Skocz do zawartości
IGNORED

Zamach w Norwegii.

muls

Rekomendowane odpowiedzi

To nie są zarzuty - tylko raczej smutna refleksja nt. stanu społeczeństw Zachodu w dzisiejszych czasach. Tytułem wyjaśnienia...

toś sobie wybrał przykład....

Norwegia po zamachu nie upadła,czytając o reakcji społeczeństwa nie widzę zachwytu i współczucia dla szaleńca....więc chyba wszystko dobrze z naszym społeczeństwem

te podziwiane ,otrzaskane w boju nacje są dla Ciebie wzorem społeczeństwa?

Czytając naszego Kolegę odnoszę nieodparte wrażenia że uważa Breivika za swego rodzaju karę boską dla tamtejszego społeczeństwa. Bo demokracja i dobrobyt są do dupy skoro nie odpowiadają ideologii dziewiętnastowiecznego kapitalizmu i Europy tylko dla białych? Coś przekręciłem?

Jestem Europejczykiem.

nie ulega watpliwosci ze jak by wsadzic do jednej celi z telewizorem kurdupla,rydzyka,norwega ,libickiego,bruzdzinskiego i paru innych matolkow z AS to szybko osiagneliby porozumienie.

zapomniałem.... i brojka.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Norweskie służby specjalne wiedziały od brytyjskiego MI5, że Breivik kupił w Polsce przez internet materiały do produkcji bomby, ale... zresztą przeczytajcie sami: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Breivik-byl-na-liscie-kontrwywiadu-przez-kontakt-z-Polska,wid,13628330,wiadomosc.html?ticaid=1cb9d&_ticrsn=3.

Jeden muls w słoju i wladz poza słojem wystarczą.

Nie trzeba tworzyć nowych dziwacznie podobnych bytów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Teraz facet napisze w luksusowym pudle książkę, wydawcy już pewnie przebierają nogami. Wyjdzie po kilkunastu latach jako milioner (książka, wywiady, prawa do filmu, współtwórca scenariusza itp).

To wszystko zależy,gdzie będzie odbywał kare.Jak w Polsce lub Rosji to nie jest to takie pewne.W Skandynawi to i może z więźnia jakiś nowy zamach jeszce przeprowadzić a jakie alibi bendzie..miał.

Jeden muls w słoju i wladz poza słojem wystarczą.

Nie trzeba tworzyć nowych dziwacznie podobnych bytów.

xinwax znowu pomyliles wontek z ..jak walczyc z trujacom i niejadalnom zywnosciom???

nie ulega watpliwosci ze jak by wsadzic do jednej celi z telewizorem kurdupla,rydzyka,norwega ,libickiego,bruzdzinskiego i paru innych matolkow z AS to szybko osiagneliby porozumienie.

Słuchałem dziś w "Trójce" Kowala który całkiem poważnie stwierdził co spowodowało czyn Breivika: " - Działanie tego człowieka to wynik rozpadu społeczeństw, braku więzi rodzinnych – powiedział Kowal. – To dotyczy również wykorzenienia z własnej kultury, kpienia z własnej kultury. To skutkuje postawami ksenofobicznymi – powiedział Paweł Kowal.

Jego zdaniem przykładem prawa, które osłabia rodzinę w Polsce, jest pomysł wysłania do szkoły sześciolatków. – 350 tysięcy Polaków pisze do rządu w tej sprawie i nie ma żadnego odzewu. Takich przykładów jest więcej – mówił Kowal."

Naprawdę nie rozumiem dlaczego ten facet nie jest prawą ręką Prezesa. I czym różni się PJN od PiS? Momentami miałem takie głupie myśli żeby na nich głosować ale dzisiaj mi przeszło ostatecznie i nieodwracalnie.

Jestem Europejczykiem.

Wszystkie poprawne media trąbią w kółko o niebezpieczeństwie demonów prawicy...

No bo ten cały Breivik to przecież marksista. W końcu manifest napisał ;-).

Jestem Europejczykiem.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 25 Lipca 2011 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.
Ukryte przez palton, 25 Lipca 2011 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

Wystarczyło niespełna 20 lat , aby stworzyć w nowej Polsce ludzi pokroju Wladzia, mulsa i innych post-prl-owskich tworów...chichot bezpieki ?

my tu mamy swojego norwega,szkoda że para norweskich podróżników z osłami nie zabrała go z sobą

Nie mów hop, ponoć zamachowiec miał wspólnika...

Jestem Europejczykiem.

Wystarczyło niespełna 20 lat , aby stworzyć w nowej Polsce ludzi pokroju Wladzia, mulsa i innych post-prl-owskich tworów...chichot bezpieki .....ewolucja brojek.nie podlegamy prawom boskim tylko rozwijamy sie.Bog stworzył idiotów takich jak ty z zablokowanom ewolucjom.Zeby miec z nich pozytek.Z nas ..zaden.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.