Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz CD do HK 680 i MA RX6

aymar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów,

Zakupiłem kolumny Monitor Audio RX6 i używany wzmacniacz Harman Kardon 680 połączone jest to kablem Chord Carnival SilverScreen. Tymczasem głosniki wygrzewają się. Obecnie stoje przed wyborem odtwarzacza CD. Niestety musi byc to odtwarzacz używany w jak najniższej cenie. Co zatem polecicie do takiego zestawu? Czy odtwarzacze Karmana sa warte uwagi? Zależy mi na tym coby odtwarzacz grał szczegółowo zachowując dynamikę. Dzieki za odpowiedzi.

https://www.audiostereo.pl/topic/85988-odtwarzacz-cd-do-hk-680-i-ma-rx6/
  • 1 miesiąc później...

Mam taki sam zestaw jak ty hk680 rx6 tyle ze kable atlasa. Na początku miałem odtwarzacz hd980, byłem zadowolony dopóki nie wpadł mi w ręce stary hd760. Różnica niebo a ziemia na plus dziadka. Pojawiły się brakujące wysokie tony na których brak skarzyles się w innym temacie. A jak brzmią blachy, gitary, wokale....niestety znalezienie tego cd graniczy z cudem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.