Skocz do zawartości
IGNORED

opony całoroczne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jak to mówi stare rumuńskie przysłowie - antylopie nie potrzeba być szybszą od lwa. Wystarczy że będzie szybsza od innych antylop.

q7 4.2 tdi to nie f1 - f1 jest duzo szybsze

Edytowane przez romekxxx
Gość romekxxx

(Konto usunięte)

tylko po co pchać się na autostrady skoro możesz polnymi drogami

to moze ty polnymi drogami sie przemieszczaj a autostrady i dwupasmowki zostaw mi. bedzie i praktyczniej i bezpieczniej. nie wiem czy wiesz ze q7 to kiepska terenowka to raczej wygodne auto na dlugie trasy.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

mój skromny kompakt nie udaje niczego ...tylko publiczne drogi

wiesz moze nie jest ekstremalnie terenowy - ale jak sie zgrzebiesz z blocie w lesie - mogłbym cie spokojnie wyciagnąc. oczywiscie w takiej sytuacji zrobiłbym to dla ciebie za darmo. w końcu kolega z forum. :-)

wiesz moze nie jest ekstremalnie terenowy - ale jak sie zgrzebiesz z blocie w lesie - mogłbym cie spokojnie wyciagnąc. oczywiscie w takiej sytuacji zrobiłbym to dla ciebie za darmo. w końcu kolega z forum. :-)

tak jasne byś się nawciągał w błocie że hoho na zwykłych oponach a nie terenowych :)

Focal + Naim

spoko,trzymam za słowo.W razie potrzeby na PW...i czekam w lesie :)

Edytowane przez wladz

no ale na światłach spojrzysz z góry na kompakta obok stojącego często z wydętą wargą i pogardą ;) a w kompacie swoje czoło będziesz miał na wysokości śrub mocujących koła w q7 ;)

Edytowane przez mikson

Focal + Naim

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

to bez znaczenia jutro pierwszy dzien w znowu wolnej Polsce. dla mnie człowiek jest człowiekiem niezależnie czy jezdzi autem za 1 tys czy za 1 mln. roznie w zyciu bywa i łatwo się rolammi zamienić. dla mnie kasa nie definiuje człowieka.pisalismy o oponach a zeszło na samochody. amen

Edytowane przez romekxxx

no ale na światłach spojrzysz z góry na kompakta obok stojącego często z wydętą wargą i pogardą ;) a w kompacie swoje czoło będziesz miał na wysokości śrub mocujących koła w q7 ;)

Ale nie zmienia to faktu ze to TDI :D

?👈

skoro piszecie o Q7 to ponoc najwiekszy bubel w autach w cenie powyzej 200tys , pisze tu o jakosci materiałow z jakich jest wnętrze

opinia od ludzi z car-audio po rozebraniu wnetrza złozenie go z powrotem graniczy z cudem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Szkoda generalnie że ostatniej zimy wyczyściło magazyny - w Reichu wprowadzili befehl że zimówki muszą być i wykupili wszystko, nic nie można było u nas dostać. Stąd brak po-sezonowych okazji był i teraz pełną cenę trzeba płacić.

Mam zimowe założone z racji zakupu auta dwa miesiące temu na takowych. Tak prawdę mówiąc nie widzę wielkiej różnicy w prowadzeniu na zimowych a letnich przy 40 stopniach poza zwiększonym szumem. Trzymanie w zakrętach, droga chamowania, po tym wszystkim skłaniam się ku całorocznym pomimo zamieszkiwania w terenie ze zwiększonym opadem śniegu i kątem nachylenia drogi.

Mam zimowe założone z racji zakupu auta dwa miesiące temu na takowych. Tak prawdę mówiąc nie widzę wielkiej różnicy w prowadzeniu na zimowych a letnich przy 40 stopniach poza zwiększonym szumem. Trzymanie w zakrętach, droga chamowania, po tym wszystkim skłaniam się ku całorocznym pomimo zamieszkiwania w terenie ze zwiększonym opadem śniegu i kątem nachylenia drogi.

ale na całorocznych 200 po śniegu nie pojedziesz :)

Focal + Naim

Szkoda generalnie że ostatniej zimy wyczyściło magazyny - w Reichu wprowadzili befehl że zimówki muszą być i wykupili wszystko, nic nie można było u nas dostać. Stąd brak po-sezonowych okazji był i teraz pełną cenę trzeba płacić.

ja słyszałem inna wersje jako ze letnie i zimowe sa robione na tych samych liniach była rekordowo duza ilosc wymienianych letnich w tamtym roku stąd zimowe były zrobione na minimum

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

200 km po śniegu to prędkośc nie do pobicia zwłaszcza na zakrecie. Gratulacje dla kierowcy, auta i oczywiście opon.

Ostatniej zimy widziałem jak powiew wiatru zwiewał auta z drogi do rowu przy 40 km, więc może zwiększenie prędkości to dobra metoda.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Z racji ze q7 jest takie beznadziejne i ze to tdi za miesiac odbieram nastepny taki bqdzie z tej samej fabryki i to jeszcze gorszy bo 6.0tdi . Przepraszam szanowne grono medrcow ze zyje. Tak wiem v12 to badziew a szeroki kola to aquaplanning itp. Doceniam wasza troske.

nie wiem dlaczego kupujac tak drogie auto wlaściciele kieruja sie pseudo ekonomicznoscia

ja bym celowal w duzego benzyniaka v8 zresztą nagminie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Focal + Naim

nie wiem dlaczego kupujac tak drogie auto wlaściciele kieruja sie pseudo ekonomicznoscia

ja bym celowal w duzego benzyniaka v8

Dla niektórych liczy się czas i jak najrzadsze zjazdy na tankowanie. Dzisiejsze diesle za to nie nadają się do miasta - DPF to syf, potrafi bez ostrzeżenia zabrać moc bo trzeba sadze z filtra wypalić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.