Skocz do zawartości
IGNORED

nierzetelny sklep internetowy - co robić?

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie,

mam mały problem ... kupiłem przedmiot w polskim sklepie internetowym, teoretycznie w promocji ...

na stronie internetowej sklepu nie ma żadnego regulaminu, kasę wpłaciłem na podane e-mailem konto (okazało się że konto na stronie internetowej jest błędne,gdyż w międzyczasie sklep zmienił nr konta) ... zamówienie zostało przez sklep przyjęte .... no i czekam tak od ponad 3 tygodni :(

kilka telefonów do sklepu i okazało się, że promocja jest zwykłą pomyłką osoby wprowadzającej dane, dla mnie trochę dziwne bo pomyłka ta wisi na witrynie cały czas a sklep wie o tym już od ponad tygodnia.

Sam przedmiot w promocji był tańszy o jakieś 40% od konkurencji a więc promocja była w miarę realna (nie była to pomyłka w stylu 1PLN vs 1000 PLN rzeczywistej ceny).

Nie cierpię dziadostwa i olewania klienta i nie ukrywam, że zależy mi na tym co teoretycznie kupiłem.... co robić?

Sklep już od tygodnia zwraca mi kasę i jakoś nie mogę się tego doczekać.

Ostatnio nie odbierają moich telefonów (pewnie wyświetla im się numer).

Póki co nie będę oficjalnie pisał nazwy sklepu .... pomóżcie może macie jakieś doświadczenie w tej materii.

Co robić? pozew cywilny, zgłosić wyłudzenie na Policję

ps. sklep jest ze Szczecina i nie jest to branża audio :)

zdezintegrowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.