Skocz do zawartości
IGNORED

Karta dźwiękowa pod USB

Snatch

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się pomiędzy dwoma kartami Creative Sound Blaster XFI HD

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a miniDac uNOSTROMO USB

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Pomóżcie którą wybrać, chodzi mi tylko o to która będzie miała lepsze stereo. Chyba, że do 400zł zaproponujecie coś lepszego. Kartę chcę podłączyć do laptopa i puścić sygnał na wzmacniacz, aby wreszcie wykorzystać jakość FLAC-ów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/85303-karta-d%C5%BAwi%C4%99kowa-pod-usb/

Zastanawiam się pomiędzy dwoma kartami Creative Sound Blaster XFI HD

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a miniDac uNOSTROMO USB

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Pomóżcie którą wybrać, chodzi mi tylko o to która będzie miała lepsze stereo. Chyba, że do 400zł zaproponujecie coś lepszego. Kartę chcę podłączyć do laptopa i puścić sygnał na wzmacniacz, aby wreszcie wykorzystać jakość FLAC-ów.

Może jednak to byłoby lepszym rozwiązaniem Audinst HUD-mx1 USB DAC

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Jest droższa, ale to przeżyje jeśli będzie dużo lepsza od poprzednich. Znalazłem test tego DAC-a ale na słuchawkach

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a mi bardziej zależy na tym, aby to odczuć na kolumnach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na mobilności mi nie zależy, bo będzie to podłączone cały czas do jednego wzmacniacza. Chcę tylko, żeby wyjście RCA Chinch miało jak najlepszą jakość dźwięku, oczywiście nadal w granicach cen poprzednich kart (500zł +/-).

Na mobilności mi nie zależy, bo będzie to podłączone cały czas do jednego wzmacniacza. Chcę tylko, żeby wyjście RCA Chinch miało jak najlepszą jakość dźwięku, oczywiście nadal w granicach cen poprzednich kart (500zł +/-).

Od kilku dni szukam recenzji tych DAC-ów i zaczyna mnie to już denerwować, bo wszędzie są testowane na słuchawkach. Mam takie wrażenie jakby ludzie nie wiedzieli, że można to podłączyć do czegoś innego ("łał, to tam są jeszcze jakieś inne wyjścia"). Sorry za moją frustrację, ale nie lubię się dowiadywać później, że mogłem mieć coś lepszego w tej samej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.