Skocz do zawartości
IGNORED

co sądzicie o kolumnach tlc classic 1

roman

Rekomendowane odpowiedzi

kolega roman sam sobie odpowiedzial i oczekuje najwyrazniej utwierdzania go w jego mniemaniu - czyli nie ufa wlasnym uszom, a skoro nie ufa wlasnym uszom to ... dostal na co zasluguje. c.b.d.u.

ja mam usprawiedliwienie - 6h w tzw pubie - piwa nie licze ale 2h z tzw "zespolem grajacym i spiewajacym" na zywo sprawia, ze czuje sie jak po spotkaniu z walcem - to moze powodowac pewne opoznienia :)) oraz nieodwracalne zmiany w "narzadach" sluchu ;))

Pal niech sie bierze za polityke :))) A ja postanowiłem być konstruktywny i odpowiedzieć na pytanie "co sądzę o kolumnach TLC Classic 1".

No więc - panie romanie - sądzę że w ogłoszeniu przesadziłeś z ich ceną o jakieś o 1500-2000.zł. :)))

pozdr.

• 1 rok później...
Gość _avw_

(Konto usunięte)

Czy wie ktos gdzie można znaleźć plany konstrukcyjne Tonsila TLC Classic 2 ?

Schemat zwrotnicy, wymiary obudowy w przekroju, objetości komór i wielkości otworów, oraz parametry głosników (zwłaszcza średniotonowego) z wykresami charakterystyk ?

Gość _avw_

(Konto usunięte)

Zbig > ślepemu może tak wyglądać. Ale to skutek zastosowania wyszukiwarki do odnalezienia wątków na temat TLC. To nie moja wina że na forum tylko takie idiotyzmy wypisujecie. Potem miejcie do siebie pretensje, że musicie je czytać kiedy ktos próbuje odnaleźć jakieś konkretne informacje.

"ahfc" > Ty powinieneś coś wiedzieć na temat konstrukcji TLC Classic 1 (napisałeś, że średniotonowy w nich to gdn 13/40/3 - 7ohm, troche mało - może masz schemat zwrotnicy ? ) .

Gdybym chciał napisac coś o Tonsilu to odesłałbym tutaj

> http://gielda.onet.pl/s,1090733,wiadomosci.html

.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.