Skocz do zawartości
IGNORED

telefony komórkowe

grishnack

Rekomendowane odpowiedzi

A ją mam htc desire i to jest to czego kpotrzebowalem.... nawet tego posta pisze z tel... ale rozumie bo przy telefonii jak i każdej nowości technicznej zawsze będą przeciwnicy i zwolennicy.... zależy kto czego potrzebuje...

Jeśli tylko zadzwonić to nie ma po co kupować prawie komputera do tego ale to zależy od potrzeb.... moje są takie że potrzebuje....

Dokładnie każdy kupuje taki telefon, jaki mu potrzebny.

Ja też byłem na początku przeciwny dotykowcom póki nie

trafił w moje ręce mój obecny telefon galaxy mini.

Ta dotykowa technologia jest już naprawdę dopracowana,

telefon reaguje na każde muśnięcie palcem. Przydatna jest

też moim zdaniem aplikacja gps, zawsze można trafić

w pożądane miejsce. Powiedz coś więcej o tym htc desire,

jakie są dobre i złe strony tego phona, jak długo trzyma

tobie bateria? Ja miałem do wyboru htc wildfire i samsunga

galaxy mini, wybrałem tego drugiego i nie żałuje. Ma naprawdę

zajebisty stosunek do jakość-cena.

Dokładnie każdy kupuje taki telefon, jaki mu potrzebny.

Ja też byłem na początku przeciwny dotykowcom póki nie

trafił w moje ręce mój obecny telefon galaxy mini.

Ta dotykowa technologia jest już naprawdę dopracowana,

telefon reaguje na każde muśnięcie palcem. Przydatna jest

też moim zdaniem aplikacja gps, zawsze można trafić

w pożądane miejsce. Powiedz coś więcej o tym htc desire,

jakie są dobre i złe strony tego phona, jak długo trzyma

tobie bateria? Ja miałem do wyboru htc wildfire i samsunga

galaxy mini, wybrałem tego drugiego i nie żałuje. Ma naprawdę

zajebisty stosunek do jakość-cena.

zle strony? wlasnie bateria, jesli uzywamy intensywnie to trzeba ja codziennie ladowac

a dobre strony? ano siec android dopracowanie (nie wiesza sie nie muli szybko chodza aplikacje)...

przykladowo chce sprawdzic co leci w tv wchodze na siec sciagam aplikacje program tv i juz mam pelen program wszystkich stacji (1-2 minuty roboty)

albo ostatnio bylem na urlopie i zasiedzialo nam sie i trzeba bylo wrocic do domu a jako ze bylem z dala od miast wiec wychodze i doslownie nic nie widze - market - latarka - instalacja - i juz mamy latarke - to taki przyklad ale wiekszosc spraw mozna zalatwic w podobny sposob w tym telefonie - po prostu cos potrzebuje to chwila i dostosowuje tel do upodoban

pozatym meile na bierzaca kontroluje dobra przegladarka - spokojnie przegladam fora jak i nawet moge sciagac pliki przegladac zdjecia no takie mini urzadzenie z funkcjami komputera

no i jak pisalem jest to fajnie dopracowane

i zapomnialem nawigacja pogoda wiadomosci na bierzaco - do tego telefon... a on tez dobrze sieprezentuje - ma rozbudowane kontakty segregacja wiadomosci i wszystko co technicznie zostalo opracowane obecnie w tym zakresie... no i cena ja za uzywke dalem 500zl wiec to nie jest wcale duzo...

chwilowy brak działalności w audio.

Mam wave od grudnia.Fon bajak jedyny minus nawigacja platana.1ghz procek, wyswietlacz amoled w tv nie ma takiego obrazu.Fon posiada nwet ruter.

Jak ktos mial gowniany fon dotykowy to nie ma co sie dziwic, ze sie zrazil.Sa dwa rodzaje ekranow pojemnosciowe i ladownosciowe.Te pierwsze to lipa na maxa nic nie dziala jak powinno.Mam taki w nawigacji to rysikiem gowno nie chce nawet dzialac.

Najlepszy jest htc hd2 tylko cena 1700ziko.

Ojoj chyba coś troszkę przekręciłeś :)

Nie ma ekranów "ładownościowych". Pewno chodziło o oporowe.

Druga sprawa to działanie ekranów pojemnościowych. Ano jest całkowicie odwrotnie. To właśnie one reagują prawie doskonale, oporowe działają zgodnie ze swoją nazwa ;)

Ojoj chyba coś troszkę przekręciłeś :)

Nie ma ekranów "ładownościowych". Pewno chodziło o oporowe.

Druga sprawa to działanie ekranów pojemnościowych. Ano jest całkowicie odwrotnie. To właśnie one reagują prawie doskonale, oporowe działają zgodnie ze swoją nazwa ;)

w kazdym razie najnowsze chodza bardzo dobrze... jesli ktos sie zetknal z badziewiem to niech nie wydaje opinii o ekranach dotykowych bo nawet ten z desire to calkiem inna jakosc...

tez mam nawigacje i tamten ekran dotykowy to tragedia, ale na nawigacje to jakos da sie przerzyc... ale ten w desire jest bardzo czuly i wygodny... ja juz sie odzwyczailem od zwyklych ekranow dobrze zaprojektowany telefon i ekran dotykowy jest lepszy od niedotykowego, no i to nie hi-fi tutaj za wysokiej klasy elementy nie placisz ceny z kosmosu tu jest duza konkurencja i duzy rynek a wiec to sa drobne roznice w cenie - czasem warto pare zlotych dolozyc

chwilowy brak działalności w audio.

Miałem Samsunga Galaxy i5800 super telefon, dotyk aż za czuły dla mnie, ręka się omsknie i już sie coś porobi.

Podczas jazdy samochodem nie mogłem nic na nim robić, dlatego go pchnąłem.

Też nie mam na co zmienić k800i

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.