, ze robi robote a teraz ma nakamichi, fajnie by bylo jak by opisal wrazenia po zmianie :)

moj kolega tez mial RB981 i narzekal

pozdrawiam

Lukasz

• 3 miesiące później...

Witam.

Panowie myślę nad kupnem kolumn- Kappa 8.2 i. Ktoś podpowie czy pokój 22m2 nie będzie dla nich za mały, mam obawy czy się nie "uduszą" a wraz nimi ja;)

Przy okazji jaki piec w okolicach 2,5k polecacie? bo mój aktualny Caspian MKII nie popędzi tych paczek na pewno. Może być pre+końcówka ale w tej kwocie pewnie będzie ciężko.

btw. Czy Napęd też jest ważny ?Na poprzedniej stronie - mateuszek napisał, ze potrzebny jest napęd, który nie boi się zejść do 1,5-2,5ohmów, to prawda ?

Pozdrawiam

Obecnie: Roksan Caspian MKII + CD Caspian M1 + S16Hertz Canto Grand. Kable: Audionova StarLight RS, Audionova euphoria RS, Supra Trico. Rapture AMP, Fostex TH-X00, Shure SRH 1540

Na poprzedniej stronie - mateuszek napisał, ze potrzebny jest napęd, który nie boi się zejść do 1,5-2,5ohmów, to prawda ?

Prawda bo chodziło o napęd jako wzmacniacz.

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

Prawda bo chodziło o napęd jako wzmacniacz.

Ach no tak, trochę źle to zrozumiałem. Dziękuje za interpretację ;)

Obecnie: Roksan Caspian MKII + CD Caspian M1 + S16Hertz Canto Grand. Kable: Audionova StarLight RS, Audionova euphoria RS, Supra Trico. Rapture AMP, Fostex TH-X00, Shure SRH 1540

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.