Skocz do zawartości
IGNORED

METALLICA 2004 bis vs Al Di Meola

grip

Rekomendowane odpowiedzi

Zacząłem nowy wątek, bo posty z wątku macierzystego są śmieszne a niektóre wręcz durne.

Koncert w Chorzowie był najlepiej nagłosnionym koncertem heavy metalowym, z wszystkich które miały miejsce w naszej ukochanej Ojczyźnie (byłem na ponad 20, w tym na 4 Metallicy :-) ). Zagrany rewelacyjnie, ze świetym wokalem (!!!!), niespotykaną energią i fantastycznym nagłośnieniem - wreszcie nie było zbyt głośno, za to energicznie i selektywnie - dla mnie BOMBA! I to musimy oddać Metallice - na żywo sa rewelacyjni.

Kto nie był wChorzowie i jest w dodatku z tego dumny, ...bo to już nie ta Metallica, bo komercja, bo ...coś tam, to ten właśnie człowiek niech się zastanowi nad swoim losem i nie pieprzy głupot!!!

To był świetny koncert.

Dzień wcześniej Al Di Meola grał w Bydgoszczy - też byłem. Bez rewelacji. Nagłośnienie super, ale tylko wtedy gdy grałe gitara i perkusja.Gdy wchodził fortepian, robiło się zamieszanie i efekt był beznadziejny. Muzyka ogólnie rzecz biorąc mało ekscytująca, mało kontaktowa, lekko stresująca. Moim zdaniem zupełnie zbędny był tu fortepian. Najwięcej emocji wzbudziły kawałki grane właśnie bez fortepianu.

Podsumowując te dwa skrajnie odmienne koncertyw skali od * do ******:

Metallica ******

Al Di Meola **

Przy ocenie brałem również pod uwagę ilość ciarek, które przeszły mi w czasie tych koncertów po plecach.

https://www.audiostereo.pl/topic/8928-metallica-2004-bis-vs-al-di-meola/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.