Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana Xindaka A06 na inny do rocka

ciechu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od dłuzszego czasu zastanawiam się nad wymianą swojego wzmacniacza Xindak A06 na jakiś wydajniejszy do rocka do 20m pomieszczenia. W tej chwili brakuje mi wykopu i brakuje jakości przy niskim poziomie głośności. Wzmacniacz ogólnie brzmi fajnie w szczególności jak dla mnie średnica wokale ale w rocku którego najczęściej słucham nie słyszę stopy ani sekcji basowej (tzn słychać mulasto). Inna sprawa to moje kolumny Ostinato2k które też podobno są "zamulone" Chce zmianę zacząć od wzmacniacza dlatego moje pytanie. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/88868-wymiana-xindaka-a06-na-inny-do-rocka/
Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Miałem Ostinato ładnych parę lat...

Ładna barwa, ale poza tym same kłopoty- z dzisiejszej perspektywy. Na Twoim miejscu zacząłbym chadzać po salonach z Xindakiem dobierając kolumny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.