Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnia edycja płyty testowej

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

jak jeszcze wszystkie mają serial.no to za kilka lat na jakiejś aukcjii może być ciekawie Ale no.1 pewnie zostawiasz dla siebie?

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ok, to ja juz wole zaryzykowac i puscic gotowke poleconym, anizeli te kwity wypisywac... Czy opis do plytki dostaniemy razem z nia, czy tez wolisz poslac go na emaila? (moj jest w Omnie). Pozdraw!

• Redaktorzy

fadeover - spędziłem na *#@#%^ poczcie upojne 40 minut czekając aż księżniczka w okienku obsłuży 4 osoby. Klimy brak, średnia wieku petentów 80 lat , po prostu hardcore. Mam nadzieję że płyta zrekompensuje to traumatyczne przeżycie.

W skrócie - kasa poszła.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

fadeover - przy następnej edycji otwórz może stoisko. Kolejka będzie na pewno większa, ale za to towarzystwo wyborowe. Proponuję jakiś PUB, żebyśmy z pragnienia nie zasłabli.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Fr@ntz :-))

Fadeover,

Jeżeli mogę prosić, nie wysyłaj do mnie płytki poleconym...

Niech sobie płytka pomalutku idzie zwykłą pocztą doskrzynkową. Na moją odpowiedzialność.

Bardzo proszę :-))

Znacie to prawda:

- posmarowana kromka spada zawsze masełkiem do podłogi

- odkręcona woda w kranie w kuchni bezbłędnie trafia w łyżeczkę w zlewie

- Twoja przesyłka polecona jest tą, której panie na poczcie nie mogą za żadne skarby odnaleźć we właściwej przegródce...

Pozdr,

Fr@ntz > I już mam pierwszą zagwozdkę... z tobą !!Ni cholery nie mogę przeczytac nazwiska, i ulicy. Piszesz jak Mickiewicz;-)

Prośba do wszystkich o czytelnośc danych.

• Redaktorzy

fadeover - sorki, ale na stoliku szerokości 10 cm doklejonym do ściany na wys 150 cm otoczony tłumem staruszek woniejących naftaliną nie potrafiłem lepiej. Wyraźne dane wysłałem Ci na priva

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Fadeover > Ja też pisałbym się na odbiór osobisty bom z Warszawy:) Tak poważnie to mieszkam w sumie nie tak daleko i mógłbym podjechać,oczywiście w forumowej koszulce!!:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

< fadover >

kasa w drodze - przekazem ,jeśli możesz daj potwierdzenie że dotarła

Fr@ntz

Co to za urząd pocztowy , ja dziś trafiłem na pocztę o 15.00 ,byłem sam a księżniczka w okienku jeszcze mi pomogła wypisać przekaz ;)

Swoją drogą u mnie rodzi się pewien problem,a mianowicie na ścianie mam krązki z autografami wykonawców

A zdaje sobie sprawę ze żaden nie będzie godny znalezienia się w pobliżu forumowej pł.testowej :))).

Teraz sobie myśle że pomogła mi wypełnić przelew bo nie mogła patrzeć jak niszcze druki padły 2.

Pozdr.

• Redaktorzy

fubb - opisywany przeze mnie nierząd pocztowy mieści się na pl. Szembeka. Ale jeszcze gorszy jest przy pl.Wilsona. Tam średnia wieku petentów niebezpiecznie zbliża się do setki a patrząc z boku można odnieść wrażenie, że oglądamy film na zwolnionych obrotach.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.